Spelen met plasma-energie

Door Caroline Keshe

Deze kleine oefening is ontworpen door Carolina Keshe om ons te laten spelen en genieten met plasma-energie. We kunnen niet alleen plasmavelden direct absorberen om onszelf in evenwicht te brengen en te voeden, maar we kunnen de velden ook gebruiken om contact te maken met anderen om ons heen. Misschien helpt deze oefening ons om ons beter te voelen over andere mensen, dieren, planten of zelfs wezens in het heelal?

Hier is hoe het te doen:

  1. Neem 3 spuitflessen. Vul 1 fles met LP+GaNS-CO2; 1 fles met LP+GaNS-ZnO en 1 fles met LP+GaNS-CH3; elk met een klein beetje GaNS.
  2. Roer door de fles LP+GaNS-CH3 en strooi een klein beetje op elke hand.
  3. Roer door de fles LP+GaNS-CO2 en strooi een klein beetje op elke hand.
  4. Roer door de fles LP+GaNS-ZnO en strooi een klein beetje op elke hand.
  5. Leg je handen voorzichtig tegen elkaar en laat de LP drogen zonder te wrijven.
  6. Ga naar buiten en houd je handpalmen naar het universum gericht. Sta jezelf toe om alle velden waarin het universum baadt in je op te nemen. Wil je dat de energie je in balans brengt en voedt; voel de warmte. Stuur het saldo naar alle andere wezens. Balans is vrede. Maak verbinding met alle andere plasma’s om je heen; deel de verbinding en de vreugde.

Nu heb je zoveel ontvangen dat je meer kunt geven om meer te ontvangen.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Quantum-units is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »