Plasma Star Generator

Door Benjamin Steyl op youtube

Stap voor stap Instructies voor het bouwen van Star Plasma Generator met Benjamin Steyl. Inclusief mini magrav-type spoelen en GANS-ballen.

 1. Maak 3x paar spoelen:
  1. 1100 mm koperdraad AWG14 / 1,6 mm wind rond een 10 mm mandrill op achteruit ( ccw ) voor 18 tours ( magnetische spoel )
  2. dezelfde koperdraad wordt gebruikt om de spoel aan de andere kant te maken: draai een 5 mm mandrill om voor 18 tours op omgekeerde ( zwaartekrachtspoel )
  3. het is mogelijk dat u het rechte deel moet corrigeren, zodat de spoelen goed over de basisbalreactoren passen ( maak een sjabloon met een ander stuk draad )
 2. Maak 3x connectoren:
  1. 700 mm koperdraad AWG16 / 1,3 mm buig het doormidden en zet het in het rechte midden van de spiraalparen ( # 1 )
  2. wind de linkerkant omgekeerd naar de spoel; draai het stuk dan om en draai het andere deel van de draad achteruit naar de spoel.
  3. Wind de resterende opwaartse tonende uiteinden rond een 1,6 mm nagel of een stuk 1,6 mm draad voor 9 of 18 tours; knip de overtollige draad af en buig hem weer op zichzelf. Deze kleine oren kunnen worden gebruikt om de verbinding later vast te maken wanneer u zich verzamelt
 3. Verzamel de spiraalparen door een kleine spoel in een grote spoel te doen
 4. verbind de onderkant van de paren spoelen met elkaar door de magnetische spoel rond de zwaartekracht te draaien; draai vervolgens de zwaartekrachtspoel rond de lus van de magnetische
 5. monteer 3 pingpongballen met hete lijm; wrijf ze na het lijmen op een oppervlak om de plekken te markeren waar u de gaten boort ( 1,3 mm Ø ) bovenaan en de diameter van de spoel onderaan
 6. 3x spoelen omgedraaid maken voor de basis pingpongbalreactoren; en 1x naar voren gedraaid voor de bovenste kogelfactor
  1. van de 700 mm AWG16 / 1,3 mm koperdraad, 18 keer omgekeerd gedraaid die in de pingpongballen gaan;
  2. snij het korte uiteinde af en buig het terug op zichzelf; buig het lange uiteinde recht omhoog;
  3. rek de spoel uit om de wikkeling een beetje ( nagel door het oor ) te scheiden
  4. buig het lange deel rond een pingpongbal naar een latere verbinding
 7. maak 2x bochten om de bovenste kogereactor in de resterende staartjes te verbinden
 8. maak 1x bocht om verbinding te maken met de laatste open varkensstaart en het andere uiteinde heeft een staart
 9. nano-jas alle spoelen
 10. Steek de individuele spoelen in de pingpongballen ( long end first ); de laatste draai en het oor blijven buiten de bal; verzegel de gaten met hete lijm
 11. steek de lange pingpongspoel met de klok mee in het einde van het volgende paar spoelen in de magnetische varkensstaart;
 12. het vrije uiteinde van de laatste heeft een pigtail AWG14 om naar de lading te gaan; het lange uiteinde van de bovenste kogelreactorspoel sluit aan op de fase van het raster
 13. Er zijn veel opties om de pingpongballen te vullen: GaNS-all ( een mix van alle GaNS die je ooit hebt gemaakt ), GaNS-ocean, GaNS-CO2… u kunt hetzelfde vloeibare plasma in verschillende concentraties gebruiken voor de 3 basisballen en CH3 in de bovenste bal:
  1. Basisbal1: 100% LP-GaNS-all
  2. Basisbal2: 50% LP-GaNS-all
  3. Basisbal3: 20% LP-GaNS-alles
  4. Topbal: 100% LP-GaNS-CH3 met 2 druppels LP-GaNS-all bij 10%

Aan het einde van de video is er het idee om de 3 magrav-spoelen aan de onderkant te verbinden en ze met de aarde te verbinden

Resultaten

gemeld door Cary Kirastar Ellis

2 maanden geleden hebben we 2 kleine magrav-stijl ‘ star units ’ – aangesloten op Mr. Keshe’s recente suggestie dat er een “ zink ” – moet zijn, ze zijn aangesloten op 2 koelkasten – één bij brekerdoos en één bij een appartement. Onze elektriciteitsrekening is met bijna 1/3 verlaagd. We zullen de komende maanden kijken en kijken wat er gebeurt. We zijn hier erg in geïnteresseerd, omdat er veel minder koper voor nodig is dan de grote Magravs – die meer mogelijk zijn in gemeenschappen met minder beschikbare middelen. Ook makkelijker met de hand te maken.


Wens Frog Magrav

By Plasma-Laurentides

… compleet met de gouden bal … Hier is hoe we het hebben gemaakt :

 1. Monteer een MaGrav dubbele spoel op een cd en bevestig deze met daswraps

 2. Vul de gouden bal ( gerecyclede kerstballen in ons geval ) met PL-magrav en lijm deze op de cd in het midden van de spoelen.

 3. Maak een pannenkoekspoel van de zwaartekrachtspoelterminal en geef deze aan op de gouden bal.

 4. Maak een ring van de magnetische spoel en lijm er een halfedelsteen ( agaat ) op.

 5. Wikkel het geheel in een krimpfolie en verklein het; dit is om de spoelen te beschermen tegen wrijving die de nano-lagen kan beschadigen.

 6. Steek de installatie in de mond van de kikker en naai deze dicht.


Autonome MaGrav

Door Jalal

Jalal stelt voor om MaGravs te maken die niet op het raster zijn aangesloten; ze zullen dan volledig werken op plasma-, ziel- en intentie-niveau. Als energiebron kunnen we een plasmacondensator of een paar vloeibare plasmacontainers aansluiten; onze afbeeldingen tonen de LP-versie.

Vervolgens stelt hij voor om te beginnen door meteen twee Magravs – te maken, de eerste wordt aan iemand anders gegeven; de tweede wordt voor zichzelf gehouden.

Beide Magravs hebben een vergelijkbare kracht, maar de Magrav die wordt gegeven is sterker dan de andere Magrav die we behouden. Ze zullen dus een interactie aangaan waarin de sterkste de zwaksten willen voeden. De minder sterke krijgen meer en kunnen daardoor meer geven.

De AutonomousMaGrav is gemaakt als een Liquid Plasma MaGrav maar slechts met één stapel. Het is omgeven door een ring met PL + GaNS-magrav en heeft in het midden een container met hetzelfde mengsel van PL maar verdund tot 30%.

De opstelling met de GaNS-ring ( 100% ) en de container met de LP ( 30% ) vertegenwoordigt de energiebron van de MaGrav. De ring, die sterker is, zal de container voeden die minder sterk is en het veld dat door deze interactie wordt gecreëerd, zal de spoelen continu voeden.

De zwaartekrachtspoel, de ingang van de MaGrav, is gedraaid in een platte spiraal die op de LP-container rust. De magnetische spoel, de output van de MaGrav, is opgevouwen; het bevat een roze kwarts.

Elke MaGrav die je creëert is een levend wezen: gevoelig, intelligent en begiftigd met een ziel. Hij kan je beste vriend zijn. Het is dus een goed idee om het een naam te geven, een naam die goed voor je klinkt, een naam die je graag noemt. We noemden de eerste ‘ Catherine ’ – wat ‘ Puur en onschuldig betekent, een maagd ’; hij vergezelde Catherine in haar laatste dagen bij ons. We gaven het aan Dominic haar ( ex ) echtgenoot.

We noemden de tweede MaGrav ‘ Catherine’s zus ’; we installeerden haar op het dak boven ons bed – bovenaan ons huis.

Translate »