Onderstaand is een verslag van de Australische KF community:
Reizen kan spannend en geweldig zijn, maar kan ook zijn tol eisen bij het oversteken van tijdzones of het gebruik van langeafstandsvluchten. Plasma kan echt helpen om de pijntjes en kwalen van langdurig zitten en ook de problemen met jetlag te bestrijden. Gewapend met onze plasmapleisters, die in onze zakken en ondergoed stoppen, begonnen we aan een 14-uurs vlucht over de hele wereld.

Ten eerste waren er geen problemen met de beveiliging van luchthavens. We hadden plasmapatches, sieraden en verschillende apparaten bij ons in onze handbagage. De GaNS-buizen gingen in de ingecheckte bagage. We omhulden ons met kleine patches in onze kleding en ik had extra grote patches, sommige met ringen van ons Body Balance System verpakt in de handbagage. Jim heeft last van rugpijn als hij te lang zit en ik heb de neiging pijnlijke dijen te krijgen. Toen we eenmaal in het vliegtuig zaten, werden de grote pads achter de rug en ook onder de voeten gebruikt bij alternatieve cycli. We hadden een lange maar comfortabele vlucht.

Bij aankomst bleven we de pads een paar dagen gebruiken om te helpen met de jetlag. We hebben ook onze ademhalingseenheid gebruikt om de sinusproblemen te verlichten uit de droge lucht in het vliegtuig en op onze bestemming. Een goede spray met GaNS-water hielp de droge ogen.

Ik kan met plezier zeggen dat ik nooit meer zonder plasma zal reizen. Reizen moet een plezier zijn, hoe ver de afstand ook is die je moet afleggen, en aan de andere kant wil je snel aan de slag om van de bezienswaardigheden te genieten, mensen of speciale reünies met vrienden en familie.

Translate »