Transplantaties

Organen, merg, etc. door “de informatie, de structuur van een gezond orgaan te kopiëren naar het zieke orgaan en het te laten regenereren”.

In detail: plaats rond een container met gedestilleerd water buisjes van GaNS-CO2, – CH3, -CuO, -Cohn, -ZnO; plaats het overeenkomstige orgaan van een gezond persoon er bovenop: dan wordt de informatie over de fysiologische werking van het orgaan overgebracht in de vloeistof (1/2l).
Dit wil zeggen: plaats het zo dicht mogelijk bij de nier van de gezonde persoon, het hart etc.

Gebruik  de verkregen vloeistof en plaats  deze op het aangetaste orgaan, of je maakt een pleister of je geeft de vloeistof te drinken aan de zieke en hij zou geen transplantatie meer nodig hebben omdat het orgaan zal worden geregenereerd door de GaNS.

Je kunt als “informatiebron” de vrouw, de ouder en zelfs dezelfde persoon nemen, als het gaat om een ​​symmetrisch orgaan (longen, nieren, enz.). maar enkel wanneer dit orgaan gezond is!

LETOP: NIET gebruiken bij een donororgaan of implantaten. Dit zou namelijk een conflict kunnen veroorzaken:  Een nier die genereert kan de donornier gaan vervangen en dus afstoten. ook kunnen stents etc er uit gewerkt worden. 

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »