De opbouw

  1. Steek een doorzichtige vinylbuis met een diameter van 1/2” in een andere buis met een diameter van 1” (25 mm); de lengte is 99” (2,50m, zittende versie) of 88” (2,24m, staande of liggende versie).

  2. Gebruik een metalen plug om de kleine buis in de grote te steken. Sluit af met een 3/8” (9,5 mm) connector aan het uiteinde van de kleine buis. Bevestig de connector met isolatietape aan de grote buis.

    U kunt vooraf een licht verwarmde dilatator gebruiken om de connector gemakkelijker in te brengen.

    Vul vervolgens het buisje aan het andere uiteinde met PL-ZnO met een kleine trechter.
    Sluit de kleine pijp aan het andere uiteinde van de connector; het kan verder worden vastgezet door kleine elektrische bevestigingsmiddelen (tie-wraps). Verwijder de elektrische tape.
    Als laatste vul je de grote buis met PL-CO2 die je ook weer afsluit met een connector.

U kunt het diagram aan de rechterkant gebruiken om de volgorde van de PL’s van de verschillende buizen te begrijpen.
De toevoeging van een ring van PL-CuO aan de bovenkant en van PL-CH3 aan de onderkant is optioneel. Als je integreert, is het absoluut noodzakelijk dat de ring met de CuO minstens 30 cm hoger is dan de hoogte van het hoofd.

Men kan ook UTHU’s maken voor kinderen en kleine dieren – deze eenheden zijn uiteraard kleiner. Het is duidelijk dat dieren graag in eenheid zijn.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

 

Translate »