Een franse dokter Paul deelde zijn ervaring met de Keshe Foundation over het gebruik van Gans waardoor zijn gezin telepathisch met elkaar kon communiceren.

Wat deed hij hiervoor:

Hij gebruikte Co2 GaNS water en gebruikte dit voor alles. Neem enkel water dat Co2 Gans water bevat en niets anders. Drink, dit baad erin, douche ermee, was je kleding ermee, maak ermee schoon, geef het je planten, sproei het in je huis, en was er mee af. Kortom, omhul je gezin volledig hierin.

Na een week waren alle pijnklachten verdwenen.

Toen stapte hij over op een mix van CuO, ZnO, Co2, en Ch3 in gelijke delen en deed hetzelfde: dit water voor werkelijk alles gebruiken.

na de 2e week merkte hij op dat een emotie, een gedachte die hij richtte aan zijn vrouw ook bij haar aankwam. Een telepathische connectie was tot stand gebracht. De complete onderdompeling in de gans had dit geopend, ook voor zijn kinderen. Ook als hij uit huis is hoeft hij enkel een gedachte, een emotie te sturen en dan wordt dit ontvangen. Hij heeft geen telefoon of internet meer nodig om contact te maken met zijn gezin. Wanneer bv zijn kinderen iets deden dat niet mocht en de vader dus  de gedachte had: stop daar eens mee, dat de kinderen ook stopten. Zij bevestigden dat zij de boodschap door gekregen hadden.

Hoor zijn eigen verhaal via de video. vanaf 1.48.40 tot en met 1.53.35.
Daarna verteld hij over dat je exact dezelfde behandeling kan gebruiken om HIV aan te pakken.

 

 

Translate »