Hoe maak je plasmawater

Na de laatste keer dat het zoute water is verwijderd om de GANS uit te spoelen, wordt een deel van het Aminozuur aan de GANS toegevoegd en met de GANS gemengd. Er wordt weer schoon water in de container gegoten, de container wordt geschud en de GANS vermengt zich met het water. Het hangt af van de GANS, hoe snel het weer op de grond zakt.

Het wordt aanbevolen om 24 uur te wachten. Dit geeft de GANS de tijd om te bezinken en zijn magnetische en zwaartekrachtsveldsterkte over te brengen naar het water, afhankelijk van de veldsterkte van de GANS die is gemaakt. Het water dat boven de GANS in de container zit, is geplasmatiseerd en is nu Plasma Water. Het kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt.

Wanneer u plasmawater uit de GANS-opslagcontainer verwijdert voor toepassingsdoeleinden, zorg er dan voor dat u ALLEEN het heldere water uit de container haalt.

Neem GEEN GANS uit de container, tenzij u het nodig heeft voor een specifieke toepassing. Telkens wanneer u helder plasmawater uit de container verwijdert, giet u water in de container om deze opnieuw te vullen, sluit u deze af en laat u deze minimaal 24 uur staan ​​voordat u het plasmawater voor applicatiedoeleinden gebruikt.
De GANS blijft zijn veldsterkte overdragen op het schone water.

Hoe GANS te drogen

Optioneel: de GANS drogen met een ventilator.

GANS kan in vochtige of vaste toestand worden gebruikt. Je kunt GANS in schoon water bewaren, het vochtig houden, of je kunt het uit het water halen en drogen tot een vast poeder. Uiteindelijk blijven de eigenschappen van de GANS in beide toestanden intact.

Voor gezondheidstoepassingen gebruiken we meestal GANS-water. Soms heeft gedroogde GANS de voorkeur voor een bepaalde toepassing. Bij het drogen van GANS is het de bedoeling om het op een natuurlijke manier te doen om het vocht voorzichtig aan de GANS te onttrekken. GANS mag in geen geval worden gedroogd door het boven een open vuur of op een kookplaat te verwarmen. Hoe natuurlijker het droogproces, hoe beter. Het is mogelijk om het droogproces te versnellen door de vochtige GANS op een verwarmingsradiator of verwarmingsrooster te plaatsen, of door de GANS bij een warmteproducerende lamp te plaatsen. Als er zich kristallen vormen tijdens het droogproces, is dit een indicatie dat het GANS niet grondig is gewassen tijdens het GANS-wasproces. De kristallen zijn waarschijnlijk zoutkristallen. Tijdens het droogproces verandert de GANS in een pasta en na meer uren zal het in een poeder veranderen.

CuO GANS-poeder.

 

CuO GANS-pasta en CH3 GANS-poeder.

 

CH3-GANS dat niet grondig is gewassen en dat de vorming van zoutkristallen tijdens het droogproces vertoont.

 

Drogen van de GANS bovenop de verwarming

 

 

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »