Schildklierknobbeltjes

Miroslav Bach in de Keshe Plasma Times april 2019.

Bij een 46-jarige vrouw werd de diagnose schildklierknobbeltjes en uiteindelijk de ziekte van Hashimoto gesteld. Ze vertelde dat de diagnose nogal toevallig was, omdat in het begin, ongeveer 8 jaar geleden, de knobbeltjes klein waren. Na een paar jaar begon ze zich echter slecht te voelen. Ze kreeg symptomen van zeer hoge bloeddruk, kortademigheid, hartkloppingen, haar lichaamstemperatuur schommelde erg. De knobbeltjes bleven groeien en de bloedonderzoeken waren verre van bemoedigend.

Beschrijving

Schildklierknobbeltjes zijn vaste of met vloeistof gevulde klonten die zich vormen in de schildklier, een kleine klier aan de basis van de nek, net boven uw borstbeen. De overgrote meerderheid van schildklierknobbeltjes is niet ernstig en veroorzaakt geen symptomen; schildklierkanker is verantwoordelijk voor slechts een klein percentage van de schildklierknobbeltjes.

Hashimoto’s thyroïditis, ook bekend als chronische lymfatische thyroïditis, is een auto-immuunziekte waarbij de schildklier geleidelijk wordt vernietigd. In het begin zijn er mogelijk geen symptomen. Na verloop van tijd kan de schildklier groter worden en een pijnloos struma vormen.

Mondelinge toepassing van LP:

  1. LP + aminozuur van CO2 GaNS, dagelijks ingenomen in elke hoeveelheid
  2. LP-jodium, 100 ml, driemaal per dag (jodium GaNS werd bereid met behulp van de bijtende soda-methode met kristallijn jodium, zuiverheid van 99,8%)
  3. LP-CuO, 100 ml, drie keer per week
  4. LP-CH3, 100 ml, drie keer per week

Het vloeibare plasma van elk van deze GaNS werd rechtstreeks door de gebruiker bereid, via het veldinteractieproces, in afwezigheid van direct contact van het GaNS-materiaal met water. Een klein flesje met GaNS wordt ondergedompeld in een fles of pot gevuld met schoon water en laat het minimaal 24 uur inwerken.

armbanden

Het dragen van drie armbanden met LP en een paar druppels GaNS-CO2, -ZnO, -Jodium, -CuO en -CH3 respectievelijk.

Patches

Het aanbrengen van pleisters met vloeibaar plasma vond plaats na de tweede test, die de terugkeer naar normale parameters bevestigde.

De pleisters werden bereid in een verhouding van ongeveer 3:1. Elke gezondheidspleister bevatte 50% LP-CO2 GaNS + een paar druppels GaNS en 50% LP-jodium + een paar druppels GaNS-materiaal.

Resultaten

Na 6 weken het lichaam in evenwicht te hebben gebracht met behulp van vloeibaar plasma, was er een merkbare verbetering van het welzijn. De symptomen verdwenen en het positieve verloop van het hele proces werd bevestigd door een ander echografisch onderzoek, 7 maanden na het eerste onderzoek. Haar schildklier is weer helemaal normaal.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Quantum-units is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »