Manieren om Gans gezondheid te gebruiken

Manieren om GANS-water te gebruiken.
Mensen over de hele wereld gebruiken GANS en GANS-water in verschillende apparaten en behandelingen. Met deze technologie wordt het zelfgenezend vermogen van een organisme ondersteund op het niveau van de velden die het organisme zelf opbouwen/creëren. Het gebruik van chemische middelen en processen is niet nodig als we het leven zien als niets meer dan het resultaat van interactie tussen magnetische en zwaartekrachtvelden. Welke velden zijn er in overvloed of hebben een organisme nodig? Hoe kunnen we deze kennis gebruiken om organismen in balans te brengen? GANS water kan bijvoorbeeld gebruikt worden in een spray of in een pleister. Je kunt GANS-water drinken of inademen, erin baden, tussen muren van GANS staan ​​of liggen of in de buurt van draaiende ballen staan, die de werking van GANS versterken.

Op een meer gestructureerde manier gezien, kunnen we onderscheid maken tussen het gebruik van

(1) de pijnpennen, die zijn gemaakt van nano-gecoate koperdraden,

(2) GANS-patches, die verschillende soorten GANS of GANS-water bevatten,

(3) Plasma-eenheden, die bestaan ​​uit twee of meer wanden met nano-gecoate dubbele spoelen of roterende ballen gevuld met verschillende soorten GANS,

(4) veldplasma-eenheden, die worden gebruikt om verschillende soorten GANS-water te produceren of om specifieke delen van een organisme te repliceren

(5) GANS-waterinjecties, die direct met een injectiespuit in een ader kunnen worden geïnjecteerd.

GANS vloeibare plasmatherapie

Vloeibaar plasma. Bron: Keshe Foundation, 2016
Vloeibare plasmatherapie kan worden gebruikt voor allerlei ziekten, vooral verschillende soorten kanker; het is een totale kankertherapie. Er zijn verschillende manieren om vloeibaar plasma te gebruiken, afhankelijk van de ziekten die patiënten hebben. U kunt Liquid Plasma gebruiken als bad, als drankje of als inhalatiekuur. Je kunt ze ook alle drie combineren. Houd altijd in gedachten: “Niemand is ooit overleden aan kanker, wij sterven door gebrek aan energie. “

Vloeibaar plasma: bad
Deze GANS-behandeling is zeer krachtig. Tumoren kunnen binnen 10 dagen met 80% worden verminderd. CO2 GANS water is de basis van het vloeibaar plasmabad. De patiënt neemt een bad in een badkuip, die is gevuld met warm aanvoelend water en ongeveer 1-2 liter CO2 GANS-water. Gebruik de GANS zelf niet, gebruik het GANS-water (zie GANS-water). Gebruik voornamelijk CO2 GANS; CO2 GANS brengt het lichaam in balans. Gebruik CH3 GANS gemengd met CO2 GANS alleen als u een psychische depressie heeft voor de kanker of als gevolg van kanker (ook voor MS, ILS, CVS en FMS). Door gebruik te maken van dit vloeibare plasmabad brengt u energie van het lichaam naar het water terwijl het water zijn energie afgeeft aan de omgeving.

Meng GANS met gedestilleerd water; laat de GANS op de bodem van de container bezinken; neem het heldere water van de bovenkant en voeg dit water toe aan het bad. Pak bijvoorbeeld een fles gedestilleerd water van 5 liter, doe er ongeveer 20 ml GANS in, sluit het en schud het. Laat het mengen en laat de GANS naar de bodem zakken. Laat het 24 uur staan ​​zodat de velden van de GANS zich kunnen vermengen met de velden van het water. Voeg vervolgens het heldere GANS-water uit de container toe aan het badwater. (Doe de GANS niet in het water, alleen het GANS water). Nadat u water uit de container hebt gehaald, vult u deze opnieuw met gedestilleerd water. Voor patiënten kun je 4-5 van deze flessen voor ze maken, zodat ze in een waterbad kunnen blijven dat hun hele lichaam bedekt.

Je kunt de verzegelde flessen ook als GANS/gedestilleerd water in het bad doen! Ongeacht of de tumor zich in de ruggengraat of de hersenen bevindt, zorg ervoor dat het lichaam ondergedompeld is in het badwater of indien nodig kan de patiënt zich in het bad laten zakken met alleen de mond of neus boven het water. Bovendien kunnen ze de GANS-flessen aan het einde van het bad gewoon in het bad laten.

In plaats van een CO2-patch te gebruiken die op een specifiek deel van het lichaam wordt gebruikt, benaderen we het hele lichaam. Verschillende locaties van kanker kunnen tegelijkertijd worden behandeld (maag, lever, pancreas enz.). Het wordt een totaalaanpak. Patiënten moeten minstens 3 keer per dag 1 uur in bad blijven. Patiënten kunnen het thuis doen.

Vloeibaar plasmabad.

Dit zou ook gerealiseerd kunnen worden met een jacuzzi (bubbelbad, whirlpool). Afhankelijk van de grootte van de jacuzzi kun je er veel mensen in laten zitten. Doe net als bij het bad het GANS-water uit de flessen, of zelfs de verzegelde flessen CO2/gedestilleerd water in de jacuzzi. Blijf water uit de flessen aan het water toevoegen. Het water mag niet worden verwarmd, het moet warm zijn, net warm genoeg om comfortabel te zijn voor de patiënten. Ze kunnen zitten en zelfs kletsen. Ze hoeven niets anders te doen dan te genieten van de jacuzzi. Binnen de eerste 48 uur treden de eerste veranderingen op. Als alternatief kunt u, in plaats van de verzegelde flessen van 5 liter in het water te laten, Coca Cola-flessen laten drijven die gevuld zijn met GANS- en GANS-water.

Voor de rest van de 80% vermindering van kanker die hierboven is genoemd, moet u een gedetailleerde bloed- en/of urineanalyse laten uitvoeren die de metalen in het bloed identificeert. Wat betekent het als je zware metalen in het bloed of de urine ziet? Hoe interpreteer je het hoge gehalte van deze stoffen in het bloed? Bijvoorbeeld een hoog gehalte aan kwik of lood? Het is mogelijk om de massagrootte van een tumor binnen enkele weken na GANS-behandeling tot 80% te verminderen. De overige 20% kan worden verminderd door het bloed van de patiënten te analyseren door eerst te kijken naar de zware metalen die in het bloed zitten. Wanneer u de GANS-therapie stopt zonder dit te doen, wordt de kanker agressiever. Wanneer er bijvoorbeeld een hoog kwikgehalte in het bloed is, betekent dit dat het centrum van de kankertumor, de moeder die de hele kanker voedt, kwik is. De laatste 20% van de tumor is een vaste massa die continu door de moeder wordt gevoed! Wanneer u een bloedtest of urinetest doet en u hoge niveaus van een specifiek metaal ziet, betekent dit dat dit het zaad van uw kanker is. Bijvoorbeeld: wanneer u de resultaten van uw bloedtest heeft en u een hoog kwikgehalte ziet, betekent dit dat kwik de kanker voedt. Daarom zal een GANS van kwik nodig zijn voor de behandeling. Kanker steelt de energie van het lichaam; het is zwaar zwaartekracht. Maak GANS van kwik en doe een paar druppels in het water in de buurt van de kanker, en je ontdekt dat je de kanker van binnen hebt gedood. De energie van het zaad wordt overgedragen. Je put de energie uit het centrum van de kanker, vanaf het punt waar het alle lichaamsenergie absorbeert.

Hoe maak je GANS van kwik, aangezien het buitengewoon moeilijk is om mee om te gaan? Zet een bak met kwik bovenop een bak die gevuld is met gedestilleerd water; het is als het proces dat met de sinaasappel werd gedaan. Doe GANS van CO2, CH3 en Aminozuren rond de container buiten het glas. Wanneer je het kwik boven het water plaatst, zal het water de GANS van het kwik opnemen. Dan hoef je alleen maar het gedestilleerde water toe te voegen aan het water van het bad.

Vloeibaar plasma: oraal ingenomen

Vloeibare plasmadrank en inhalatiekuur.
Neem in combinatie met het bad 2-3 soeplepels GANS-water (nooit de GANS) en doe dit twee of drie keer per dag in een glas drinkwater.

Deze hoeveelheid GANS-water zorgt ervoor dat het lichaam de tijd heeft om het GANS-water op te nemen en te gebruiken.

Vloeibaar plasma: als inhalatiemiddel

Vloeibare plasma-inhalatie is erg belangrijk omdat wanneer een “ademhalingsapparaat” wordt gebruikt, dit direct de emoties aanspreekt. Deze behandeling kan worden gebruikt in combinatie met alle andere plasmabehandelingen en -technologieën, vooral bij patiënten met longproblemen (maar geschikt voor alle op emoties gebaseerde ziekten). bijv. Doe GANS-water in een glas drinkwater; houd een rietje dicht bij het wateroppervlak en adem de oppervlaktelucht aan de bovenkant van het water in. De afbeelding toont een samenvatting van de vloeibare plasmadrank en inhalatiebehandeling. Omgekeerd kunt u een dubbelwandige beker gebruiken en de wandruimte vullen met GANS-water of vloeibaar plasma. Plaats vervolgens een rietje in de beker en inhaleer de lucht vanuit de binnenkant van de beker.

 

Plasma-units

Een plasma-eenheid is een apparaat dat, in zijn meest basale vorm, bestaat uit twee verticale wanden met daarin ofwel gemonteerde nano-gecoate koperen spoelen (de plasmaspoeleenheid) of gemonteerde ballen gevuld met GANS-water (de plasmabaleenheid). Beide versies zijn holistische systemen die worden gebruikt om zowel de fysieke als de niet-fysieke aspecten van een organisme in evenwicht te brengen.

Plasmaspoeleenheid
Functionaliteit

Schematische weergave van plasmaspoeleenheid.

GANS-patches toevoegen om specifieke onderdelen aan te pakken. 
De Plasma Coil Unit is een apparaat dat in zijn meest basale vorm bestaat uit twee verticale wanden waarop meerdere dubbele spoelen zijn gemonteerd. De dubbele spoelen (zie Plasmaspoelen) zijn niet op dezelfde manier aangesloten als in een (stroom) Magravs unit. Ze zijn verbonden in specifieke ‘gezondheidsinstellingen’. Plasma, dat tussen de twee opgerolde gevulde wanden stroomt, dringt door en gaat door het menselijk lichaam, dat zich tussen de wanden bevindt. De afbeelding geeft dit schematisch weer. Het voordeel van dit systeem is dat als een specifiek deel van het lichaam wordt aangetast, het hele lichaam wordt ondergedompeld in plasma. Het is een holistisch systeem dat CO2 en ZnO GANS gebruikt om het fysieke lichaam, inclusief de hersenen, en menselijke emoties te verwerken.

Steeds meer onderzoeken tonen aan dat emotie de kern vormt van veel ziekten. Bij gebruik van het apparaat, nadat er veranderingen in het fysieke lichaam zijn opgetreden, volgen er veranderingen in het emotionele patroon, wat betekent dat patiënten op de lange termijn een volledig emotioneel en fysiek evenwicht kunnen bereiken.

Door het extra gebruik van GANS-patches kunnen we plasma-energie concentreren waar ze het meest nodig zijn.

 

Toepassing plasmaspoeleenheid:
U kunt de Plasma Coil Unit gebruiken om alle ziekten te behandelen.

Plaats het lichaam tussen de verticale wanden van het apparaat.
Plaats de spoelen van de muren op een hoogte naast de bron van de ziekte.
Verplaats de spoelen zo dicht mogelijk bij het lichaam, maar laat de spoelen het lichaam niet raken.
U kunt dunne plastic folies (bijvoorbeeld plastic zakken) gebruiken om de spiralen te bedekken om de spiralen zo dicht mogelijk bij het lichaam te krijgen. De folie kan de huid raken, maar de spiralen kunnen de huid niet raken omdat de resultaten en effectiviteit sterk zullen veranderen. De GANS kan de huid niet rechtstreeks raken, dus voor plaatsing van de spoel dichtbij, plaats een folie rond de spoelen.

 

Plasmatische puls: de hartslag van de mens.

Terwijl het pulseert, geeft het lichaam een ​​hoeveelheid energie vrij om aan de emotionele behoefte van het lichaam te voldoen. Het pulseren van de bloedcirculatie zorgt ervoor dat de spoelen van de Plasma Coil Unit plasma-energie afgeven (dit is vergelijkbaar met de puls en afgifte geassocieerd met de GANS-gecoate spoelen van de Magravs-energiesystemen, die pulseren op 50 Hz). De spoelen van de Plasma Coil Unit pulseren en geven plasmatische energie af wanneer de puls van de spoel wordt gestart door de natuurlijke puls van het lichaam. Er is daarom een ​​op maat gemaakte pulsinteractie tussen het apparaat en de patiënt, wat ertoe leidt dat het lichaam uit de spoelen neemt wat het nodig heeft, terwijl het loslaat (geeft) wat het niet nodig heeft, om evenwicht te bereiken.

Er wordt aangeraden om GANS-pleisters te gebruiken in combinatie met het apparaat, omdat een pleister op de blote huid de natuurlijke polsslag van de botten “voelt”, waarvan de vibratie ervoor zorgt dat de exacte hoeveelheid energie uit de GANS van de pleister vrijkomt die het lichaam nodig heeft. De GANS van de pleister geeft zijn energie niet continu af. Het stopt zodra het lichaam klaar is met het opnemen van wat het nodig heeft uit de pleister. Wanneer u GANS-pleisters voor een patiënt maakt, zorg er dan voor dat de patiënt deze op het lichaam plakt. De pleister geeft het lichaam alleen wat het nodig heeft om in balans te komen.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Quantum-units is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »