Wat is GANS ?

De heer Keshe geeft les over de VIERDE stand van zaken. Na materie, vloeistof, gas, er zijn de nano, GANS en plasmatische staten.  GANS staat voor Gas in een Nano Solid-staat.

 

De Nano-toestand bevindt zich al in de plasmatische toestand van de magnetische zwaartekracht, die net als de zon zijn eigen draaiende magnetische plasma-energievelden uitstraalt, tijdens het tekenen in zwaartekracht plasmatische velden. Een container met GANS bevat in wezen miljoenen zonnen erin. Deze draaiende energiestroom wordt geleid door opzettelijk geplaatste magnetische en zwaartekracht nanocoated spoelen gemonteerd in een MAGRAV-eenheid. Het is de interactie van de MAGRAV-velden tussen nanoplaten en andere materie die de voorwaarde creëert die GANS in staat stelt zich te manifesteren.

We weten nu dat GANS op atomair niveau een andere toestand is. Het komt op dit moment het dichtst in de buurt van energiebron in deze ervaring en het trilt met een perfect uitgebalanceerde frequentie. GANS kan worden gebruikt om aan te trekken en af te stoten of kan worden gebruikt om een ander soortgelijk veld in balans te brengen. Het bevat een perfect afgestemde energie waarmee de lichaamssystemen opnieuw kunnen afstemmen.

Soorten GANS.  Alles kan in feite worden omgezet in een GANS-staat.  De primaire GANS voor deze technologie is Co2 / ZnO van de koper- en zinkplaatmethode, maar andere metalen kunnen worden gebruikt, en vervolgens niet-metalen materialen zoals calcium, voedsel, zeewater, Bodem etc kan ook gemaakt worden.

Zodra u een GaNS heeft, kan de GaNs worden gebruikt of kan deze worden gedroogd tot een pasta of poeder, afhankelijk van de beoogde toepassing.  Het deel gedestilleerd water boven een bezonken gans wordt GaNS-water genoemd en water dat is opgeladen door aangrenzende GaNS-oplossingen heet Plasma Water: Dus, GaNS, GaNS-water en plasma-water kunnen allemaal worden gebruikt voor de verschillende toepassingen.

Hoe te gebruiken. GaNS voegt bewustzijn toe aan de Magrav en andere Keshe-apparaten, omdat GaNS verbinding maakt met het universum en plasmavelden ontvangt en uitstraalt. Zo kan GaNs ook voor Energieunits gebruikt worden.Na verloop van tijd beginnen de plasmavelden het gedrag van ‘normale’ elektriciteit na te bootsen en beginnen ze plasma-energie te leveren aan apparaten waarvan we willen dat ze worden gevoed.

Gans Reactor

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Wekelijks op dinsdag het laatste nieuws van Lumion Creations met lessen van de laatste KSW van de Keshe Foundation

Translate »