GANS-verwerking: mondhygiëne
Bekijk voor meer informatie de Keshe Foundations 135th. Kenniszoekers Workshop, ongeveer vanaf 56 minuten.

Tandpasta alternatief: Spoel de mond met CO2 GANS Water. Zorg ervoor dat de vloeistof alle delen van de mondholte en het gehemelte nat maakt. Dit leidt tot een evenwicht in de omgeving van de mond. Als verder resultaat voorkomt het tand- en tandvleesaandoeningen, omdat de micro-organismen niet de juiste omgeving voor vermeerdering vinden. Het is veilig om het resterende CO2 GANS-water na het spoelen door te slikken.

Om de mondhygiëne te bevorderen, 2 tot 3 keer per week voor het slapengaan een klein stukje kaas kauwen en doorslikken. Dit zou een positief effect moeten hebben op het mondmilieu en tandziekte helpen voorkomen.

Als melktanden (melktanden) zijn verzameld (gebruikelijk in sommige landen), kunnen ze worden gebruikt voor de productie van Calcium GANS, dat de exacte calciumvelden zal leveren die geschikt zijn voor de persoon die de tanden heeft laten groeien. Om de Calcium GANS te maken, los je de tanden op in citroensap (of Coca Cola) en voeg je NaOH toe. (De NaOH-methode wordt ook gebruikt voor de productie van voedsel GANS).

Als alternatief voor de fysieke GANS-productie van de tanden kunt u de informatie van de tanden doorgeven aan het water. 1. Vul een ronde bak met water. 2. Verdeel 5 reageerbuizen gelijkmatig over de container. 3. Vul één reageerbuis met CO2 GANS, één met CH3 GANS, één met ZnO GANS, één met CuO GANS en de laatste met de aminozuren uit de productie van CO2 GANS. 4. Ga liggen of hang de tanden, of tand, direct boven het water. Na verloop van tijd zal het water in de container de velden uit de reageerbuizen EN uit de tand absorberen. 5. Drink het water uit de container, of breng, als u het bijvoorbeeld wilt gebruiken ter ondersteuning van de genezing van een botbreuk, een pleister, gemaakt van het containerswater, op het lichaam aan, namelijk voor en achter ( of links en rechts) van het lichaamsdeel nabij het punt van de breuk.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »