Basis-11

originele video op youtube

Plasma

We kunnen ons het plasma voorstellen als een spiraal, als een cirkelvormige veer waarvan het punt van zijn sterkste magnetische zwaartekrachtveld zich in het midden bevindt. Hoe dichter bij de periferie, hoe zwakker de kracht. Het sterkste punt heet HOOFDVELD (rode pijlen). De ontspanning van deze belangrijkste magnetische velden creëert de OVERGANGSVELDEN (blauwe pijlen). Als we nog verder naar de periferie gaan, worden de overgangsvelden MATTER (groene pijlen).

In het voorbeeld van het ei kunnen we het hoofdveld vergelijken met de dooier, het wit met het overgangsveld en de schaal met materie.

In het voorbeeld van een zonnestelsel is het hoofdveld het centrum van de melkweg, de zon. In ons zonnestelsel is de zon de bron van de magnetische velden die alle andere entiteiten (planeten, mensen, planten, dieren, enz.) in het zonnestelsel voortplanten en voeden. De overgangsvelden in ons zonnestelsel is de ‘lege’ ruimte tussen de planeten. Maar deze ruimte is helemaal niet leeg; het is gevuld met plasma-energie! Materie kan worden vergeleken met planeten en alles wat we met onze ogen zien; dwz alles dat de veldsterkte heeft van aminozuren – waaruit ons fysieke lichaam is samengesteld.

Als we het op ons transponeren, kunnen we zeggen dat het hoofdveld de ziel is, het materiële veld ons lichaam en de velden tussen de twee – het overgangsveld – zijn de geest of de emoties.

Alle entiteiten in onze melkweg zijn gemaakt op de specifieke locatie die overeenkomt met hun veldsterkte in de melkweg. Als het specifieke magnetische veld van die entiteit niet beschikbaar is, kan het zich niet materialiseren. Deze kracht is het gevolg van de interactie tussen de magnetische velden van de melkweg en die van het universum. Dit suggereert dat de verschillende systemen van het universum zijn georganiseerd als fractals. Het bestaan ​​en de interactie van magnetische velden van verschillende sterktes, snelheden, dichtheden creëren wat we zien van planeten, dieren, planten, moleculen of atomen.


Speel met plasma-energie

Door Caroline Keshe

Het is een oefening in het direct absorberen van plasmavelden om jezelf in balans te brengen, om je te verbinden met anderen om je heen, met mensen, dieren of planten.

 1. Bereid 3 flessen voor om te spuiten met PL+GaNS-CO2, -ZnO, -CH3

 2. Schud de fles en strooi een klein beetje van elke PL+GaNS op elke hand in de volgorde: CH3-CO2-ZnO = energie – communicatie – emotie

 3. Leg je handen voorzichtig tegen elkaar en laat de PL drogen zonder te wrijven.

 4. Stap naar buiten, houd je handpalmen naar het universum gericht en sta jezelf toe alle velden te absorberen waarin het universum baadt. Wens de energie om je in evenwicht te brengen en te koesteren; voel de hitte.
  Nu kun je meer geven om meer te ontvangen. Maak een bewuste wens om balans te geven aan anderen. Balans is vrede.

 5. Maak verbinding met alle andere plasma’s om je heen; deel de verbinding en de vreugde.

 


Nano-coating

Tabel met nanocoatingsmethoden en hun gebruik:

Heet loog
(cursus #3)
koud loog
(Cursus 7)
coaten door vuur
(cursus 9) 
Methode waarde  Beste methode om andere nanolagen toe te voegen; niet gebruiken voor de eerste laag bruikbaar als er geen loog of geen tijd is
 gebruik  voor alle toepassingen voor het toevoegen van lagen en voor speciale toepassingen Magraven, condensatoren, enz.

Nano-lagen repareren

De nanolagen kunnen mechanische schade oplopen (krassen of pletten door manipulatie met gereedschap) of sommige plaatsen op de platen kunnen hun nano-plating verliezen tijdens GaNS-fabricage. Deze lagen kunnen worden gerepareerd – het is niet nodig om deze materialen te recyclen! Gebruik hiervoor altijd de methode waarmee de beplating in de eerste plaats is gedaan: als de oorspronkelijke laag is geproduceerd met de ‘hot caustic’-methode, kunt u de nanolagen vernieuwen met de caustische dampmethode; als het door vuur is gemaakt, kan het opnieuw met vuur worden gemaakt.


GaNS

GaNS-CuO

U kunt in dit artikel de procedure leren om GaNS-CuO te maken  . Als je een LED toevoegt, zal de geproduceerde GaNS ‘grotere’ en verder uit elkaar liggende deeltjes bevatten; aan de andere kant zal de productie langzamer zijn.

Het proces kan verschillende koperoxiden opleveren, afhankelijk van de installatie en of u stroom gebruikt:

 • Cu2O – koperoxide; rood of geel

 • CuO – koperoxide, bruin of zwart (als er luchtbellen aan het mengsel worden toegevoegd, zal het CuO na verloop van tijd in CuO2 veranderen)

 • CuO2 – koperdioxide, groen of turkoois

 


Basis GaNS

 • CO2

  • C= verbinding + O=zwaartekracht

  • Verbindt lichaam en emotie, brengt de algehele gezondheid in evenwicht, verlicht pijn

  • Brengt bepaalde extreme energietoestanden in evenwicht (virussen en kankers)

  • Kan worden gebruikt in alle gezondheidstools en in de landbouw

 • CuO

  • Cu = spierweefsel, rood bloed + O = zwaartekracht

  • Verbinding met het lymfestelsel

  • reageert met spierweefsel en het zenuwstelsel

  • Gebruikt voor desinfectie (materiaal, water en lichaam)

  • Geeft energie in Magravs-systemen

 • CH3

  • C=verbinding + H=energie

  • Bloedgebonden (emotiedrager), energiegebonden en emotioneel gebonden

  • CH3 is een basissuiker die energie creëert via de H

  • Ook gebruikt in de landbouw

 • ZnO

  • Zn=emotie + O=zwaartekracht

  • Voor gebruik in alle gezondheidstoepassingen, omdat emoties (geest) bepalen wat er in het lichaam gebeurt

  • Ook gebruikt in de landbouw

Opmerking over droge GaNS

Het is belangrijk om geen droge GaNS te gebruiken voor vermenigvuldiging of voor medische toepassingen, omdat de deeltjes niet oplossen in water en daarom niet goed mengen om water te vormen. Droge GaNS wordt alleen gebruikt voor Magravs en Condensatoren.

Naar les 12

Translate »