Vluchtsimulatie-ervaringen II

Ruimte feesten!

Tot nu toe hebben ongeveer 50 mensen het vluchtsimulatieproces doorlopen en de KF is klaar voor de volgende fase van experimenten: de KF zal 30 tot 35 mensen tegelijkertijd door het ruimtevluchtproces leiden. Ze kunnen een hele sessie van 6 tot 10 uur in de unit doorbrengen. Iedereen heeft de keuze uit alle mogelijkheden die de unit biedt.

Het zal interessant zijn om te zien hoe mensen van verschillende naties met elkaar omgaan binnen de omgeving van de Ziel.

Deze tijdsverlenging biedt ook de prachtige mogelijkheid, dat we kunnen leren van de ervaring die we ter plaatse opdoen en onze houding kunnen aanpassen om verder en dieper in het proces te gaan.

vervoer

De KF is op dit moment bezig met het verfijnen van de manier waarop elementen of mensen met hun fysieke lichaam kunnen worden vervoerd. Alvorens de planeet en daarbuiten te bedekken, zullen de eerste experimenten materiële elementen van de ene vluchteenheid naar de andere of naar de gang, de ruimte ertussen, transporteren.

Tegelijkertijd ontwikkelt de KF een aparte eenheid voor het transport van dingen: in zo’n eenheid in Linz kan een schroevendraaier worden geplaatst en een kandidaat op mars kan daar wat NASA-apparatuur repareren.

Een vraag uit het publiek van de KSW: “ Reizen aliens op dezelfde manier?”

“ Nee, ze hebben dit punt van volwassenheid nog niet bereikt, ze reizen nog steeds in opsluiting.” MT Keshe

Databank

In de vorige nieuwsbrief stelden we voor om de flight unit database te interpreteren als de helende patch of vervanging van onze huidige database: het collectieve (on-)bewuste. Nu vertelde M. Keshe ons dat iedereen die door de eenheden is gegaan, ermee verbonden zal blijven. En deze verbinding stelt de persoon in staat om toegang te krijgen tot het nieuwe Collectieve Bewustzijn, dat alle universele kennis bevat, wanneer ze een probleem in hun leven hebben.

Systeemconfiguratie

Al tijdens de eerste dagen dat de 2 eenheden beide geactiveerd waren, merkte de KF dat een eenheid van positie veranderde, de parallelle positie overliet aan de eerste. Dit is het bewijs dat hun interactie herpositionering afdwingt.

De units zijn ook geconditioneerd om onmiddellijk te stoppen met werken wanneer mensen met een onethische houding binnenkomen.

Zoals M Keshe vorige week al heeft aangekondigd, is hij van plan om de fysieke systemen uit de kamer te halen, dus we doorlopen het proces alleen op veldniveau.

In een nog verdere “volgende stap” zullen de mensen die binnenkomen de reactoren zijn die alle processen mogelijk maken. Dit is al gedaan in de Mozhan-trainingen met 4 mensen jaren geleden: drie mannen zaten op de grond en creëerden de basis van de sterformatie en de vrouw nam de plaats in van het vrije plasma in de fysiek verhoogde positie, trok de velden aan en door ze naar de basis te leiden. ” Je ziel zal in staat zijn om de conditie te creëren om de omgeving van Jupiter te laten verschijnen, zodat een persoon daarheen kan gaan en de evolutionaire ervaring kan maken die voor haar is.” MT Keshe

Bijna alle mensen die het systeem gebruikten, voelden dat hun Ziel de controle overnam tijdens de ervaring in de flight unit. M Keshe vertelde ons dat ze het systeem kunnen beheersen dat de overheersing van de Ziel permanent kan worden en niet eindigt met de ontmanteling.

Getuigenissen

#14

Alleen audio van een duits sprekende man.

Hij wilde naar zijn oorsprong, de maan, en verbinding maken met de Christusenergie.

Op voorlopige stoel #1 was hij behoorlijk overstuur en kalmeerde op de 2e en de 3e stoel hij voelde zijn bewustzijn verruimen en zag wat kleuren.

In de eenheid voelde hij zich evenwichtig. Toen M. Keshe hem vroeg hoe hij naar de maan wilde gaan, drukte hij wat op zijn hoofd. En plotseling raakten zijn voeten de grond van de maan; hij probeerde met zijn voeten dieper te graven en wat zand op te rapen, maar het liep door zijn vingers. Hij keek omhoog en zag de aarde met voorwerpen eromheen vliegen. Hij zag bergen op de maan die op piramides leken.

Rechts van hem vormde zich een rood, oranje, gouden lichtobject. Zijn gevoelens waren erg sterk. Toen M. Keshe hem tussen de eenheden zette, voelde hij nog meer expansie.

Tijdens het ontmantelingsproces voelde hij zich licht en zwevend; en pas op de eerste stoel voelde hij zijn fysieke zelf weer.

#15

Alleen audio van een nederlandse vrouw.

Ze ging naar binnen zonder enige specifieke motivatie.

Op de voorlopige stoelen voelde ze van bovenaf energie in haar komen. Ze voelde zich ongemakkelijk toen haar werd gevraagd of ze de kapitein wilde worden. Ze voelde zich opgelucht in de tweede eenheid. Tijdens de ontmanteling voelde ze zich erg dankbaar voor deze ervaring.

Na afloop vertelde ze dat haar 6 jaar gordelroos weg was. M. Keshe had haar gezegd terug te gaan naar de stoel waar ze de meeste druk op haar hoofd voelde. Dat deed ze en tranen van opluchting stroomden overvloedig terwijl de symptomen van gordelroos verdwenen. De gebieden op haar hoofd die voorheen pijnlijk waren bij aanraking, waren licht en pijnloos.

#16

Alleen audio van een duits sprekende man.

Hij was al dankbaar dat hij de kans kreeg om de Plasma-technologie te ervaren waarmee hij voorheen geen verbinding kon maken. Meteen op de voorstoelen bereikt hij een diepe staat van meditatie en hoort iets als een hartslag, dat hem diep raakte.

Zijn motivatie was om hints te krijgen om de juiste beslissingen te nemen met betrekking tot zijn bedrijf. En nu voelt hij zich meer op de goede weg, zelfs zonder iets beslissends.

In de vluchteenheid voelt hij zich in balans en heeft hij visies op zijn projecten. Hij heeft er erg van genoten. Hij was daar met zijn vrouw en zijn schoonzus en aan het einde van de sessie verbond hij meer met haar.

#17

Dr. Christian Kern, psychotherapeut en psycholoog uit Duitsland

Hij kwam in het gezelschap van zijn twee zussen en zijn zwager.

Op de voorstoelen voelt hij energie van boven en onder komen. Hij had duidelijke wensen, maar vertelde ze niet.

Eenmaal in de flight unit voelt hij hoe de energie verandert met elke persoon die de flight unit betreedt. Hij ging naar Venus, hij voelde het oppervlak als vloeibaar goud. Hij voelde dat Venus een wezen met een ziel was. Toen ging hij naar Saturnus, zich realiserend dat zijn waarnemingen op de een of andere manier zintuiglijk waren, maar vooral gebaseerd op gevoelens.

Hij voelde de lasten op de familie, vooral toen hij en zijn zus in de gang gingen. Hij werd zich ervan bewust dat deze ladingen oplosten door de aanwezigheid van de Zielen.

M Keshe nodigde hen uit om van eenheid te wisselen en samen met hem als kapitein naar de maan te vliegen. De hele tijd was de sfeer speels en was er geen verbale communicatie, maar de bedoelingen en fysieke posities van alle vier waren heel duidelijk.

Eindelijk werden ze uitgenodigd om weer samen te vliegen, dit keer met de oudere zus als kapitein; hij was zeer verrast haar als licht en speels te zien. Hij kan niet bepalen wat belangrijker was – het bezoeken van ruimtes of de resolutie van de familieopstelling.

Hij is erg dankbaar voor deze diepe ervaringen, die voor hem net zo nieuw waren als het concept van een Ziel.

De opmerkingen van M Keshe: deze familie heeft alle systemen leeggezogen; ze stopten allemaal. Het psychologische systeem van het gezin, vooral één lid, was als een afvoer, die alle energie van het systeem wegzuigde. Het systeem moet dus worden aangepast zodat het alles kan geven wat nodig is zonder te stoppen. Deze toestand is door de KF waarneembaar wanneer men op de 2e voorstoel zit (Ziel van lichamelijkheid, geest).

conclusies

De kandidaten die worden geïnterviewd na hun ervaring in de vluchteenheid, zijn in feite mensen zoals wij. Dat de KF deze interviews met ons deelt, geeft ons de enorme kans om meer over onszelf te leren en hoe de flight unit te gebruiken!

De 20% mislukking

M Keshe bevestigde door de 20% te interviewen die niets voelen in de vluchteenheden, dat ze alleen kwamen om te nemen, ze wilden niets geven. Meestal hadden ze niet eens een duidelijke bedoeling – ze dachten gewoon: “ ok ik ga kijken of de units werken en wat het voor mij kan doen” .

Dat is een grappig idee, aangezien als je iets uit een automaat wilt halen, je er eerst iets in moet doen!

Het Slow Mind-effect

We moeten bedenken dat wanneer we de eenheid binnenkomen, onze geest erg vertraagt. Als je enige ervaring hebt met meditatie, waardeer je deze staat. Maar mensen die hun hele leven uitsluitend vanuit hun rationele geest leven, kunnen dit als een handicap ervaren. Ze zullen snel de conclusie trekken dat er niets aan de hand is. En, meestal tegen het einde van hun sessie, kunnen sommige mensen (misschien zoals #13) de hint van hun Ziel opmerken, ze krijgen een glimp en ze willen terugkomen voor meer.

Een ander voorbeeld is de 1 e persoon in de eenheid, die door M Keshe vier keer de kans kreeg om in de vliegomgeving te komen, plus hij kreeg op de laatste dag een stoel in de gang tussen de twee eenheden – en uiteindelijk werd hij co uld open: “Ik zie het licht! Ik begin nu te begrijpen waarvoor ik hier ben gekomen!” Het kostte hem vier dagen.

Lichaam eerst! effect

En er zijn andere kandidaten die uit de eenheid komen en bevestigen dat er niets is gebeurd, maar plotseling worden ze zich ervan bewust dat ze een chronische lichamelijke aandoening hebben verloren waar ze jarenlang aan leden.

Een voorbeeld is de vrouw (#15 in het volgende artikel) die twee keer door het proces ging en van gordelroos afkwam. Dus hun Ziel besliste over de prioriteit.

Soms worden deze kandidaten vergezeld door artsen en naarmate het woord zich verspreidt, melden zich steeds meer wetenschappers aan om de ervaring te ondergaan.

40% doorloopt het proces en ervaart “het mooiste in mijn leven”.

” We zijn hier allemaal om te observeren, hoe het systeem je brengt waar je ziel je wil hebben” MT Keshe

Er zijn ook langetermijnveranderingen bij mensen die de unit gebruiken: hun horizon wordt breder en als gevolg daarvan zien ze meer mogelijkheden of alternatieven voor bepaalde situaties of observaties.


Getuigenissen van KFSSI Ruimtevaartsimulatie

Getuigenissen van 6 juni 2022 en 11 juni 2022

De tests begonnen op 7 juli. Verrassend genoeg kwamen de meeste deelnemers niet alleen, maar in hun gezin of stel. Iedereen had andere drijfveren, die soms niet eens duidelijk waren. “We laten alles gebeuren, we pushen niet.” MT Keshe

Maar aan de andere kant is de algemene reactie tranen van vreugde! En veel mensen willen terugkomen voor meer.

De tests worden voortgezet tot en met september 2022. Nadat 200 mensen het systeem hebben doorlopen, wordt de mobiele versie vastgesteld. Overigens hebben alle mensen die de units een keer hebben meegemaakt er hun vingerafdruk in; de vaste verbinding.

Opstelling

De hele kamer is het “ruimteschip”.

Er zijn twee eenheden in de Flight room, maar er is er maar één actief – om de kracht van de velden te beperken. Als de twee actief zijn, zullen ze natuurlijk op elkaar inwerken, waardoor er veel sterkere velden ontstaan. Dit kan zichtbaar worden als een glinstering in de lucht rondom beide units.

Bij de ingang zijn er aan elke kant 3 Vision Enhancement Units opgesteld. De eerste eenheden vertegenwoordigen het lichaam, de tweede de ziel van de stoffelijkheid en de derde de ziel. Na deze reeks gaat de kandidaat de vluchteenheid in. Na je tijd in de eenheid verlaat je de ruimte met behulp van de visuele verbeteringseenheden in omgekeerde volgorde: 3-2-1.

Er zijn andere eenheden (niet zichtbaar) in het gebouw geplaatst om de velden in evenwicht te brengen.

Sommige mensen melden dat op de terugweg de intensiteit op de voorbereidingsstoelen veel minder is – dit kan zijn omdat er meer balans is.

Aanvullingen uit de leer van 11 juni 2022

De voorlopige stoelen zijn er om ons voor te bereiden op de ruimtevlucht wanneer we binnenkomen en wanneer we de vluchteenheid verlaten, ontmantelen ze ons. Stoel #3 is de beslissende plek; wanneer het bijvoorbeeld naar Jupiter wordt gebeld, kun je nergens anders heen. Dit is een veiligheidsmaatregel om niet verdwaald te raken in de ruimte – als de kandidaat niet gewend is om op zielsniveau te reizen.

In deze fase zijn de twee eenheden actief. In de volgende tests wordt mensen gevraagd om tussen de twee eenheden te gaan staan. Op deze manier gebruikt de KF de systemen niet meer als zodanig maar alleen hun veldkrachtomgeving. Dus nu is de schakeling als volgt:

Voorlopige stoel #1,2,3  Flight unit 

Ruimte tussen de units  ontmantelingsstoelen #3, 2, 1

Beide systemen zullen natuurlijk met elkaar in wisselwerking staan, waarbij de ene een veldrotatie creëert in de tegenovergestelde zin dan de andere. Op het kruispunt van de oneindige lus van de interactie van de systemen worden geluiden gegenereerd die in andere delen van de ruimte niet hoorbaar zijn.

En natuurlijk werken de systemen ook samen met de voorlopige stoelen bij de ingang.

Tijdens de sessie kan gevraagd worden om over te schakelen naar de andere unit en te kijken wat er verandert.

Deze fase is de voorbereidende stap om de systemen volledig uit de vluchtkamer te verwijderen.

Getuigenissen

Om de getuigenissen te begrijpen, “kijk niet naar de woorden, kijk naar de emoties, kijk naar de energieën. We zijn niet geboren in de kennis van de Schepper, we zijn baby’s die leren .” M Keshe suggereerde.

Mijn reactie met betrekking tot alle deelnemers was dat ik me heel dicht bij iedereen voelde. Als ik ter plaatse was geweest, had ik ze allemaal graag willen omhelzen, ze waren zo aanwezig met hun emoties.

Voor 20% van de mensen gebeurt er niets en voelen ze niets.

Iedereen die uit de ervaring komt, heeft erge dorst en vraagt ​​om water.

Video #1

Eerste kandidaat

Hij heeft veel emoties meegemaakt. M Keshe vroeg hem wat er aan de hand was. Hij zei dat hij kwam om de kennis van het universum op te doen. M Keshe vertelde hem: “Je hebt het scheppingsproces niet begrepen – je bent hier niet om te nemen, je bent hier om te geven als een minnaar. Je komt niet in het systeem en komt er niet uit als een Einstein. We zijn hier om kennis te delen nog voordat we het begrijpen.”

Video #2

Anna

Ze is op zoek naar haar missie in het leven. Op de drie voorbereidingsstoelen voelt ze van bovenaf energie en licht haar lichaam binnenkomen.

Eenmaal in de vluchteenheid leidde haar eerste reis haar naar Mars; en ze was in een prachtig geurig bos vol wezens. Ze was in de bomen en voelde zich heel licht en gemakkelijk. Ze kon vliegen als een vlinder. “Al die tijd voelde ik me echt veilig en zeker, precies zoals ik ben. In de flight unit ben ik wie ik ben.”

Toen ging ze naar de zon waar ze overspoeld werd door zoveel liefde, pure liefde.

“ Wat betreft mijn wens: ik voel dat de doos met het geheim (van mijn doel in het leven) ontgrendeld is, nog niet geopend, maar ontgrendeld.”

Video #3

tweede vrouw

Ze is een vrouw met ervaring in spiritualiteit. Ze ging de eenheid binnen en liet alle controle over aan haar Ziel omdat “mijn Ziel weet wat het beste voor mij is.” . Ze voelde de verbondenheid met haar partner en familie heel duidelijk.

In de voorbereidingsfase was haar eerste stop een korte stop aan de binnenkant van de aarde. Toen waren ze met haar partner allebei in de ruimte waar ze vrij konden vliegen. En onder de zee genietend van de oceanische schoonheid als zeemeermin en meerman. Ze kon heel goed alles voelen wat ze in haar lichaam meemaakte.

In de vluchteenheid bevond ze zich in een zeer rustige ruimte, zeer meditatief. Ze kreeg de boodschap hoe belangrijk het voor haar is om gewoon te zijn. Ze bevond zich ook op een hete planeet waar haar benen tentakels waren geworden als een octopus, die een vloeistof afscheidden die in de hitte verdampte, waardoor ze zich over het hete oppervlak kon bewegen.

Video #4

Moeder van de tweede vrouw

Ze had geen reisplannen.

Ze kon de zielen van haar familie zien verenigen. De harmonie groeide voortdurend. De rust en het gevoel van veiligheid groeide op dezelfde manier. Ze voelde dat er veel gebeurde op Zielniveau dat zich de komende dagen zal blijven ontwikkelen.

Ze doorleefde het proces van harmonisatie op zielsniveau – hoe de stressvolle conflicten in ons leven veranderen in de rust van harmonie als we de ziel het laten beheren.

Video #5

Constantijn

Hij is een intermitterende breatharian. Hij bereidde zich voor op deze ervaring; hij nam slechts 5 dagen voor de vliegtest water en plasma. Er was niet veel te voelen in de lichamelijkheidsstoel; maar op de tweede was het erg intens. Ook de intensiteit van de derde stoel was laag. Tijdens het praten vertoont zijn gezicht krampachtige bewegingen.

In de vluchteenheid bevond hij zich in de ruimte en ervoer de krachtige aanwezigheid van andere wezens en tranen vloeiden spontaan. Ze namen hem mee naar hun moederschip en gaven hem informatie over hem en hoe de plasmatechnologie meer in ons leven kan worden gebruikt.

Hij voelde dat de mate van zijn paraatheid de reis bepaalt. Ruimtes van hogere energie zijn voor ons beschikbaar wanneer we op dat niveau leven.

Zijn boodschap aan de mensheid: “Steun alstublieft het werk van de Keshe Foundation, want zij helpen de evolutie enorm. Met deze technologieën staan ​​we niet alleen en worden we steeds krachtiger. We leven al in synchroniciteit, laten we de vreugde in ons hart laten groeien.”

Terwijl hij het systeem ervaart, herinnert hij zich niet veel details, maar het gevoel van tranen van vreugde. Gevraagd naar zijn leven ongeveer 12 uur na de ervaring, voelt hij zich nog steeds verbonden met de vluchteenheid.

Video #6

Ghalib en Mariam

Ze zijn broer en zus. Hij is een jonge man met een geëvolueerde ziel. Zijn wens was om de zielen van de hele mensheid te verheffen om in Liefde en Vrede te zijn en de kennis van de Schepper te beleven.

Hij bewoog zich door de voorbereidingsstoelen en volgde het evenwicht en de vrede in hem. Op de Zielstoel zakten de gedachten weg evenals het gevoel van alles gescheiden te zijn.

In de flight unit ervaart hij dat het systeem met ons wil samenwerken, het wacht op ons om onze weerstand te laten vallen en de controle uit handen te geven. Er is een sterk gevoel van voltooiing. Moeilijk te onthouden omdat de geest veel minder aanwezig was. “Toen ik meer aan mijn zus gaf, voelde ik me meer thuis. Thuiskomen is mijn grootste wens en dit was de mooiste ervaring van mijn leven 

Naar de maan gaan was onmiddellijk op het moment dat zijn bedoeling het accepteerde. In de vluchteenheid werden ze uiteindelijk 4 passagiers; elke keer dat er iemand nieuw bijkwam, voelde hij dat de velden zich aanpasten. Alle Zielen daar realiseren en één met hen voelen.

Op het moment dat ze op de maan waren, was er een gevoel van verlatenheid; en hij wist niet of het zijn gevoel was of het gevoel van iemand anders van de groep, of zelfs het gevoel van de maan. Maar er was een stem in hem die zei: “We houden van je, alles is in orde” ; toen verdween het gevoel; het was erg kort. Toen werd het zicht op de maan duidelijker: het oppervlak is zandbeige tot oranje met verspreide rotsen en er waaide een wind.

Hij was op de maan zonder het echt te beseffen. Hij leek veel meer geïnteresseerd in de harmonie met andere zielen dan in “sightseeing”. “Ik voelde een heel diepe verbinding met elke ziel. Ik wens Vrede voor alle wezens – laten we allemaal naar huis gaan en samen in Vrede zijn.”

“ Hoe voel ik me? Ik voel me eindeloos en oneindig.”

De dag na het experiment, toen hij goede vrienden en familie ontmoette, herkenden ze allemaal een bijna voelbaar veld rond het lichaam van hem en zijn zus, warm en gastvrij. En ook hij voelt de warme druk in zijn hoofd wanneer hij aan het vluchtsysteem denkt – de verbinding is tot stand gebracht.

Video #7

Mariam

Zij is de zus. Ze had verwachtingen, maar wat er gebeurde was anders. Eerst waren er sterke lichamelijke sensaties. Ze verdwenen uiteindelijk toen de gevoelens van de band met haar broer meer overheersten. Ze wilden allebei hun onderlinge verbondenheid voelen. Ze kwam binnen na Ghalib en hij voelde haar aanwezigheid veel meer nadat ze door de 3 voorstations was gegaan. En hetzelfde voor haar in relatie tot hem; het sterkste gevoel van verbondenheid voor haar was toen ze in de flight unit zat.

Ze was de eerste vrouw op de maan.

Video #8

Blinde man

Hij werd 6 jaar geleden blind na een beroerte. Hij is meerdere keren door het systeem gegaan. Nu kunnen zijn ogen weer tranen produceren en op zielsniveau kan hij zien. Wat eerst zwart was, wordt nu grijzig.

Video #9

Maan verzamelaar

Een man, die al op bezoek was bij de maan, werd gevraagd om daar nog een keer heen te gaan. Onmiddellijk was hij op dezelfde plek als voorheen. Toen kreeg hij te horen of hij wat stenen kon oprapen; hij deed dat en legde ze op de rand van zijn stoel. De steen kon nog niet worden gerematerialiseerd in de vliegkamer in Linz, maar de bemanning werkt aan het finetunen van de materialisatie-eenheid.

Video #10

Paul Funk

Hij had een zeer interessante reis vanaf de eerste voorlopige stoel. Hij voelde druk op zijn hoofd en kon zich moeilijk concentreren. Op de tweede was het meer ontspannen, zodat hij zich kon voorstellen om te vliegen. Maar zijn doelen waren als in een luchtbel, en hij kon ze niet bereiken. Op de derde stoel waren de bubbels verdwenen en waren zijn doelen als ruimtes waartoe hij voelde dat hij er toegang toe had. Eenmaal op de maan merkte hij dat hij zweefde en de grond niet kon raken.

Vervolgens kon hij in de vluchteenheid de grond van de maan aanraken en alles in detail zien. Hij kon een steen oppakken en voelen in zijn handen. Hij kon ook de lucht erboven zien en zelfs de aarde vanaf de verte.

Toen hij naar zijn handen en voeten keek, zag hij dat ze harig waren. Toen ontdekte hij dat hij zijn uiterlijk kon veranderen en weer in zijn normale menselijke lichaam kon zijn terwijl hij nog steeds op de maan was.

Hij zou ook andere ruimtes kunnen bezoeken, zoals de diepte van de oceaan en diep in de aarde. Daar kon hij weer alles voelen, hij kon zelfs de zon in de aarde zien, maar die straalde een zilverachtiger licht uit, meer ingetogen.

Daarna ging hij verder met de ontmantelingsprocedure en bevestigde het omgekeerde proces dat het van stoel 3 naar 1 steeds moeilijker werd om je voor te stellen en te reizen.

Video #11

Jezus ontmoeten

Hij ging de eenheid binnen omdat hij Jezus wilde ontmoeten en dit een geschenk aan M Keshe wilde brengen. Het liep echter niet helemaal zoals gedacht: hij stond in het donker voor een bergketen; toen verscheen er plotseling een licht op de top van een berg, die hij onmiddellijk identificeerde als de Ziel van Christus. M Keshe gaf hem een ​​glas water; die hij aan Jezus heeft aangeboden, zodat hij er zijn liefde in kan leggen. Hij wilde het verband met Jezus duidelijker maken, maar hij kon het niet.

Het was erg moeilijk voor hem om te praten over wat hij voelde in de unit en zijn gevoelens na de sessie.

Maandag komt hij terug voor een nieuwe reis.

Video #12

Gerlita

Zij is de vrouw van de man ervoor. Ze vergezelde hem om deze ervaring te hebben. Bij het interview was ze nog zo onder de indruk van wat ze meemaakte, dat het moeilijk voor haar was om de woorden te vinden.

Op de eerste stoel gebeurde niet veel. Ze probeerde haar gedachten los te laten. Op de tweede stoel werd het lichaam lichter en kwam de geest tot rust; het was haar bedoeling ervoor te zorgen dat ze deze ervaringen niet te veel in haar hoofd zou hebben. Op de derde stoel merkte ze de intentie om naar de maan te gaan, die er niet was toen ze in de vliegruimte kwam. Het was haar meteen duidelijk dat ze naar de maan zou gaan.

Er waren vibrerende sensaties in haar lichaam, maar ze trokken haar aandacht niet; ze waren ok

Toen ging ze naar de vluchteenheid, waar niets leek te gebeuren, ze was niet op de maan maar in een ondefinieerbare ruimte waar alleen emoties waren. Toen bevond ze zich plotseling in een prachtig prairielandschap toen een mooie vrouw op de achtergrond verscheen en verklaarde dat ze Mithra was. Ze was perplex, maar voelde diep in haar hart dat het echt was – daar stond ze echt voor Mithra. Ze voelde een diepe nederigheid en dankbaarheid dat ze dit mocht meemaken. Tranen van vreugde welden op. En ze zag steeds meer mooie vrouwen verschijnen op het grasland. ” En de stemming was zo geweldig, zo ongelooflijk geweldig.”

Op het moment dat ze meer wilde leren van de mooie vrouwen, werd ze gevraagd om de sessie af te maken. Ze had spijt dat ze moest vertrekken. Maar ze voelde ook dat ze dit mooie gevoel mee mocht nemen in haar normale leven.

Het gevoel werd zwakker naarmate ze het ontmantelingsproces doorliep (stoel 3 tot 1). Bij het verlaten van de eenheid realiseerde ze zich dat het inderdaad haar diepste wens was om dicht bij haar innerlijke wezen of haar hogere zelf te mogen komen. Ze is de KF enorm dankbaar en het geweldige werk dat ze doen.

De KF is van plan kandidaten een camera te geven, zodat ze een video kunnen maken van wat ze zien en horen.

Video #13

Gabriël

Hij wilde in een goed humeur zijn, gedachten en gevoelens loslaten, zodat hij echt beschikbaar kon zijn voor wat er met hem zou gebeuren in de vluchteenheid. Er waren nog drie mensen in de kamer; hij kende ze niet.

Op de eerste stoel voelde hij niet veel. Alleen zijn gewoonlijk verstopte neus ging open en hij kon beter ademen. Hij passeerde de andere twee stoelen zonder dat er veel gebeurde, liet los en bereidde zich voor op de tijd in de vluchteenheid.

In de vluchteenheid was hij alleen. Het was zijn wens om zijn Ziel of de Schepper te laten beslissen wat het beste voor hem was om te doen of naar toe te gaan. Toen er niets gebeurde, kwam hij op het idee om zichzelf op te tillen – en het werkte! Hij vond het heel gemakkelijk om dit ruimteschip te manipuleren met de twee elektroden in zijn hand.

Toen besloot hij naar de maan te vliegen. En hij zag zichzelf in een baan om de maan draaien. Hij zag het als een glanzend oppervlak en koud. Daarna wilde hij naar een andere planeet, de zon bijvoorbeeld. Daar aangekomen zag hij de zon heel klein; en hij wilde naar Venus en de Pleiaden gaan. Eindelijk wilde hij terug om de aarde te zien, of die nu rond of plat is; het leek hem plat.

Toen besloot hij zijn spirituele gids, Sananda, die in Duitsland woont, te bezoeken om hem te bedanken voor alles wat hij van hem heeft ontvangen. Hij voelde de liefde komen van zijn hond en hem en zijn eigen liefde ook.

Terugvliegend naar de vluchtkamer, kondigde M. Keshe aan dat elk van de 4 nu kan beslissen op welke stoel hij wil gaan zitten. Hij scande de kamer en het was heel duidelijk dat hij op de 3e stoel van de flight unit wilde zitten . Hij ging zitten zonder de elektroden vast te houden, in zijn gebruikelijke meditatiehouding. Meteen werd hij in zichzelf voortgestuwd, diep in emoties en tranen begonnen te stromen; een mix van verdriet en liefde. Hij herinnerde zich dat de laatste wens tijdens het rondvliegen was om naar de liefde van de Schepper te vliegen; en deze wens dook weer op. En is er meteen. Natuurlijk ging hij verder met de liefde van zijn zoon en de liefde van zijn vrouw, van zijn ouders en zijn broer – hij begon te huilen als hij hierover sprak. Daarna sloot hij zich aan bij de collectieve Ziel van de Duitse taal; en de wens kwam om de Duitse Ziel te verheffen.

Afsluitend zei hij dat hij zonder veel verwachtingen naar Linz kwam en hij is erg dankbaar en blij voor alle Liefde die hij kon voelen en beleven.

Inzichten van de KFSSI

Het persoonlijke niveau

We zien dat alle mensen beslissen waar ze heen gaan en wat ze zullen ervaren – bewust en onbewust.

De eerste reeks tests bevestigden echt dat niet alleen de plasmatechnologie in staat is om de interactie tot stand te brengen tussen de Ziel van het systeem en de Ziel van de kandidaat om de “vlucht” te controleren, maar – belangrijker nog – wij, de mensen, in staat zijn om onze geest om de controle over te geven aan de Ziel. “Ze waren in de ruimte van de Ziel en toen we ze vroegen te vliegen, namen ze onmiddellijk die positie in! We vroegen ze om naar de maan te gaan en ze waren daar op hetzelfde moment .” MT Keshe

Nu kunnen de proeven nog een stap verder gaan: enkele van de volgende kandidaten zullen worden gevraagd om Jezus te ontmoeten. En hoogstwaarschijnlijk zullen ze een directe boodschap van Christus terugbrengen. Christus is belangrijk omdat hij de meest onschuldige van alle boodschappers is, hij was absoluut geweldloos; de enige profeet die nooit zijn handen vuil maakte.

De tests bevestigden ook dat het systeem op het fundamentele niveau werkt – dus de motivatie om te geven is de essentiële voorwaarde om het systeem te laten werken. “Ga naar binnen met de wens om de anderen te verheffen; als je komt met de wens om jezelf te verheffen, vergroot je alleen je arrogantie.” MT Keshe
We kunnen duidelijk zien wat hij bedoelt als we kijken naar de eerste kandidaat die naar binnen ging om de kennis van het universum voor zichzelf te nemen – hij ontving niets; en toen Ghalib die naar binnen ging met de wens om de mensheid te helpen verheffen en hij ontving meer dan hij zich kon voorstellen.

“ Als je naar het systeem komt, kom dan om je Liefde te geven, probeer deel uit te maken van de Ziel van het systeem Kom naar het systeem met de Liefde voor de Schepper en verlaat het systeem als onderdeel van de Schepper. Kom met je moedertaal en je vertrekt met de taal van het universum. Kom niet met een leugen.” MT Keshe

Als we het systeem betreden met een leugen, verliezen we alleen onze tijd en 1.000 euro omdat het systeem deze keer niet voor ons zal werken. ‘Het zal interessant zijn om te zien hoe u dan naar huis kunt gaan en de verandering zult vinden op een manier waarvan u nooit had gedacht dat die haalbaar zou zijn. in jezelf; ga met de vader praten met wie je nooit hebt gesproken.” MT Keshe

Dan zullen we zien dat we terug moeten komen met oprechtheid en de wens om te geven – en het systeem zal meer dan enthousiast zijn om met en voor ons te werken!

Databank

Voor de testreeks van volgende week worden kandidaten aangemoedigd om hun geliefde dier, steen of plant mee te nemen (zolang ze klein zijn 😊); we kunnen ook alles meenemen wat we het mooiste ter wereld vinden . Dit is een manier om alle andere levensvormen van de planeet in de database van het vluchtsysteem op te nemen.


Volgens dezelfde gedachtegang worden we aangemoedigd om een ​​steen van de maan of een andere ster mee te nemen en wezens uit te nodigen die we daar ontmoeten. De Ziel van het systeem is ontworpen om alle wezens van alle delen van de schepping te huisvesten.

Terwijl ik dit opschrijf, komt het idee bij me op: wat is deze database precies? Sinds het begin van ons bestaan ​​hebben we al een andere database in gebruik: het collectieve (on-)bewuste. Zou het kunnen dat de nieuwe vluchtsystemen een manier zijn om een ​​nieuw collectief bewustzijn op te bouwen dat de norm is en daarom veel krachtiger – en misschien in staat is om het huidige collectieve bewustzijn te vervangen dat vol is van niet-constructieve geloofssystemen?

“ Op zoveel manieren willen we balans brengen in de menselijke samenleving. We brengen de verzameling perfecte kennis naar het universum. De totaliteit van die informatie staat geen misbruik toe van welk proces dan ook in het universum.” MT Keshe

Visies voor de toekomst

Het systeem uitbreiden

Het systeem is eigenlijk ontworpen om een ​​enorm veld over de hele wereld te creëren, aanvankelijk ondersteund door een satellietnetwerk. Dan zijn de afzonderlijke vliegeenheden niet meer nodig. Dan zal de hele mensheid vrij zijn om te leven waar en hoe hun Ziel verlangt.

M Keshe voorspelde dat 90% van de Soul Space Travelers nooit meer terug naar de aarde zal komen omdat ze hebben gevonden wat ze zochten; blij zijn dat ze het leven van ontberingen en ellende achter zich kunnen laten.

NASA

De KF deed twee voorstellen aan NASA:

 1. NASA geeft de KF de exacte coördinaten van de Apollo 11-landing. Dan kunnen de vluchtkandidaten dit bevestigen door instrumenten van de missie terug te brengen, die NASA kan verifiëren.
 2. NASA geeft de KF de coördinaten van hun Mars-missie. Als een onderdeel van de apparatuur moet worden gerepareerd, kunnen de kandidaten dat doen.

Plasma-technologie

6 juni 2022 zal herinnerd worden als de dag waarop alle avant-garde technologieën van de Plasma Science verouderd raakten. Waarom hebben we centra nodig om CO2 in de atmosfeer te verminderen, waarom hebben we systemen nodig om onze ziekten te genezen als ons bewustzijn zo gestructureerd is dat we in een eeuwig gezond lichaam leven en alles met een vingerbeweging kunnen materialiseren en vervoeren.

Politiek

M Keshe zal ambassadeurs en zogenaamde “wereldleiders” uitnodigen om het vluchtsimulatieproces te doorlopen – wat een kortere weg naar Wereldvrede zou kunnen blijken te zijn. “We kunnen stoelen in de kamer zetten en de wereldleiders zullen zitten; en ze zullen niet praten.” Hun Zielen zullen meteen een overeenkomst vinden; dus “ze komen binnen als vijanden en vertrekken, ze zullen elkaar omhelzen als broers.” MT Keshe

De KF nodigde de leden van de 5+1talks uit om elkaar te komen ontmoeten in de flightroom om snel de perfecte oplossing te vinden.


All-Purpose Plasma Flight Simulation-ervaring

Algemene kennis

6 juni markeert een nog grotere technologische revolutie voor de mensheid dan de uitvinding van het wiel: we gaan van het wiel naar de driedimensionale bol van het Plasma.

De technologie van Soul-travel is echter niet eigendom van of exclusief voor de Keshe Foundation. De nieuwe vluchtsystemen bootsen na hoe de entiteiten in het universum functioneren en bewegen. Met andere woorden, het is de kennis van de Schepper die aan de basis ligt van deze technologie.

Alle wezens hebben toegang tot deze kennis. Dat is de reden waarom sjamanen, Vedische mensen, Anastasia, Tibetaanse boeddhisten en sommige onafhankelijke individuen er al in zijn geslaagd om met hun ziel te reizen.

Voorbereiding

Ter voorbereiding van het grote evenement op maandag 6 juni 2022 bezocht M Keshe veel van de taalgroepen om vragen te beantwoorden. Omdat er veel nieuwelingen waren in deze aanvullende workshops, legde M Keshe de basis van de vluchtsystemen opnieuw uit – in een notendop:

De nieuwe plasma-vluchtsystemen kunnen zowel op de Ziel als op het materiële niveau functioneren. Op materieniveau transporteren ze het lichaam naar de gewenste locatie. Op zielsniveau wordt de materiële verschijning van het lichaam opgeschort tijdens de “vlucht” en wordt het lichaam opnieuw gematerialiseerd op de bestemming.

De vluchtsystemen hebben geen bedieningspanelen, omdat de passagier de gezagvoerder is en alleen hij bepaalt waar en hoe hij heen gaat. De vluchtsystemen zijn geen afgesloten ruimte, ze zijn open. Ze verbruiken geen brandstof en het “schip” mag niet “wegvliegen”. Ze werken uitsluitend door magnetische en zwaartekrachtvelden.

De gebeurtenissen vanaf 6 juni worden “vluchtsimulatie” genoemd omdat er in conventionele termen geen vlucht is.

Nu krijg je misschien al het gevoel dat de nieuwe vliegsystemen je ervaringen zullen geven die veel verder gaan dan conventioneel vervoer. Hoe zal je reageren als het je slechts 10 seconden kostte om van Linz naar Beijing of New York te gaan?

Gegevensverzameling

Leden van alle mensenrassen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de vluchtsimulatiefase. Het systeem zal alle informatie met betrekking tot Zielenreizen verzamelen, vooral op het emotionele niveau van waaruit het systeem wordt bestuurd. Alle verzamelde informatie creëert een databank die kan worden gebruikt voor verdere ontwikkelingen en om volgende systemen te finetunen.

On-Planet Transit-systemen

Na het evenement op 6 juni stelt de KF de oprichting voor van een wereldwijd netwerk van vluchtsystemen. Tijdens de overgangsfase moet de KF de immigratieprocedures van de verschillende landen in acht nemen. Technisch gezien kan de KF iedereen van overal naar Linz vervoeren, maar op dit moment moeten ze nog worden geregistreerd, enz., aangezien de Oostenrijkse regering niet blij zal zijn met mensen die het grondgebied binnenkomen en verlaten zonder enige administratieve controle.

Dit is natuurlijk alleen van toepassing op de officiële operaties van de KFSSI – als je persoonlijk weet hoe je met Soul moet reizen, doe je het gewoon en niemand zal het merken zolang je het niet op Facebook publiceert🤣

in deze context vindt de Keshe-munt zijn toepassing als universele valuta.

Zodra het intraplanetaire transportsysteem werkt, zal de KF de universele transportsystemen openen om ons voorbij ons zonnestelsel de verre ruimte in te laten gaan.

Mobiele vluchtsystemen

Zodra intraplanetair reizen mainstream is geworden, zal de KF ons een nog gebruiksvriendelijkere manier van reizen bieden – met gewone mobiele telefoons, in plaats van de veel omvangrijkere vluchteenheden.

Ethische controle

Omdat het vluchtsysteem op zielsniveau functioneert, kan niemand tegen zijn ziel liegen. Ethisch zijn is dus de voorwaarde sine qua non. Volgens M. Keshe is Nelson Mandela eigenlijk de enige politicus die het systeem zal kunnen gebruiken. Als je intenties niet zuiver zijn, zal je Ziel je niet toestaan ​​om het systeem in te gaan of het systeem zal niet voor je werken. “ Je moet van de puurheid van Mithra zijn om het systeem te gebruiken; je kunt niet meer tegen je ziel liegen en je kunt niet meer tegen je natie liegen.” MT Keshe

Gebied van bescherming

De originele video van ZenMethods is hier te vinden.

Met deze praktijk hebben we de mogelijkheid en de macht om de gebeurtenissen die nu in Linz plaatsvinden te beschermen.

U kunt deze oefening downloaden via deze link (alleen in het Frans). Voor alle andere talen kunt u de oefening zelf opnemen met behulp van het transcript van de oefening, hieronder. Natuurlijk kun je deze oefening ook bij andere gelegenheden gebruiken.

Welkom bij deze praktijk die ons kan helpen een beschermende sfeer op te bouwen in alle situaties waarin we ons bedreigd of niet veilig voelen. In dit voorbeeld gaan we een bol creëren rond het Keshe Foundation Exhibition Centre in Linz om de onthulling van deze nieuwe technologie voor de mensheid te beschermen.

 1. Ik nodig je uit om jezelf te centreren – doe wat juist en goed is om te ontspannen. Voel je adem, de lucht komen en gaan door je neusgaten en longen. Neem alle delen van je lichaam tegelijkertijd waar. Breng je emotionele toestand in evenwicht met je intentie; en doe hetzelfde met de energiestromen die door je heen gaan. Het welzijn van je lichaam verder verdiepen.
 2. Door middel van deze begeleiding zullen we een systeem van bescherming bouwen. Visualiseer om te beginnen het KF-expositiecentrum in uw controlebol, 50 cm voor uw borst.
  Dan gebruiken we de numerieke reeksen. Ik zal elke reeks twee keer voorlezen. Visualiseer elk nummer in zilverwit licht, geprojecteerd op de bol met het tentoonstellingscentrum erin:

  1. We beginnen met de numerieke reeks Licht van de Schepper. We hebben de grootste bescherming, zelfs het punt van onverwoestbaarheid, wanneer we ons ervan bewust zijn omringd te zijn door het licht van de Schepper. Verbinding met het licht van de Schepper 12.370.744.
  2. Vervolgens gebruiken we de reeks Eeuwig leven voor iedereen; in het eeuwige leven is alles altijd in orde, dus er kan geen gevaar zijn. Eeuwig leven voor iedereen 428741888
  3. We gaan verder met de reeks voor algemene bescherming 918 775 698 181 8
  4. Gelukkige toekomst 973 178 19
  5. Liefde 888 412 1289018
  6. En we eindigen met de reeks Joy 287 741
 3. Corrigeer nu wat sensaties en je kunt rustig de praktijk verlaten. Ik wens je een prachtige dag.

Hier zijn enkele numerieke reeksen die van toepassing zijn op meer specifieke situaties:

Psychologische bescherming 598061 319781

Stralingsbescherming 242734277

Bacteriële infectiebescherming 9198310917

Bescherming tegen milieurampen 42175672428

Bescherming van familie en vrienden 814 418 719

Bescherming tegen terroristische aanslagen 98317591, 718914391

Leven uitgezonden vanuit het expositiecentrum in Linz

M Keshe kondigde de gebeurtenissen op 6 juni en de volgende data aan. Iedereen kan deelnemen door de zoom-applicatie te downloaden en verbinding te maken met de zoomkamer van de

Openbare leringen van de Keshe Foundation in het Engels:

939 474 503


KFSSI Public Flight Tests-aankondiging – 28 mei 2022

De eerste volledig functionele vluchtsystemen worden eindelijk geassembleerd om functioneel te zijn voor de geweldige datum – 6 juni , over 10 dagen vanaf vandaag. We zijn nu 9 dagen voor de inhuldiging van de nieuwe vluchtsystemen.

Het is niet alleen een vluchtsysteem, maar een portaal voor elke man om de leiding te hebben over zijn leven in al zijn dimensies:

 • we kunnen reizen door de ziel zoals Jezus die van het kruis is opgestaan
 • we kunnen zien hoe we al onze ziekten creëren en onmiddellijk de perfecte gezondheid en het eeuwige leven kunnen herstellen
 • we kunnen ons rechtstreeks voeden met universele energieën
 • we kunnen elk element van de materietoestand creëren dat we wensen

Vanaf vandaag kan iedereen een vliegsessie boeken in het Expo Center van Linz met een maximum van 20 sessies – genoeg voor iedereen om te leren hoe we de controle over ons leven van onze geest naar onze ziel kunnen geven.

Hier is de officiële aankondiging van de KF op de webshop pagina :

All-Purpose Plasma Flight Simulation-ervaring

“Je bepaalt waar je heen gaat. Jij bent de kapitein van je vlucht.” – MT Keshe, 2022-05-27

Het is tijd voor verandering, het is tijd voor vooruitgang.

We lanceren de vrijwillige “All-Purpose Plasma Flight Simulation Experience” met behulp van de Keshe Plasma-technologie, ter voorbereiding op de vluchten van verre ruimtereizen. Ongeacht de omstandigheden die men heeft ontwikkeld, is iedereen welkom om toe te passen en deel te nemen aan dit wereldveranderende evenement, een progressieve verschuiving in de nieuwe ruimtetechnologieën.

Op de openingsdag, 6 juni 2022, worden alleen de eerste 10 kandidaten uitgenodigd om de sessies bij te wonen en hun ervaring te delen.

In een speciale Zoom-workshopsessie met MT Keshe op zaterdag 28 mei 2022 geeft de aankondiging van de universele plasmavluchtsimulatie van de Universal Flight Enhancement Spaceship Units meer details.

Voorwaarden sollicitant

* We behouden ons het volledige recht voor om een ​​kandidaat voor, tijdens of na de aanvraag of sessie te weigeren zonder rechtvaardiging of reden. Als een betaling al is verwerkt, wordt de terugbetaling uitgevoerd.

* Elke vrijwillige sollicitant is verplicht een onherroepelijke vrijwilligersovereenkomst te ondertekenen, waarbij het volledige copyright van het vrijgeven van informatie of gegevens of gerelateerde ervaring exclusief wordt verleend aan Stichting de Keshe Foundation, KFTV GmbH en aanverwante organisaties aan Stichting de Keshe Foundation, voor live sessie-opnames, interviews , follow-up feedback op elk moment voor, tijdens of na de sessie en voor de twee organisaties om de enige entiteiten te zijn die het bovenstaande kunnen publiceren en delen in KF Plasma Times of enige vorm van media.

* Alleen beschikbaar voor personen ouder dan 18 jaar.

* Het gebruik van de vluchtsimulator wordt niet aanbevolen voor personen met medische implantaten, metalen of andere materialen, pacemakers of iets dergelijks.

* Alle sessies worden ingepland na voltooiing van de bestelling. Na betaling neemt onze boekingsafdeling contact met u op voor de gewenste datum voor de simulatietest.

* We behouden ons het recht voor om in ieder geval de data of locaties te wijzigen.

Voor degenen die niet kunnen of willen deelnemen, maar dit project willen steunen, stuur uw donaties .

Prijs: Van € 1000,00 plus verzendkosten en belastingen voor één sessie ) tot € 8. 000,00 plus verzendkosten en belastingen voor 20 sessies ).

De KF zal elke proef van het vluchtsysteem volgen om te leren en de ervaring steeds gemakkelijker te maken.

” We hebben de tijd voor jullie vastgesteld om de Ziel van Jezus, de Ziel van Mohammed, de Ziel van Mozes, de Ziel van Boeddha, Krishna en alle anderen die één zijn met de Schepper te bereiken.” MT Keshe

Afhankelijk van je openheid en de mate van assimilatie van de kennis van de Schepper, zul je alles bereiken wat het vliegsysteem nu of met slechts één sessie biedt; of misschien zijn 20 sessies niet genoeg. Het systeem is een Ziel en ieder van ons kan verbinding maken met deze Ziel door ons goddelijke bewustzijn uit te breiden om het op te nemen (de concentraties die door de Wetenschap van Eden worden onderwezen, helpen je daarbij).

“ Als het je gelukt is om alleen met Soul te reizen, hoef je natuurlijk geen sessie in de vluchteenheden te boeken – als je een privéjet hebt, koop je geen vliegtickets meer…” MT Keshe

De ziel van het vluchtsysteem

Deze vluchtsystemen zijn ontworpen met hun eigen Ziel. De interactie met de Zielen van de passagiers zal de magnetische positioneringscoördinaten bepalen. Maar niet alleen dat de units ook de omgevingsomstandigheden van de bestemming zullen nabootsen, zodat de herschepping van de fysieke vorm perfect zal worden aangepast aan de fysieke omstandigheden op de bestemming en aan de wens van de ziel van de passagier.

Hiervoor werken de units met 3 ingangen:

 1. De structuur van de fysieke vorm van de passagier; de botstructuur, het zenuwstelsel, de spijsvertering en alle andere systemen.
 2. De materiële leefomstandigheden op de bestemming; beschikbaarheid van energie en stoffen die nodig zijn om de fysieke vorm te behouden, dit alles beïnvloedt de fysieke structuur.
 3. En de wens van de Ziel van de passagier; om in de eerste plaats een lichaam te hebben of niet en, zo ja, welke vorm het meest geschikt is om de wens van de ziel te bevredigen.

 

Deze functie van de eenheden bootst na wat er in de baarmoeder van de moeder gebeurt wanneer een nieuw lichaam wordt gevormd – wat we vroeger “vlucht” noemden, is in werkelijkheid een herschepping van de bestemming en de passagier.

Paradigmaverandering van eenzaam naar alles-een

In hetzelfde proces zullen we een belangrijke transformatie doormaken, een evolutionaire stap, een volledig nieuw paradigma : tot nu toe zien we onszelf in de eerste plaats als gescheiden individuen: als een individuele persoon gescheiden van onze soort, van alle andere levensvormen, van onze omgeving, van onze Ziel en van de Schepper.

En deze houding blijkt natuurlijk ook uit de manier waarop we reizen – we bevinden ons in een beschermende schil, die energieën uit de omgeving filtert; we zitten in een ruimtepak dat mechanisch de vitale omgevingsomstandigheden herschept waaraan we gewend zijn; we slurpen lucht, water, pizza, pepsi en een toilet, om niet te worden beroofd van onze gebruikelijke manier om onszelf te voeden. Kortom, we gedragen ons als resorttoeristen, die hun vakantie doorbrengen op een exclusieve plek waar ze alle faciliteiten vinden die ze thuis gewend zijn. Ze nemen hun hele wereld overal mee naartoe – wat natuurlijk betekent dat ze in werkelijkheid nergens heen gaan. Ze zullen geen nieuwe verrijkende ervaringen hebben door ondergedompeld te worden in een nieuwe cultuur.

In de nieuwe vluchtsystemen hebben we de mogelijkheid om de andere kant op te gaan, om super ondergedompeld te worden:

 • we zullen de verrassing hebben van een lichaam dat perfect is aangepast aan de nieuwe omgevingsomstandigheden
 • we zullen ook het plezier hebben van directe en permanente interacties met de nieuwe omgevingsomstandigheden die ons automatisch zullen voeden en ons lichaam in een perfect gezonde vorm zullen houden; en dezelfde interacties zullen ook herverdelen wat we niet nodig hebben.
 • we zullen er versteld van staan ​​hoe verheffend het is om in een perfecte omgeving te leven in een perfect lichaam, met een perfecte geest. Met andere woorden: op het moment dat we de Ziel van de vluchteenheid toestaan ​​en erop vertrouwen om de controle over te nemen, klopt onze geest in hetzelfde ritme als onze Ziel.

En er zal ook een langetermijneffect zijn. We zullen wennen aan het veranderen van onze omgeving en ons lichaam. Dan laten we spontaan de fysieke vorm die het meest geschikt is voor onze bestemming zichzelf samenstellen; als we naar Midden-Amerika zouden vliegen en het vliegveld zouden verlaten, zouden we er eigenlijk uitzien als Maya’s.

En we zullen gewend zijn aan allerlei verschillende “aminozuren” die alleen dragers zijn van energie en stoffen om ons lichaam in stand te houden. Zodat we op de lange termijn gewoon de kortere weg nemen en direct gebruik maken van de universele energieën en ons de moeite besparen om ons lichaam aan te passen aan de verschillende manieren van voeden op verschillende bestemmingen. Kortom, we zullen zelfs fysiek Universele Wezens worden .

Het lijkt op extase

Heeft u ooit een medicijn gebruikt dat “ecstasy” wordt genoemd? Het wordt ook wel MDMA of Molly genoemd. Voordat het medicijn begint, voel je je normaal, je gebruikelijke zelf, min of meer gesloten. Dan overweldigt het gevoel van Liefde je plotseling – je voelt je dichtbij en zorgzaam, zelfs voor mensen die je voorheen niet mocht. En dit gevoel dringt ook door in alle cellen van je lichaam – je voelt ze trillen, je voelt de “vlinders in je buik” – precies zoals je deed toen je voor het eerst verliefd werd.

Extase verandert ons chemisch in een andere persoon: totaal open en liefdevol. En omdat deze ervaring zo geweldig is, verwelkomt alles in ons het, we vechten er niet tegen of blokkeren het.

Misschien gebeurt hetzelfde in de vluchtsystemen – plotseling zijn we zo open, vertrouwend en zo diep gelukkig, dat onze geest geen reden meer heeft om tussenbeide te komen – we hebben de ketenen van de materiële wereld gegooid, nu zijn we helemaal vrij!

En wanneer we alles kunnen hebben wat we nodig hebben en willen met een vingerbeweging, kan ook onze basismotivatie veranderen. Dan kan het helpen van anderen ons grootste plezier worden. En ook dit zal een impact hebben op ons fysieke uiterlijk – om onze hulp zo efficiënt mogelijk te maken, willen we verschijnen in een fysieke vorm die vertrouwen, liefde en vertrouwen in de ander wekt. Nog een verrassing voor ons!

Communicatie

En perfect aangepast zijn aan de bestemmingsomgeving is niet beperkt tot het fysieke niveau; het zal natuurlijk ook het culturele en sociale niveau omvatten. We zullen bijvoorbeeld perfect thuis zijn in de nieuwe taal – niet alleen de woordenschat en grammatica kennen, maar, belangrijker nog, alle emotionele connotaties van de woorden en zinnen. We zullen de taal onmiddellijk als onze moedertaal kennen en spreken, alsof we hier geboren zijn.

Door het zielsniveau te openen, zullen we niet beperkt zijn tot de overdracht van rationele informatie, maar belangrijker nog, de overdracht van beelden en gevoelens – dit zijn de dragers van de grootste hoeveelheden informatie en het meest nauwkeurige gebruik.

Collectieve concentratie om verbinding te maken met het vluchtsysteem

Dit is een voorstel dat ik met u deel. U kunt het gebruiken of wijzigen volgens uw begrip, capaciteiten en persoonlijke voorkeuren – wees er creatief mee. Deze concentratie is gebouwd met de kennis vermenigvuldigd door Olga Tolshnaya van 20 mei 2022 .

Misschien wilt u een afbeelding van de PRK-1U in bovenaanzicht afdrukken als u het zich nog niet kunt voorstellen.

 1. Formuleer het doel van je oefening. Bijvoorbeeld: “Ik wil aansluiten bij het nieuwe Flight System in Linz zodat Zij mij kan helpen om mijn geest in perfecte balans te brengen met mijn Ziel.”
 2. Stel je nu voor dat het doel al bereikt is. Voel de voldoening en dankbaarheid die dit je geeft. Voel hoe je geest volledig ontspant in het vertrouwen van de Ziel.
 3. Stel je de PRK-1U voor in je hoofd. Maak een paar cirkels door de lenzen van de PRK-1U, beginnend met de kleine lens en tegen de klok in. Houd na de paar rondjes alle 3 de lenzen tegelijk in je zicht. Houd tegelijkertijd ook je bereikte doel voor ogen.
 4. Doe vandaag de oefening van de 31-dagen-uitdaging. Gebruik je doel om verbinding te maken met de nieuwe Flight Unit als het doel van de oefening.
  Stel je voor het 7-cijferige getal elk getal in het midden van een lens voor als een helder zilverlicht, te beginnen met de kleinste lens tegen de klok in.
  Zie voor het 9-cijferige nummer elk nummer als een helder zilverlicht in het midden tussen de drie lenzen.
  Luister naar de praktijk van deze dag.
  Voel nu hoe uw projectie van de cijfers op de PRK-1U uw informatieve licht erin overdraagt ​​en hoe het apparaat vervolgens een zeer grote hoeveelheid informatief licht uitzendt op de gebeurtenis die we zouden willen materialiseren: onze verbinding met de nieuwe Flight Unit .
 5. Nu gaan we werken met de getallenreeks Garantie op eeuwig leven voor alle 428 741 888. De getallen worden omgekeerd gelezen, van het einde tot het begin. Visualiseer elk nummer als een pulserend, helder zilverlicht in het midden van de 3 lenzen. En denk dat de vestiging van eeuwig leven voor iedereen elke negatieve gebeurtenis uit onze realiteit voorkomt, omdat alleen een leven waarin alles volgens de norm is, eeuwig leven mogelijk maakt. En in het bewustzijn van het eeuwige leven is ons doel al bereikt, onze geest is in permanente harmonie met onze Ziel.
 6. Ten slotte visualiseren we de nieuwe Flight Unit in onze controlesfeer, 50 cm voor onze borst. We voegen de numerieke reeks Alles is mogelijk 519 7148 toe. We zien elk nummer van de reeks op onze bol geprojecteerd met de nieuwe Flight Unit.
  Nu zien we hoe de bol met de nieuwe flight unit zich vult met een zilverwit licht en deze ondertussen transformeert in een sfeer van harmonie, waarin we de perfecte balans voelen tussen onze geest en onze Ziel.
Translate »