GANS van pillen en vitamines maken.

Gepoederde Vitaminen op een lepel.

Harde Tablet op een lepel.
Je kunt de GANS maken en gebruiken van elke pil, vitamine of supplement die voor je beschikbaar is. In feite kun je de GANS maken van elke stof die je in je omgeving kunt vinden.

Ga als volgt te werk om GANS van pillen of vitamines (tabletten of capsules) te maken:

  • Capsules : Open de pil/vitaminecapsule en giet de inhoud in een kleine container.
  • Tabletten : Plet een harde tablet tot poeder met een pillenbreker en giet het in een kleine container.
  • Bereid de ingrediëntverhoudingen voor: Er zijn twee methoden die kunnen worden gebruikt:

Eerste methode: Vul een ¼ theelepel. maatlepel met vitaminepoeder en plaats deze in een mengbeker. Meet ¼ theelepel. droge loog (NaOH) en voeg het toe aan de mengbeker (gebruik een mengbeker of een goed afsluitbare container). Meng de poeders goed. Voeg 5 theelepels toe. van kokend water aan de mengbeker (voeg het kokende water pas toe als u alle onderstaande instructies hebt gelezen). Tweede methode: stem de hoeveelheid van de pil af op die van Caustic. Meng en meet de droge ingrediënten. Voeg kokend water toe aan het poeder in een verhouding van 10 delen water tot 1 deel gemengd poeder 10:1.

  • Start het nanocoatingproces: Zorg ervoor dat de droge poeders gemengd zijn. Voeg het gekookte water toe aan de droge ingrediënten en dek de container snel goed af. De bijtende stof (NaOH) zal beginnen met het maken van het nanomateriaal. Laat 3-7 dagen staan, goed afgesloten.
  • Was het GANS-mengsel: Open na 3-7 dagen de container en was het mengsel met gedestilleerd water (zie GANS wassen ).
  • CO2 GANS toevoegen : Om het proces af te ronden, voeg wat CO2 GANS (ongeveer 10 ml) toe aan de gewassen pil/vitamine GANS.
  • Voeg hieraan gedestilleerd water of spa reine toe en drink het heldere water.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »