Basis10

originele video op youtube

Gezondheid

Patch en ringen

Om Patches te maken gebruiken we Liquid Plasma (PL), GaNS en aminozuren. De basis GaNS zijn: CO2, ZnO, CH3 en CuO. Elk van deze GaNS komt overeen met specifieke plasmavelden van het lichaam:

 • C (koolstof) – is de connector en communicator
 • O (zuurstof) – is zwaartekracht, het duurt
 • H (waterstof) – is magnetisch, geeft energie
 • Zn (zink) – komt overeen met emoties
 • Cu (koper) – is verbonden met het fysieke deel van de spieren

fabricage:

Instructies voor het maken van de patches vindt u hier .

Er wordt voorgesteld om de pleisters naar behoefte te produceren. Maar als u meerdere patches maakt die u voor een lange tijd zult bewaren, moet u elke kracht minimaal 3 meter uit elkaar houden, zodat er geen interactie tussen hen is die hun specificiteit kan veranderen.

Voeg een paar druppels PL-CuO toe om de pleister te steriliseren of te bewaren.

gebruik

Het is belangrijk om alleen vloeibaar plasma (LP) te gebruiken, de heldere vloeistof boven de GaNS die naar de bodem wordt gesedimenteerd – neem GaNS nooit rechtstreeks in, alleen de PL.

Patches kunnen:

 • verwijder ongewenste gezwellen (wratten, cysten, kanker);
 • weefsels regenereren (na ziekte of ongeval);
 • bepaalde omgevingen van het lichaam te beschermen (bijvoorbeeld de nieren om de vorming van stenen te voorkomen) of
 • elementen aantrekken die het lichaam nodig heeft (bijv. Ca om artrose te herstellen).

Patches worden altijd in paren van twee met verschillende concentraties aangebracht – één op 100% en de andere tussen 30-50%. Het is dan dat de sterkere de zwakkere zal voeden totdat er een evenwicht tussen de twee is. Het deel van het lichaam dat zich tussen de twee plekken bevindt, absorbeert de velden van het plasma die in zijn proces ontbreken; het neemt niet meer op dan nodig is om zijn evenwicht te hervinden.

PL ringen

Ringen worden over het algemeen gebruikt als pleisters; maak een reeks ringen met een hoge concentratie en een andere reeks van dezelfde PL’s met een lage concentratie. Zoals op de afbeelding te zien is, plaats je de ene serie voor de knie en de andere achter. Hier is een voorbeeld voor het aantrekken of verplaatsen van elementen: in het geval van artrose werd het Ca in de gewrichten afgezet in plaats van in de botten te worden gebruikt. Het aanbrengen van de CO2-pleisters (atoomgewicht 44) zorgt ervoor dat de CO2 die sterker is dan Ca (40) de Ca uit de gewrichten trekt, zodat het in de botten kan komen waar het zou moeten zijn.

Buikband

Het is een brede band van zacht of elastisch materiaal met vakjes voor het plaatsen van patches. Banden worden gebruikt bij lage rugpijn of darmaandoeningen/ziektes.

Lijm twee pleisters van dezelfde PL in twee verschillende concentraties (100% en 30-50%) tegenover elkaar.

Of  een alternerend mengsel van CH3 en CO2 (zoals op de foto) op 100%

gezondheidspen ( pain pen) 

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, wordt pijn niet veroorzaakt door de irritatie of verwonding van een zenuw – we hebben niet zoveel zenuwen onder de huid om deze theorie te ondersteunen. In plaats daarvan wordt pijn veroorzaakt door de onderbreking of blokkering van de energiestroom in het lichaam. Het aanbrengen van de pleisters of het manipuleren van een pain pen zal energie brengen zodat de energiestroom van het lichaam weer gaat circuleren.

Pain pennnen zijn nano-geplateerde instrumenten die interageren met lichaamsvelden.

De fabricage is meer gedetailleerde beschrijving van de pain pen is hier te vinden .


GaNS

GaNS-voeding/supplementen

GaNS-voedsel maken van droogvoer:

 1. maal de ingrediënten naar keuze
 2. voeg PL-CO2 toe in een glazen pot en laat 7 dagen inwerken.

GaNS-voedsel maken van vers voedsel:

 1. snijd het voedsel in kleine stukjes of maal het fijn
 2. voeg PL-CO2 toe in een glazen pot en laat 7 dagen inwerken

PL-food wordt niet direct geconsumeerd  maar wordt gebruikt om pleisters te inoculeren. Maak een PL-CO2-pleister en een PL-voedselpleister. De PL-CO2-pleister wordt voor de maag geplaatst en het PL-voedsel achter de maag.

U kunt ook reageerbuisjes vullen met (verschillende) PL-voeding of PL-supplementen en deze vervolgens rond een vat plaatsen om uw drinkwater te conditioneren.

GaNS-food kan worden gebruikt om het lichaam van brandstof te voorzien in situaties van zwakte (ziekte) of om de opname van materiële voedingsstoffen te verminderen (om gewicht te verliezen, het spijsverteringsstelsel rust te geven, kamperen of wandelen).

GaNS-supplementen/medicijnen

Om een ​​GaNS-supplement/medicijn te maken, moet u:

 • vermaal het supplement of medicijn tot een poeder
 • voeg PL-CO2 toe en laat 7 dagen inwerken

Vervolgens wordt de vloeibare PL overgebracht naar pleisters om het lichaam in plasmavorm aan te vullen. Een toepassingsduur van 30 min/dag kan voldoende zijn – maar het is beter om je eigen experiment uit te proberen om de juiste methode te vinden – onthoud dat plasma individueel op een andere manier werkt bij elke persoon.

Het maken van GaNS van supplementen of medicijnen kan ons veel geld besparen omdat we – als we eenmaal hun GaNS hebben – de PL oneindig kunnen vermenigvuldigen door gedestilleerd water toe te voegen.

 


De omgeving

Vloeibaar plasma bij planten

Het eerste voorbeeld toont de toepassing van pingpongballen gevuld met een mengsel van PL-CO2+ZnO met kleine hoeveelheden CH3 en CuO, in verschillende verdunningen om een ​​differentieel te creëren dat het plasma van energie voorziet.

Experimenteer met een tomatenplant: de teler hing enkele pingpongballen tussen het gebladerte gevuld met PL-CO2 met kleine hoeveelheden CH3 en CuO om een ​​plasmadifferentiaal te krijgen. Ook plaatste hij een ring gevuld met PL-CO2 om de stam van de plant dicht bij de grond. Vóór de interventie groeide de plant heel langzaam; de plasmadonatie versnelde de groei opmerkelijk en verhoogde ook zijn tomatenoogst. Vervolgens deed hij hetzelfde experiment met een appelboom, wat dezelfde resultaten opleverde. Over het algemeen steeg de oogst met ongeveer +20%.

Merk op dat het erg moeilijk, zo niet onmogelijk is om het effect van plasma op verschillende planten op dezelfde plek te vergelijken – omdat plasma een zeer grote straal van effectiviteit kan hebben. Het verdient daarom de voorkeur om een ​​jaar met plasma geassisteerde kweek te vergelijken met een jaar zonder plasma.

Het plasma stimuleert de plant en verbetert het milieu, wat gunstiger wordt voor de planten en beter beschermt tegen ziekten. Bijvoorbeeld in een met fruitmuggen besmet gebied in Australië: de muggen bleven hun eieren in de appels leggen, maar er waren geen larven.

Het stimuleert de groei van soorten die niet goed groeien in een gebied.

Week de zaden

door Dr. Gatua (Kenia)

PL-CO2 kan de oorspronkelijke staat van zaden herstellen; de zaden nemen wat ze nodig hebben en verwerpen het nutteloze. Dit geldt vooral voor genetisch gemodificeerde zaden.

De weektijd varieert met de grootte van de zaden en de hardheid van hun schaal; kleine zaden hebben 15-30 minuten nodig, terwijl peulvruchten 2-4 uur nodig hebben om te ontsmetten.

Om de zaden te ontsmetten: plaats de zaden in een container die PL-CO2 bevat; deze container drijft in een tweede die PL-CuO bevat (zie de afbeelding rechts).

Weken en water geven met PL-CO2 stimuleert de beschikbaarheid van COHN, wat op zijn beurt de groei, gezondheid en productiviteit bevordert. De in Canada ervaren squashteelt leverde squashvariëteiten op, hoewel het zaadpakket slechts één variëteit bevatte.

Hier is een samenvatting van de effecten van plasma in tuinieren en landbouw:

 • Groenten en fruit hebben een langere houdbaarheid
 • Het groeiseizoen wordt verlengd
 • Planten kunnen beter leven met extreme klimaatomstandigheden (droogte, hitte)
 • Planten hebben meer weerstand tegen ziekten en plagen.
 • Productiviteit wordt verhoogd
 • Planten zijn gezond en gelukkig – dat maakt mensen gezonder en gelukkiger.
 • Plasmatoepassing helpt de algemene omgeving van het gebied te verbeteren.

De Ziel

Zoals we al hebben geleerd, is de geest het filter tussen de ziel en het fysieke lichaam.

 • De ziel geeft gewoon
 • De geest (emoties) filtert de velden van de ziel op zijn eigen manier door de omgeving en de door de zintuigen ontvangen gegevens te interpreteren.
 • Het materiële resultaat van deze interpretatie vertaalt zich in het fysieke lichaam.

In werkelijkheid is alles liefde; alles wat we ontvangen is uit liefde verzonden. Toch is onze geest soms niet in staat deze liefde te zien vanwege zijn overtuigingen. Op zulke momenten blokkeren we onszelf om dankbaarheid te ontvangen en te vervangen door woede, verdriet, haat of angst. En deze projecties kunnen zich in het lichaam manifesteren in de vorm van ziekten: kanker etc. Wanneer iemand op deze manier reageert, is dat omdat het filter van de geest liefde blokkeert en het wordt afgewezen. Het komt tussen onze ziel en ons fysieke lichaam. En deze blokkade of vervorming verhindert dat de ziel de werkelijkheid doorgeeft en ontvangt; blokkades verhinderen de vrije stroom van energie, wat resulteert in gebrek en/of pijn.

Deze situatie creëert een feedbacklus:

Hoe de feedbackcyclus te doorbreken?

 Doe een stap terug en observeer wat er gebeurt, niet alleen vanuit jouw oogpunt, maar ook vanuit het oogpunt van de ander. Door dit te doen maak je jezelf los van de situatie, ben je niet langer emotioneel geïnvesteerd en kun je dus luisteren. Dan kun je de plasmastraal die de ander uitzendt beter begrijpen, waar het emotioneel vandaan komt – in plaats van vast te zitten aan wat de ander heeft gezegd of gedaan.

Een goede techniek die ons daarbij helpt is GEWELDLOZE COMMUNICATIE .

Het resultaat: je begrijpt elkaar beter en kunt eerlijker zijn over je eigen emoties – de eerste stap om je ziel en die van anderen te verheffen. Dit kan een feedbacklus creëren die omhoog gaat en niet naar beneden.

Naar les 11

 

Translate »