Replicatie unit voedsel

Zoals je op de afbeelding hiernaast ziet, is dit een werkende en mogelijke constructie van de Plasma Food Tower, een zogenaamde Replicatiie Unit die velden repliceert. De 8 containers rond de bodem van de unit zijn gevuld met GaNSen en Aminozuren (CH3, ZnO, CuO en CO2). Door hen ontstaat een veldstroom, die de velden naar van alles wat je bovenop plaatst (voedsel, kruiden, vitamines, pillen,… )naar het glas CO2 GaNS-water trekt , dat in het midden staat.

Neem bijvoorbeeld een sinaasappel en na minimaal een week kun je het water al proberen, als het naar sinaasappel smaakt. Misschien laat je het nog een week staan ​​en kun je een intensere smaak proeven en in dergelijke tests je hoe lang het duurt voor de replicatie van verschillende stoffen. Wat heel belangrijk is, zijn de aminozuren van elke GaNS. Als er geen aminozuren zijn, proef je hoogstwaarschijnlijk de sinaasappel in het water niet. Ook de velden van de GaNSen en Aminozuren eromheen, worden overgenomen door het glas water in het midden. Je kunt ook gewoon water gebruiken. De velden van de GaNS’en zullen zeer snel vermengen met de omgevingsvelden. Wacht niet langer dan 3-4 weken. Gebruik het onmiddellijk.

 

 

Plasma-voedingsstation

Het trainingsstation is vergelijkbaar met de plasmavoedseltoren, maar repliceert de velden van binnen naar buiten, zoals het eenvoudige kopieerapparaat/voerstation. Binnenin plaats je bijvoorbeeld eten, GaNS, of wat je maar wilt gebruiken. Daaromheen zijn de 4 belangrijkste GaNSen en Aminozuren geplaatst (CH3, ZnO, CuO, CO2). Hiermee kun je experimenteren. wat voel je van de velden. (Foto hiernaast). Je kunt bijvoorbeeld Kalium GaNS binnen plaatsen, of een appel of GaNS-mengsels en je kunt met deze verschillende velden experimenteren om het te voelen. De velden van de GaNS’en zullen zeer snel vermengen met de omgevingsvelden. Wacht niet langer dan 3-4 weken. Gebruik het onmiddellijk.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

 

Translate »