Eind oktober zullen er totaal rond de 50 MaGravs in Nederland staan. Deze worden in 5 fases neergezet. In elke workshop worden er rond de 11 MaGrav’s gebouwd.

De eerste 7 staan nu voornamelijk in Noord Holland en 4 in Zuidholland. Op foto 1 zie je de meest uit elkaar gelegen steden waar op het moment van schrijven, begin juli 2023 nu 11 MaGravs staan.  Elke MaGrav heeft een veldbereik van 100km in diameter en al met 3 MaGravs bereiken we al een groot deel van Nederland.

Het veld van de MaGrav balanceert alle velden en harmoniseert onze emoties, en ons lichaam. Het zal meer rust en vrede geven onder de mensen. het wordt deel van de Plasma koepel die al in het globale veld staat en de basis hiervan zijn de systemen van de Keshe Foundation zelf. De MaGravs in Nederland maken hier contact mee en versterken elkaar binnen dit veld.

 

Eind Oktober zal door het plaatsen van 51 MaGravs heel Nederland gedekt zijn , een deel van België en een deel van Duitsland. Ook komt er een MaGrav te staan in Spanje.
Ook de zee wordt een flink stuk meegenomen. De lucht, de zee, de wezens op de aarde en in het water zullen allemaal de voordelen ervaren van dit grote overlappende veld dat alles zal balanceren en harmoniseren.

De aarde zal kunnen herstellen van vervuiling, lucht zal kunnen herstellen en het water. Onze emoties en ons lichaam kan herstellen en weer in balans komen.

Wil je ook bijdragen aan dit veld en zelf dit veld ervaren? Wil je korting op je energierekening?  Bouw dan je eigen MaGrav Wij geven elke maand een workshop waarin je je eigen MaGrav afbouwt. Deze is al grotendeels door ons gebouwd omdat de bouw behoorlijk complex is en nauwkeurig gedaan moet worden. maar de laatste dingen kun je zelf doen en zo bouw je toch nog aan je eigen MaGrav. mail ons voor meer info op info@lumioncreations.nl

 

 

Translate »