Info algemeen
Hoewel het duidelijk is dat een goed voelend lichaam zorgt voor een aangenamere fysieke ervaring, willen we dat je begrijpt dat het vinden van prettige dingen om je op te concentreren ook zorgt voor een goed voelend lichaam.
De meeste mensen benaderen het onderwerp van hun fysieke welzijn echter op een achterlijke manier. De meeste mensen die fysieke aandoeningen ervaren, laten hun mentale houding bepalen door hun fysieke toestand. Met andere woorden, hun emoties reageren op hun fysieke toestand. Als ze pijn hebben, bieden ze emoties van frustratie, zorgen, woede of angst. Ze willen dat de conditie verbetert, zodat hun emotionele toestand kan verbeteren.
Elke ziekte, of afwijking van fysiek welzijn, begint op cellulair niveau – maar de overweldigende neiging van je cellen is die van bloeien. De hele dag, elke dag, herwinnen je cellen het evenwicht op zulke verfijnde en subtiele niveaus dat de meeste mensen zich totaal niet bewust zijn van de kracht en intelligentie van hun cellichamen.
Focussen op goed aanvoelende aandachtsobjecten is de meest effectieve manier om de optimale omgeving te bieden voor ongehinderde cellulaire communicatie en het ultieme gedijen van je fysieke lichaam.
—Abraham, uittreksel uit: Getting into the Vortex Guided Meditation CD en User Guide op 01 november 2010

DE INTENTIE
Intentie speelt de hoofdrol in de effectiviteit van Plasma-tools. Lees het artikel over intentie om jezelf uit te rusten!

HET ZIEKTESYSTEEM
Deze kleine paragraaf is niet geschreven om “een waarheid” weer te geven; hij wil een metaforische structuur bouwen, een reeks beelden die de verschijnselen van ziekte en ook die van gezondheid kunnen verklaren.

We zijn opgebouwd uit 3 aspecten: de ziel, het emotionele centrum (ook wel “mind” genoemd) en het lichaam. De ziel is ons “niet-persoonlijke” deel, het aspect dat deel uitmaakt van het “Ene” , “God” enz. Het emotionele centrum of de geest is persoonlijk; samengesteld uit een bewust deel en een onbewust deel. Het lichaam is ons “voertuig”, de materiële ondersteuning van onze geest en de ziel. Vaak worden we geïdentificeerd met het lichaam , denkend dat “wij ons lichaam zijn”.

De ziel is ons plasmatische aspect – ons origineel; ze is nog steeds gezond en compleet; ze kan niet ziek zijn en ook geen ongeluk krijgen. De ziel woont in het morfogenetische universum. Zijn onschendbaarheid maakt het de referentie waarmee we kunnen weten of onze geest of ons lichaam ziek of gezond is. Evenzo kent ‘genezing’ twee fasen: de herkenning van een ongezonde toestand, d.w.z. een discrepantie tussen ons origineel in het morfologische universum en onze materiële kopie, het lichaam. Dan bestaat het genezingsproces uit een “inspanning” om de kopie terug te brengen naar het origineel.

Dus om een ​​ziekte of lichamelijke aandoening te genezen, moet je eerst de tekortkoming in het emotionele centrum in evenwicht brengen; je moet eerst de psychologische reden voor de fysieke onbalans wegnemen of de emotionele bevredigen. De relatie tussen het fysieke aspect en het psychologische aspect is 50%:50%.
Als we een pleister aanbrengen om een ​​tumor te behandelen, mogen we niet vergeten een andere op het hoofd aan te brengen om het emotionele centrum te behandelen.

DE TAAL VAN ZIEKTE
Het feit dat al onze ziekten kunnen worden omschreven als “psychosomatisch” wijst erop dat elke ziekte zowel lichamelijke symptomen (soma) als symptomen in onze geest (psyche) veroorzaakt. We moeten dus naar de geheel van een ziekte kijken. Er is een hiërarchische relatie tussen de twee velden: het psychische deel legt het fysieke deel op. Dat betekent dat als we bijvoorbeeld een kankergezwel alleen op het fysieke vlak behandelen, we het symptoom (de lokale tumor) misschien kunnen laten verdwijnen; maar het zal op een andere plaats terugkomen als we “de krachtpatser”, het emotionele centrum of de geest niet behandelen.
Het is daarom noodzakelijk om het emotionele centrum aan te pakken en tegelijkertijd de fysieke symptomen te behandelen. Een van de meest effectieve manieren om aan het psychologische aspect van een ziekte te werken, is ‘THE WORK’ van Byron Katie. Hier kun je meer informatie vinden en een sessie boeken.

WEES VOORBEREID
Vermoeidheid
Wanneer u producten gaat gebruiken die GaNS bevatten, zult u meer vermoeidheid opmerken. Dit fenomeen is natuurlijk: de GaNS moedigt je lichaam aan om alle gebieden die voorheen uit balans waren opnieuw in balans te brengen; om dit te doen kost het meer energie dan normaal – wat resulteert in meer vermoeidheid. Slaap je bijvoorbeeld 2 uur na een sessie dan had je lichaam behoefte aan fysiek herstel.

Slaap je 4 uur dan had je lichaam behoefte aan zowel psychisch als fysiek herstel.
Ben je dus al een bewust persoon dat ook in je leven al doet waar je blij en gelukkig van wordt dan zul je dus minder psychisch herstel nodig hebben na een sessie met GaNs.

emotionaliteit
Als GaNS-producten ZnO bevatten, ontwikkelt zich hetzelfde proces emotioneel: je tolerantieniveau is lager, je bent nerveuzer, enz. totdat het nieuwe emotionele evenwicht is geïnstalleerd.
In het geval van Nectar-Plasma (food GaNS) kun je trek in suiker of junkfood waarnemen. Dit kan gebeuren omdat u uit balans bent en u zich kwetsbaarder voelt – dus een grotere behoefte aan compensatie.

KENMERKEN VAN GANS
Het aspect communicatie, de link tussen emotionaliteit en lichamelijkheid: CO2
Het aspect van emotionaliteit: ZnO
Het aspect van gebrek aan energie, atrofie, verlamming, vermoeidheid, depressie: CH3
Het aspect van het versterken van het spierdeel of infectie: CuO
Geen Pb, Al, Hg voor gezondheidseenheden.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »