Voor een GANS-productie, vooral voor gezondheidstoepassingen, moet u zo schoon mogelijk water en indien mogelijk keukenzout gebruiken. Zodat er geen andere ingrediënten in zitten.

  • U kunt GANSes for Health-toepassingen maken met farmaceutisch NaCl en gedestilleerd water. Gedestilleerd water (evenals farmaceutisch NaCL) bevat geen andere ingrediënten en kan informatie en energie heel goed opslaan. Het is, zeker voor artsen, de enige optie voor de productie van GANS, maar dat betekent niet dat je ook niet alleen schoon water kunt gebruiken, of ook gewoon keukenzout. Vooral in noodsituaties zijn schoon water en keukenzout
  • Drink GANS zelf niet en raak er geen lichaamsdeel mee aan!
  • De velden van de GANS’en zullen zeer snel vermengen met de omgevingsvelden. GANS-water duurt langer, omdat de GANS continu vanaf de bodem levert. Plasma-water vermengt zich sneller. Wacht niet langer dan 3-4 weken. Maak de GANS en gebruik het onmiddellijk. Dat betekent niet dat oude GANS totaal is afgenomen in energie, maar de veilige kant is het gebruik van verse GANS.
  • Maak voor een goede kwaliteit alle 4 de belangrijkste GANS’en met behulp van een LED. Zorg ervoor dat de koperplaten en alle andere materialen in de GANS-productie zo schoon mogelijk zijn. Hoe schoner alles is, hoe schoner de GANS is en het bevat geen andere velden.
  • Label alles. Als u bijvoorbeeld flessen heeft met gewassen, ongewassen GANS of aminozuren, label ze dan of etiket lepels, sticks, spuiten om een ​​noodzakelijke volgorde te bewaren. De omgeving waar je de GANS’en maakt, speelt een belangrijke rol. Plaats de productie niet direct naast elkaar en laat voldoende ruimte ertussen. Alles wat er staat, of wat er in de buurt is, heeft min of meer effect op de productie. Ook jij als persoon, of als ziel, speelt een belangrijke rol bij het creëren van je eigen GANS. Je ziel, emotie en intentie stromen in de GANS.

Onthoud dat je een container die je bijvoorbeeld voor een Cuo GaNS gebruikt hebt, evenals de spoelen of platen, ook voortaan enkel voor Cuo gebruikt en niet om andere GaNS mee te maken.

 

Translate »