Basis-12

originele video op youtube

Gezondheid

Universele gezondheidseenheid

Door Dr. Rodrigo Valdosola

Universal Health Units kunnen worden gemaakt met Coils, GaNS-Filled Tubes en Dynamic Reactors of een combinatie van verschillende van deze componenten.

Magrav Universal Health Unit (MUHU)

Beschrijving: De officiële blauwdrukken voor het maken van de Universal Health Unit, uitgegeven door de Keshe Foundation, vindt u aan het einde van dit artikel

Operatie

MUHU’s werken beter dan andere als het gaat om spier- en ligamentproblemen – de reden: de spoelen zijn gemaakt van Cu, het element dat met de spieren is verbonden.

  • Ze creëren een plasmaveld dat het hele lichaam, het emotionele centrum en de ziel samen omhult.

  • De gecreëerde plasmaomgeving is puur in vergelijking met de vervuilde omgeving waarin we leven en die ons daardoor ziek heeft gemaakt.

  • Het apparaat functioneert als een verlengstuk van de ziel en kan gemakkelijk op ons lichaam werken omdat het zich al in een staat van plasma (GaNS) bevindt.

  • Onze fysieke conditie wordt bepaald door onze geest/emoties die kunnen worden beïnvloed door de velden die worden uitgezonden door de verschillende GaNS.

  • Maar ook: het veld van de behandelaar interageert met het veld van de patiënt.

  • Het sterkere (gezonde) veld kan het zwakkere (zieke) veranderen.

Op de afbeelding hierboven zien we een unit gemaakt met spoelen (magravis) en rechts een unit gemaakt van buizen gevuld met PL+GaNS. Deze eenheden creëren een torusvormig energieveld dat in wisselwerking staat met het plasmaveld van de patiënt. Dit geeft aan dat de effectiviteit van het apparaat sterk afhangt van de intentie van de persoon binnenin (plasmastraal).

Op de afbeelding rechts zien we de twee panelen van de unit; de 6 spoelen van elk bedekken de stam. De spoelen op het voorpaneel (afbeelding links) zijn uitgerust met condensatoren, terwijl de achterste (rechts) dat niet doen, maar in plaats daarvan zijn verbonden door gezondheidsantennes die zijn verbonden met elk paar spoelen) en vervolgens met een vat met zout water dat als afvoer wordt gebruikt . Men kan ook de antennes gebruiken om energie naar het lichaam te geleiden in plaats van een afvoer.

De spoelen die zijn uitgerust met een condensator zenden een plasmaveld uit terwijl de spoelen die op de afvoer zijn aangesloten ontvangen. Dit creëert een dynamisch plasmaveld zoals te zien is in paren patches met verschillende concentraties. Dit betekent dat schadelijke energie eruit kan worden gehaald als een kankergezwel. Zout water hoeft niet voor elke persoon te worden ververst, omdat het gewoon een afvoer is die allerlei soorten energie ontvangt die daar blijven en niet terugkeren naar het lichaam van de patiënten.

Als we de energie in het lichaam willen kanaliseren, bijvoorbeeld om hartfalen te behandelen, dompelen we de antennes niet onder in zout water, maar richten we ze naar het hart.

De werking van de antennes en spoelen wordt gestuurd door het gebruik van specifieke GaNS-patches die op de te behandelen gebieden worden geplaatst.

De verbindingen van de magravs die worden gebruikt voor energietoepassingen zijn anders dan die van de magravs die worden gebruikt voor gezondheid: de verbindingsvolgorde van de Magravs-Energy is: Grav-Grav-Mag-Mag; de volgorde voor gezondheid is: Grav-Mag-Grav-Mag.

De Universal Health-units hebben ook een headset die ook twee paar van 6 dubbele spoelen bevat; één paar voor elke hersenhelft.

De helm kan worden gebruikt om ongewenst weefsel te verwijderen (tumoren, bloedstolling na een beroerte); of om weefsel te regenereren (na een beroerte of beroerte).

 


Universal Tubular Health Unit (UTHU)

In de buisvormige versie zijn de spoelen vervangen door heldere buizen gevuld met PL+GaNS. Deze versie is vooral effectief in het veranderen van het lichaam van een zure toestand naar een alkalische toestand. We weten dat zware metalen, parasieten en kankers zich alleen in een zure omgeving vermenigvuldigen; daarom is het logisch dat als we de interne omgeving van het lichaam alkalisch maken, de schadelijke niet meer kunnen blijven.

Het plasmaveld dat door dit type eenheid wordt gecreëerd, heeft de vorm van een vortex die in de richting van de aarde beweegt.

Als patiënten dit apparaat liggend gebruiken, moeten ze worden geaard. Een wandeling op blote voeten op het gras buiten na de sessie kan dit effect hebben. Of de persoon gaat liggen op een laken dat tijdens de sessie is geland .

Productie is hier


Universele Reactor Unit (URU)

Deze eenheid bestaat uit drie kolommen met reactoren met elk een mengsel dat in de tabel rechts wordt beschreven. De effectiviteit van de PL-sequentie is geverifieerd door Dr. Rodrigo.

De reactoren zijn gevuld met GaNS (de hoeveelheidscijfers op de tabel geven de hoeveelheden GaNS aan – de rest van het volume wordt dan gevuld. De motoren zijn 12VDC met een transformator voor de reactoren van elke kolom.

Het is een goed idee om een ​​magrav aan de elektrische ingang van het apparaat te plaatsen, zodat het meer door plasma dan door elektriciteit wordt aangedreven.

Ernaast zie je een mobiele URU. Het is samengesteld uit een reactor aan de bovenkant, één aan de onderkant en 2 in het midden waar het hoofd van de persoon is.

De interactie van velden

Als we twee verschillende GaNS – bijvoorbeeld CO2 en ZnO – in hetzelfde systeem gebruiken, hebben we niet alleen de invloed van CO2 en ZnO, maar ook de invloed van de interactie tussen beide. Dit fenomeen is te vergelijken met culinaire recepten: als je suiker en azijn in een zoetzure saus gebruikt, proef je niet ‘zoet’ en ‘zuur’, de ene smaak wordt van de andere gescheiden, maar ontstaat er een nieuwe smaak: bitterzoet.

We kunnen zelfs verder gaan in deze volgorde van ideeën: de persoon voelt liefde wanneer hij wordt behandeld met GaNS-ZnO: hij creëert daarom een ​​interactie die liefde combineert met ZnO om LoveZnO te maken. Dit gebeurt natuurlijk ook als je de GaNS-ZnO produceert en je meerdere keren de productie bezoekt om er aandacht aan te besteden. En als je denkt dat je geld verdient op hetzelfde moment als de productie van GaNS, zal de interactie die zal ontstaan ​​begrijpen dat er een gebrek (aan geld) is.

In dit voorbeeld is de gezondheidseenheid gemaakt met de bedoeling dat de sterkere (de gezondheidseenheid) de zwakkere (het lichaam) zou kunnen voeden om deze op zijn niveau te brengen. Zo’n eenheid zal resultaten opleveren, zoals die in de bovenstaande afbeelding worden weergegeven.

Concluderend kunnen we zeggen dat het niet de gezondheidseenheid is die de aandoeningen van zieke mensen zal behandelen; de eenheden zijn slechts vaten die de bedoeling van de behandelaar en de patiënt dragen. Zo vindt genezing plaats door de interactie op zielsniveau tussen de intentie van de beoefenaar en de patiënt.

Samenvatting

De wetenschap van Plasma helpt ons de Schepping en de Schepper te begrijpen die onze essentie is, onze ziel. Zodra we ons ware potentieel als Schepper hebben ontsloten, kunnen we deze kennis gebruiken om ons ware pad te bepalen – een leven van schoonheid, overvloed en verkenning van de Schepping, wetende dat we uiteindelijk alles kunnen manifesteren wat we willen. liefde.


Gezondheidseenheden – plannen

 

Translate »