Een oude avocado boom van 25 jaar oud was al 7 jaar dood.  Ws doordat ze verkeerd gesnoeid was en er groeide geen bladeren meer aan, laat staan vruchten. De boom zag er door en dood ut toen de mensen dit land kochten. De stam was zelfs hol en er stond water in. Ze besloten er gans water van de Cup of life 1 en 2 te sprayen en na 2 jaar kwam de boom weer tot leven, vormde nieuwe takken op het oude dode hout en kreeg weer avocado’s.
De holle stam voedt de boom niet meer en is niet in staat voeding van de grond naar boven te transporteren. maar de KF zegt dat 80% van de voeding van de natuur door de kosmos komt en maar 20 % door de grond. Daarom is het gesprayde water van de gans zo effectief en voedt dit de boom.
Een ander mooi effect was ook dat  het onweer en bliksem niet over hun land ging. Dit kwam omdat zij in het huis reactors hadden staan voor de COL en ook het plasma water verspreiden. Hiermee vorm je een energieveld, een dome die het land in balans houdt en precies genoeg regen en zonlicht aantrekt dat het nodig heeft. Stormen, en bliksems zal hier geen effect hebben zoals ook gezien werd in een tuin die een paradijs bleef terwijl eromheen alles was weggevaagd door een orkaan.

Hier is de video van de Keshe Brazil met Engelse vertaling.

Translate »