Ruimtevaart via de Ziel

Ervaar de velden zonder het lichaam

We voltooien de ontwikkeling van de ruimtereactoren die in de vluchtsystemen zullen worden ingebouwd. Maar het interessante voor mij om te zien zal zijn wat er zal gebeuren als de ruimtereactoren in de ruimte van het laboratorium worden geassembleerd – zullen we het ruimtevaartuig zien zonder het lichaam ?MT Keshe

De reactoren zijn gebaseerd op koolstof (C, de universele connector) en waterstof (H, de universele energiebron). Ze zijn zo gemaakt dat zelfs als de insluiting (het fysieke ruimteschip) verloren gaat, ze het veld zullen behouden. Dit is de insluiting zonder de noodzaak van de fysieke container. Ter herinnering: het zonnestelsel werkt zo: er is geen fysieke houder omheen, maar toch blijft het coherent en behoudt het zijn vorm en werking voor altijd!

Dit is een zeer belangrijk technisch voordeel voor reizen naar de diepe ruimte, want als de insluiting alleen wordt bereikt door de veldkrachten, worden alle valkuilen en ongelukken die verband houden met materie of energietoestand voorkomen; evenals systeemstoringen die vrij onvermijdelijk zijn op het materiële vlak.

Het doel is om vluchtsystemen te creëren die de constellatie in het universum nabootsen, waar alles werkt op het fundamentele niveau en alleen het uiteindelijke resultaat wordt gemanifesteerd op het materiële vlak.

En niet te vergeten dat wanneer we uitsluitend werken met de interactie van de velden, we werken op Zielsniveau, dat betekent praktisch dat onze Ziel “uit de kooi” is en onze vrije wil wordt getransformeerd van een controlefreak naar de volmaakte dienaar van de ziel. En de geweldige effecten hiervan zullen zijn dat alle aspecten van ons wezen plotseling weer normaal zijn: we zullen genieten van het leven in een eeuwig gezond lichaam en in staat zijn om alles te creëren wat we wensen met een vingerbeweging.

En het genieten van onze wensen zal ook worden genormaliseerd. Als we bijvoorbeeld een biefstuk willen eten in dit beroemde restaurant in New York, zullen we genieten van alle sensaties en gevoelens die verband houden met onze wens, maar zonder dat we er een andere levensvorm voor hoeven te doden!

We zijn gewend om voertuigen van welke aard dan ook te gebruiken om ons te verplaatsen – wat als we zelf het vliegtuig zouden worden? Deze systemen werken wanneer de Ziel van de piloot is afgestemd op de Ziel van het systeem. Ik heb deze systemen vele malen gebruikt, ik ben ermee door het universum gevlogen. Ik weet dat het werkt; nu moeten we de mensheid onderwijzen. MT Keshe

Eenmaal aangekomen op het fundamentele vlak, zal het overduidelijk worden dat we geen regeringen, religies, regels, leger en politie nodig hebben. Al deze instellingen zijn klaarblijkelijk achterhaald op het niveau van de Ziel.

Een ander aspect van ziel-ruimte-reizen openbaart zich elke ochtend als we wakker worden uit een droom, waarin we door ruimte en tijd hebben gereisd: we hoefden ons lichaam geen centimeter te bewegen om door het universum en de tijd te vliegen en de volgende ochtend terug te komen in ons bed.

Onze Ziel weet hoe het moet en ons lichaam ook. Elke cel van de hersenen heeft, om zo te zeggen, een fysieke dimensie om te interageren op fysiek emotioneel niveau en een zielsdimensie om te kunnen interageren met de ziel. Dus ons fysieke lichaam bevat de mogelijkheid om tegelijkertijd op de twee niveaus te leven; we hoeven alleen de Ziel-component te onthouden of opnieuw te activeren.

We worden goed tijdens het vliegen

Als we de vluchteenheden betreden, bevinden we ons in een intense Soul-omgeving. Dit zal ons confronteren met de waarheid; we zullen zien dat we niet tegen onze ziel kunnen liegen. Al onze leugens en verdoezelingen over onszelf zullen zichzelf openbaren. Het is dus mogelijk dat we de afdelingen binnenkomen met kanker en er volledig genezen uitkomen als het echt onze wens is om gezond te zijn; maar we zullen uitzaaiingen over ons hele lichaam krijgen als het onze wens was om via onze fysieke dood aan onze problemen te ontsnappen.

Andrej Tarkowsky, de Russische filmmaker, heeft dit laten zien in zijn sciencefictionfilm, genaamd “Stalker”: buitenaardse wezens hebben een plek bezocht, genaamd “de zone”. Na hun bezoek waren de tijd- en ruimtecomponenten van de zone dynamisch geworden – en intuïtie was de enige manier geworden om door de zone te navigeren. Er waren speciale gidsen die bezoekers hielpen zich door de zone te verplaatsen en het centrum te bereiken. In het midden van de zone stond de echte attractie: een telefoon die zou rinkelen bij aankomst van de bezoeker. Hij nam op en de stem aan de andere kant van de lijn noemde hem bij zijn naam en vroeg hem naar zijn grootste wens. Dan vertelt de bezoeker je grootste wens, hangt de telefoon op en verlaat de zone. In de nasleep van deze ontmoeting zal de ware wens uitkomen, de ware wens in zijn hart van harten. Het is mogelijk dat de bezoeker een wens zou vertellen die niet waar was. Een bezoeker zei bijvoorbeeld aan de telefoon dat hij wilde helpen een spirituele wereld voor alle mannen te creëren, maar nadat hij de zone had verlaten, merkte hij dat hij een enorm bedrag won in de loterij – hij was zo geschokt dat hij zelfmoord pleegde…

Je voelt de scheppingskrachten, nog voordat je de omgeving van het systeem betreedt.” MT Keshe. Technisch gezien zal de laatste, wanneer we het systeem betreden, een paar keer proberen de ziel van de stoffelijkheid, onze persoonlijkheid, synchroon te laten lopen met de ziel; en als het niet lukt, stopt het de inspanning en zullen we het verschil zien tussen wat we doen alsof en wat we werkelijk van plan zijn.

Droom reizen

In de laatste sessie hebben we geleerd dat we eigenlijk al aan Ziel-ruimte-reizen doen als we slapen en dromen. En we kunnen dit “portaal” gebruiken om meer te leren om het tijdens ons waakbewustzijn te kunnen doen.

Als we gaan slapen kunnen we onze geest programmeren dat we willen dromen van een bepaalde gebeurtenis. Met een beetje doorzettingsvermogen trainen we onszelf om ons droomvermogen op een meer bewuste manier te gebruiken voor Soul-travel.

Ontsnap aan de pijn van misbruik

M Keshe verwees naar een vrouw uit België die in haar jeugd regelmatig werd misbruikt door haar vader en grootvader en zelfs werd doorgegeven aan andere mannen. De pijn voor haar psyche en ziel was zo erg dat er een “ontsnappingspad” voor haar opende: ze ontdekte dat ze aan de pijnlijke situatie kon ontsnappen naar elke tijd en plaats van haar vroege jeugd waar er geen misbruik en gevaar voor haar was. Ze reisde deze ontsnappingsroute zo vaak dat ze leerde hoe ze het moest doen en vandaag, als volwassene, kan ze nog steeds reizen. Haar geest had dringend hulp nodig en haar ziel hielp haar.

Translate »