Je huis verwarmen of koelen met GaNs Plasma

Je kunt je huis eenvoudig verwarmen of koelen met behulp van GaNs .

Je plaatst in het noorden een zak met CO2-plasma en één druppel CH3, CUO en ZNO, in het zuiden ZNO en één druppel van het andere vloeibaar water, in het oosten CH3 met één drup van de andere vloeibare Plasma waters en in het westen CUO met één druppel van de andere 3 vloeibaar plasma.

Je kamer moet al de juiste temperatuur hebben die je aangenaam vind. Zet de intentie om deze temperatuur te behouden in het veld. Geef hierbij de perfecte temperatuur mee, ( deze kun je dus aanpassen in de zomer om het juist koeler te krijgen in huis)

Probeer nu je thermostaat wat lager te zetten en kijk of de temperatuur behouden blijft.

Als het goed gaat zou je de thermostaat zelfs uit kunnen zetten en blijft de temperatuur in het veld behouden.

Lukt het niet dan kan het liggen aan je kwaliteit van GaNS en je intentie.

Het kan helpen om genanocoate koperen platen op je raam te hagen: Hang er 2 die verbonden zijn door een koperdraad en hand deze midden op je raam.
Ook helpt het om je ramen nat te maken met plasma water van Co2. Doe dit dan binnen en buiten want Co2 werkt als een isolator.

Omdat Co2 een isolator is kun je je vloer er ook mee dweilen. Laat het wel opdrogen.  Dit isoleert de vloer zodat de warmte in de kamer er niet uitgaat en de kou er niet inkomt.
je kunt zelfs Co2 water aan je was water toevoegen. Dit isoleert je kleding. Dit mag in de droger. Experimenteer hiermee. Bovengenoemden kennis is van experimenten die andere kenniszoekers gedaan hebben. Perfectioneer het voor jezelf.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans gaat gebruiken! 

 

 

 

Translate »