Plasma technologie van Keshe is de meest vooruitziende en veelbelovende techniek van de toekomst.
Als je begrijpt dat alles bestaat uit energievelden en dat deze op elkaar inwerken dan heb je de basis van dezxe technologie al in handen.

Voeg daaraan toe dat dit werken is met de basis bouwstenen van het leven, zoals Koper, Zink Ijzer, Koolstof, Waterstof en alle andere stoffen uit de periodieke tabel en je hebt de plasmatecnoloigie van keshe te pakken.

Plasmatechnologie volgens Keshe zal ons leven volledig veranderen. Want werkelijk alles  kan hierdoor aangepakt worden.

Gezondheid:

Gezondheid zal veranderen omdat we hier het zelfgenezend vermogen aanspreken. Doordat ons lichaam  ook opgebouwd is uit de energetische velden zal het de Gans die we aanbieden aannemen en hier weer een balans in ons lichaam brengen. Ons eigen zeefgenezingsvermogen wordt hierdoor geactiveerd en zo kunnen we vrijwel elke zieke aanpakken, zelfs genetische aandoeningen. Units als medbeds zijn nu een realiteit en  helpen ons te herstellen Ook een pijnpen behoort tot de mogelijkheden. Hiermee kun je kleine wonden en aangedane plekken op de huid, blauwe plekken, kneuzingen, en verder gewrichten en  spierpijnen behandelen.

Ieder kan zichzelf behandelen omdat de techniek eenvoudig zelf te leren is.
Je hebt enkel nog een arts nodig voor heftige bloedingen of breuken.

Voeding:

Plasma technologie al ons voeding voorgoed veranderen. het kan ons via de door de technologie geproduceerde aminozuren voeden. Een vingerdip in deze aminozuren is genoeg voeding voor een dag! Op deze manier zul je nooit honger hoeven te hebben en  heb je altijd voedsel in huis mocht dit nodig zijn.

Land en Tuinbouw:

In de Land en Tuinbouw  zal de Plasma technolgie evenzo een enorme impact hebben. De Gans geeft onze gewassen namelijk meer stevige stammen en bladeren, die groter en sterker zijn. De opbrengst van bloemen en fruit is groter hierdoor en omdat de zaden voor het zaaien geweekt kunnen worden in het plasma water van de Gans kan het zaad weer teruggebracht worden naar haar oerbron.  De genetische eigenschappen die erin gebracht zijn zullen verdwijnen het zaad zal weer gezond, sterk en voedend zijn.
Door het gebruik van Plasma water in de land en tuinbouw heb je geen pesticiden meer nodig, wordt je grond optimaal gevoed en gereinigd van slechte stoffen, en zal er een ideale balans ontstaan wat het weer betreft.

Klimaat:

Wanneer je Plasma water en Gans in je tuin gebruikt  zal het sterke magnetische veld ervan een effect op het klimaat hebben. Op plekken wara dit gans veld is is er een optimale balans van water, wind, goede lucht en zonlicht,
Gans heeft namelijk ene effect op het weer . Stormen boven een gebied wara Gans gebruikt wordt zijn in dit gebied mild en niet verwoestend. Zelfs orkanen zijn niet schadelijk.

Ook kun je met de gans een mini klimaat creëren in je huis en hiermee de verwarming of verkoeling regelen.

Transport:

Onze voertuigen die nu op fissile brandstoffen rijden zullen straks op plasma water rijden.
Ook vliegtuigen kunnen dit gebruiken. Er zijn al bedrijven die dit ontwikkeld hebben: ene brandstof die voor alle voertuigen is en op basis van Co2 werkt en dus geheel onschadelijk is voor de natuur want het gebruikt de Co2 en laat Zuurstof achter als rest stof.
Tevens reduceert de Gans het brandstofverbruik tot wel 60% omdat het de auto lichter in gewicht maakt en daarbij het energieveld versterkt voor electriciteit.

Schoon water, schone lucht en grond:

Plasma technologie maakt vervuilde grond schoon van alle verontreinigde stoffen. Het kan zelfs radioactiveitt omzetten naar een gronde omgeving.
Het maakt ook ons kraanwater schoon en haalt zelfs de pfas, antibiotica en andere ongewenste stoffen uit ons water. Het brengt het water weer volledig in balans en in de meest gezonde staat. Water kan hiermee ook uit de omgeving gecreëerd worden en zo zal er nooit een tekort aan water zijn.

Ook de lucht die we inademen en vol vieze stoffen en fijn stof zit kan met plasma technologie gezuiverd worden naar haar natuurlijk zuivere en schone staat.

Veiligheid:

Met de plasmatechnologie kun je sloten ontwerpen die enkel met je eigen DNA geopend kunnen worden. Dit is een totaal nieuwe mogelijkheid van sloten.  Zo kunnen ook auto;s en vliegtuigen enkel werken op het DNA van de eigenaar.

Apparaten kunnen zelfs enkel bestuurd worden door gedachten omdat Gans heel bewust is en reageert op onze gedachten en intenties.

Materialiseren:

Plasma technology wordt in de ruimtestations al gebruikt om te materialiseren. Onderdelen die nodig zijn voor reparatie kunnen zo gematerialiseerd worden door velden bij elkaar te brengen en de energie ervan te vertragen.  Hiermee is dus een totale nieuwe industrie mogelijk.
Niet enkel producten kunnen gematerialiseerd worden maar ook metalen, stoffen en dus ook de mensen zelf.
De Keshe spaceship foundation heeft een cabine ontwikkeld waarmee je gedematerialiseerd kan worden om op een andere locatie weer te her materialiseren.

Communicatie:

Met plasma technologie kun je over onbeperkte afstanden communiceren. Als er een interface gemaakt wordt die contact maakt met onze gedachte( dmv aan plasma systeem) dan kun je via die interface contact hebben met mensen zelf tot op andere planeten en rondom het universum. Afstand speelt geen rol omdat de communicatie verloopt vide de altijd aanwezige energievelden en het bewustzijn erin.

Tillen en verplaatsen:

Doordat Gans  inwerkt op een veld en je hier via de spinning reactors mee werkt kun je apparaten laten zweven en zelfs vliegen. Binnen dit systeem is het dus mogelijk dingen lichter in gewicht te maken en deze eenvoudig te verplaatsen. Ook kun je  voertuigen zo verslepen  door er een veld omheen te plaatsen dat je met je bewustzijn stuurt.

Op dezelfde manier kun je jezelf in een  Gans veld plaatsen om zo diepzee te duiken of door het universum te reizen terwijl je zuurstof bij je hebt en de juiste druk  en temperatuur.  Je heb dan geen duik of ruimtepak meer nodig.

Hoe kan een enkel stofje dit alles verzorgen?

Ten eerste kan energie niet vernietigt worden of gecureerd kan worden. Het kan ekel transformeren naar een nieuwe vorm. van staat veranderen.  Werken met plasma technologie is heel duurzaam want het laat enkel gezonde en puur natuurlijke rest stoffen achter.

Ten tweede heeft GaNS een bewustzijn. Elk energieveld bestaat uit miljoenen bewustzijns. Het bewustzijn is de basis van elk atoom.
Een plasma is dus altijd bewust en reageert op ons bewustzijn. Hiermee is alles mogelijk, want in de energiewereld is alles mogelijk.

het is niet gevaarlijk want het is de balans in zichzelf en zorgt daarvoor dat alles waarmee het in contact komt in balans is.

Ga dus zelf aan de slag met experimenteren.  Samen kunnen we zo een prachtige wereld creëren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

Translate »