Toepassing van plasma in noodsituaties

Een goede bron van informatie over de toepassing van plasma in noodsituaties is te vinden in de 121e Kenniszoekers Workshop, tussen de 21e en 35e minuut.

Onderzoek voor alle gezondheidstoepassingen met plasmatechnologie van Keshe Foundation bevindt zich nog in de beginfase, maar de resultaten zijn tot op heden buitengewoon positief. Op dit gebied van de wetenschap moet nader onderzoek worden gedaan. Klinische proeven en testen zijn alleen mogelijk na toestemming van de Stichting. Alle aanbevelingen en voorstellen die hier of in de leer van de heer Keshe worden vermeld, zijn het resultaat van eerdere tests met vrijwilligers of zijn het resultaat van theoretische afgeleide benaderingen. Elke toepassing van een voorstel dat hier of op andere toepassingen voor plasmatechnologie van de Foundation wordt gegeven, wordt uitgevoerd met volledige kennis en begrip dat de persoonlijke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid berust bij de vrijwilligers die ermee instemmen deel te nemen aan particuliere plasmagezondheidszorgtests.

Eerdere tests hebben aangetoond dat plasma (het resultaat van interactie tussen magnetische en zwaartekrachtvelden) mensen in veel situaties zeer snel kan helpen. In noodsituaties kunnen GANS-producten worden aangebracht door middel van spray, pleister en zelfs oraal.

Wees voorbereid op noodsituaties! Maak variëteiten van GANS’ en zorg dat ze bij de hand en beschikbaar zijn. Hier is een lijst van de soorten GANS die u bij de hand moet hebben voor noodsituaties:

CuO GANS (turkooisblauw van kleur) en CuO2 GANS (bruinachtig van kleur)
ZnO GANS of ZnO2 (beide wit van kleur)
CO2 GANS (crème wit van kleur)
CH3 GANS (roodbruin van kleur)
CaO2 (geproduceerd uit de as van verbrande botten)

Bereid, oogst en bewaar minimaal 100 ml van elk type GANS. Roer en meng door elke grondig gewassen GANS een paar druppels van de geoogste aminozuren. Zorg ervoor dat elke verzegelde GANS-opslagcontainer tot de bovenkant is gevuld met gedestilleerd water dat u indien nodig kunt gebruiken. Gebruik alleen het GANS Water (zie GANS Water maken en GANS Water Applications). Als u een deel van het GANS-water gebruikt, vult u de container bij met gedestilleerd water. Op deze manier zal de daadwerkelijke GANS nooit uitgeput raken. Volgens de heer Keshe behoudt GANS zijn energetische eigenschappen voor meer dan drie generaties mensen, misschien zelfs langer. Zelfs als er geen ramp plaatsvindt, kunnen we deze waardevolle kennis doorgeven aan onze nakomelingen.

Opmerking: Er zijn onderzoeken gaande over hoe vaak u het GANS-water volledig uit de GANS-verzegelde opslagcontainer moet verwijderen en vervangen om de vorming van ziektekiemen in het water van de containers te voorkomen. De Stichting moedigt u ten zeerste aan om deel te nemen aan onderzoek naar plasmatechnologie en de Stichting te voorzien van resultaten en feedback.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Quantum-units is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »