Calcium GaNS maken voor herstel van bot

Calcium GANS ( CaO )kan worden geproduceerd door de caustische (NaOH) methode, of de methoden met CO2 GANS, of door replicatie-eenheden (voor Calcium GANS-water).
Bronnen van calcium: Calcium kan uit verschillende bronnen worden verkregen. Hier is het belangrijk om te onderscheiden of het Calcium is van b.v. inktvisbotten en kippenbotten OF de GANS of Salts of Calcium (die bijvoorbeeld kunnen worden gemaakt van Calciumcitraat). Om ervoor te zorgen dat Calcium GANS aan de verwachte eigenschappen voldoet, moet het worden gebruikt van inktvis- of kippenbotten. Deze zijn zeer geschikt gebleken, maar er zijn ook andere natuurlijke bronnen van Calcium. De inktvisbotten ( sepia) kunnen met een lepel op hun zachte kant worden geschraapt. Het geschraapte, zachte deel, dat zich al in GANS-toestand bevindt, wordt vervolgens gemalen met een vijzel. Het poeder kan vervolgens worden geïntegreerd in een CO2 GANS-productie of achteraf worden toegevoegd aan de CO2 GANS. Kippenbotten kunnen ook worden geplet, of gewoon als geheel worden geïntegreerd in een bestaande GANS-productie bv die van Co2. (Meer gedetailleerde instructies: Methoden voor het maken van alle andere GANS’en) Als Calcium GANS wordt geproduceerd uit zouten, zoals b.v. Calciumcitraat, dan wordt GANS geproduceerd uit het zout van calcium, dat vergelijkbare maar ook verschillende eigenschappen kan hebben.

De Calcium gans kun je gebruiken om te drinken, in patches, om te inhaleren en via een rotating bol te doen, om gebroken of versleten bot te herstellen.

De behandeling bestaat uit:
4 delen Cuo
2 delen Co2
2 delen CaO
1 deel Ch3
aminozuren

Voeg van deze combinatie een paar druppels toe aan een bekertje water en gebruik dit.

 

Zie je het niet zitten dit zelf te maken? Dan hebben wij een zakje van 100 ml Gans water van Calcium voor je in de webwinkel.

Zie deze video over het maken van Calcium gans met schelpen.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »