Oog problemen behandelen.

Details zijn te vinden in de 22e International Knowledge Seekers Workshop, na 1 uur en 40 minuten

Met gezondheid in het algemeen moet men rekening houden met de oorzaken van de ziekte en het aangetaste weefsel. GANS Aminozuren zorgen voor een verbinding tussen de velden van het GANS Water en die van het aangetaste fysieke gebied in het lichaam. CO2-aminozuren verbinden op een algemene manier met het lichaam, ZnO-aminozuren verbinden met de zenuwen, terwijl CuO2-aminozuren verbinden met het spierweefsel van het lichaam en CaO-aminozuren verbinden met het botweefsel van het lichaam. Onderzoek toont aan dat veel ziekten een direct gevolg zijn van iemands emotionele toestand. De ogen zijn geen uitzondering. GANS kan helpen het emotionele evenwicht van het lichaam te herstellen, wat bij bepaalde oogziekten zal leiden tot herstel.

Degeneratieve oogziekten kunnen worden verwerkt met 3 soorten GANS:

4-5 druppels GANS Water of CO2: gebruikt om het fysieke met emoties te verbinden.
1-2 druppels GANS Water of ZnO: wordt gebruikt om de emoties te ondersteunen.
1-2 druppels GANS Water of CH3: gebruikt om energie te leveren voor het herstel van de cellen (omzetting van velden in materie)
LET OP: Bij oogkanker MAG u CH3 GANS Water NIET gebruiken omdat dit de groei van de kanker bevordert.

Voor de behandeling van spieren die de oogbol bewegen, voor het focussen, maak een mengsel van:
1/2 tot 1 druppel CuO2 GANS Water (1 druppel is al teveel): ondersteunt de regeneratie van spierweefsel.
Voeg 1 druppel CO2 GANS Aminozuren toe.

Als er sprake is van spierzwakte van het oog, MAAR ALLEEN ALS ER SPIERZWAKTE IS, kunt u een zeer kleine hoeveelheid van de aminozuren van CuO2 GANS aan het mengsel toevoegen.

Als de zenuwen zijn aangetast, kunt u de aminozuren van ZnO GANS aan het mengsel toevoegen.

Met de Gans plasma water kun je diverse oogproblemen behandelen. Zo zijn er positieve ervaringen met Cataract en slecht zien.  Ook hadden mensen geen leesbril meer nodig. Dit verbeterde zoveel dat mensen soms helemaal geen bril meer nodig hadden bij bijziendheid en geen lens vervanging bij de cataract. Cataract kan wel lang duren voor het gecorrigeerd is; neem er de tijd voor . Ervaring van mensen geeft aan dat het ging werken na de 6e maand. Dus blijf dit dagelijks gebruiken. Ook floaters kunnen verdwijnen.

Om oog problemen aan te pakken: gebruik het water dat boven de gans staat of laadt water hiermee er op.
Druppel nu 3 x daags 2 – 3 druppels in de aangedane ogen.

Let op: NIET GEBRUIKEN BIJ EEN LENS VERVANGING!

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »