Deze units zijn gemaakt met niveaus van enkele magrav-spoelen, met de binnen- en buitenspoelen op 90 graden ten opzichte van elkaar, er is geen enkele toegepaste stroom. Ze zijn gemaakt in verschillende combinaties van spoelen, maar ontwikkeld op basis van de hieronder bijgevoegde blauwdruk. De spoelen genereren verrijkende velden van vrij plasma ertussen, waarvan de eigenschappen worden bepaald door de soorten gans waarmee de spoelen worden besproeid, en de andere magrav-veldsterktes die worden geproduceerd door de procedures die worden gebruikt om de componenten te maken. Het spectrum van aangetroffen plasmafrequenties zal werken op het fysieke, emotionele, mentale en hogere lichamen van de patiënt en helpen bij het in evenwicht brengen en corrigeren van afwijkingen om een volledig geladen en gezonde toestand na te bootsen, waardoor de perfecte ladingverdeling en compressie in de cellen wordt hersteld, DNA, organen en organisme.

Mensen hebben een zeer sterke herbalancering ervaren na slechts een paar sessies van 30 minuten, waaronder het helpen van het lichaam om de aandoeningen van kanker volledig te verwerken. Pathogenen, microben, kankers kunnen simpelweg niet naast elkaar bestaan in een lichaam waarvan de natuurlijke harmonische en bio-energie-laaddichtheden zijn hersteld tot optimale niveaus. Zoals met elk balanceringssysteem dat plasma’s gebruikt, ervaren mensen ook de genezing op emotioneel en hoger niveau, waardoor een persoonlijke evolutie kan plaatsvinden tegelijk met alleen het verlichten van misschien fysieke symptomen. Aangezien onrust het gevolg is van onrust in de emotionele of mentale of hogere lichamen, zien we dat zelfs de oorzaken meestal worden opgelost. Coherente golfvormen en ladingsverdeling zijn fractaal en daarom worden de effecten dwars door het biologische systeem samengedrukt.

We ervaren het leven als een weerspiegeling van onze natuurlijke frequentie en staat van zijn, en aangezien deze worden gewijzigd en in evenwicht worden gebracht door blootstelling aan plasmatische velden, merken mensen dat hun omstandigheden en relaties ook verbeteren. Dit is misschien wel de belangrijkste ervaring die we kunnen hebben. We leren wat het betekent om scheppers van onze realiteit te zijn.

Link naar de video waar Mr Keshe uitleg geeft over de gezondheids unit: www.youtube.com/watch?v = 1X-9GN6-uTw & feature = youtu.be & t = 2h55m56s

3 ontwerpen van gezondheids units .
1. 7 hoepels dubbele kernbuizen van sterke kwaliteit met ZnO en Co2 in elk, top 4 Co2 buiten, ZnO binnen, onderste 3 Co2 binnenste ZnO buiten; en een losse magrav-spoel bovenop en onder de basis.
2. plastic zakken en sponzen met ganswater erin, ZnO, Co2 in blauw. CuO in geel. CH3 in rood. grootteverhoudingen c.1: 2 tussen links en rechts.
3. plasma cocon. klamboe katoen, besproeid met plasma water.

Translate »