Onvruchtbaarheid

Adem  GaNS-CO2+ZnO- in door een buis; gebruik de Cup of life ;
neem baden van 1-2L Water van -GaNS-ZnO gedurende 30 min/dag.

De cup of life kun je zelf maken of een buisje Vruchtbaarheid Gans kopen waar je je water mee op kunt laden. Dit buisje kost €69,- ex verzenden. Het buisje gaat eeuwig mee. Je kunt het ook gebruiken voor griep en je immuunsysteem mee versterken. Zet het buisje naast een container met water en laad je water ermee op. Dit water kun je drinken en gebruiken. Open NOOIT de reageerbuis met de gans, want dit is een enorm sterke energie die je lichaam niet aan kan.

Wil het liever zelf maken? Dan kan dat ook:

Her zijn de basisbenodigdheden. een pot, met een deksel waarin koperen haakjes hangen zodat je de plaat en spoelen makkelijk op kun hangen.
2 koperen spoelen en 1 zink plaatje. Je moet 1 koperen spoel vuurcoaten.
En een zakje zout van 150 gr , genoeg voor deze pot.
Verder krijg je er een glazen pipet bij, een batterijhouder en kabeltjes.

Het gans water dat je kunt gebruiken voor de behandeling is het water dat boven de gans staat en dat hierdoor opgeladen is.
Haal eerst de aminozuren uit de pot die bovenin drijven. Daarna pipeteer je het zoute water er zoveel mogelijk uit zonder de gans laag onderin te verstoren.
Vul nu je pot met kraanwater of gedestilleerd water en laat het ene halve dag staan, Als het water weer helder is kun je dit weer spoelen, dus weer pipetteren en weer schoon water erbij. Dit doe je 7-9 keer.

Al het zout moet er uit. Voeg nu een paar druppels van je amnozuren toe en meng het. Nu is je Gans plasma water klaar.

Nu heb je een pot met gans en water erboven op. Dit gans water gebruik je voor je behandeling.
verzamel oer de dag steeds het gans water en doe dit in een fles.  Probeer er 2 liter van te maken en neem hier dagelijks een bad van. Heb je geen bad, doe het dan in een sprayfels en spuit je lichaam ermee in, Niet afdrogen, maar op laten drogen.
Adem de gans in door een rietje dat je BOVEN het water houd. De lucht erboven is geladen met atomen die  de kracht van de Gans hebben.

Heb je een inhalatieapparaat doe dan wat van het gans plasma water in je systeem en vernevel het. Adem dit in.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

 

 

 

Translate »