Magrav Health Unit – Sabrina 2

Door het Roemeense team

Dit apparaat is in de eerste plaats bedoeld voor de behandeling van reumatoïde artritis. Dit is een aanpassing van het Sabrina-apparaat, gebaseerd op een origineel idee dat in de praktijk is gebracht binnen de Keshe Romania Association in Bragadiru. Het apparaat is ook effectief voor andere toepassingen in de gezondheidszorg.

Beschrijving :

1. Magrav Coil Health – linkerhand

2. Magrav Coil Health – rechterhand

3. Houten kist 250 mm x 500 mm x 100 mm

4. HD16-22DS- indicatielampje

5. LED 10W

6. Schakelaar

7. Magrav Coil Health – linkervoet

8. Magra v Health Coil – rechtsvoet

9. Houten kist 250 mm x 500 mm x 150 mm

10. Isolatietransformator max 25VA

Magrav gezondheidsspoelen zijn samengesteld uit een binnenspoel (81 windingen) en een buitenspoel (144 windingen) .

Dit apparaat bevat 4 sets Magrav-spoelen voor toepassingen in de gezondheidszorg. Deze spoelen zijn loodrecht gemonteerd. Twee Magrav-spoelen zijn aangesloten in een circuit voor de handen en twee Magrav-spoelen voor het circuit voor de voeten. De twee circuits zijn parallel geschakeld. Elk circuit heeft 2x dubbele spoelen, 1x LED-waakvlam, 1x 10W gloeilamp en 1x aan/uit schakelaar; allemaal geïnstalleerd in een grote houten kist.

Beide boxen zijn gemonteerd op 2x houten poten zodat handen en voeten comfortabel op het apparaat kunnen worden geplaatst.

Magrav gezondheidsspoelen worden genanodiseerd met behulp van de hete bijtende methode. De nanoplatingperiode duurde meer dan 2 maanden.

Een mengsel van GaNS-CO2 ( gemaakt van een Cu-np-spoel en een Zn-spoel, gescheiden door 12 cm, verbonden door een rode LED, 5% zoutoplossing) en GaNS-ZnO (op dezelfde manier gemaakt, behalve dat de LED wordt vervangen door een getwiste draadverbinding) wordt vervolgens voorbereid. De 2 GaNS worden in een pot gegoten en gemengd: 30% GaNS + 70% PL-CO2+ZnO.

De spoelen werden in dit mengsel gedompeld en vervolgens gelaten om te drogen.

montage

De binnenste spoel is horizontaal. De ingang (B) van de binnenste spoel is gericht naar de ingang van de buitenste spoel waarmee deze direct is verbonden. Bovendien zijn de spoelen in elke doos zo geïnstalleerd dat ze naar elkaar gericht zijn – zoals onze handen en voeten.

Alle verbindingen in de Magrav-spoelen en tussen de spoelen worden gemaakt door de rechteraansluiting van de uitgang van de ene spoel naast de ingang van de andere parallel te plaatsen en deze te verbinden met een krimpkous van 3,2 mm. Deze verbinding beschermt de nanolagen. De 4 paar Magrav-spoelen zijn gemonteerd op op maat gemaakte houten standaards.

Het apparaat wordt gevoed door een galvanische scheidingstransformator, die het risico op elektrische schokken volledig uitsluit. Dit voldoet aan de EU-certificeringsnormen.

Voor de goede werking van het apparaat is het noodzakelijk om zowel de fabricageprocedure als de aansluitingen te volgen. Mogelijk moet u de spanningvoerende (L) en nulleider (N) van het stopcontact identificeren voordat u het apparaat aansluit.

Gebruiken

De gebruiker moet comfortabel en ontspannen in een stoel voor het apparaat zitten. Draag dunne latexhandschoenen. De handpalmen worden op de twee rollen geplaatst met de duim van elke hand in het lege gebied onder de rol. De voetjes worden ook op de twee spoelen aan de onderkant van het apparaat geplaatst. Leg op een dun plastic vel ( saran wrap ) om direct contact tussen de huid en de nanodeeltjes te voorkomen.

De duur van een sessie mag niet langer zijn dan 20 minuten, te beginnen zonder LED. De LED wordt later toegevoegd (niet meer dan 10W), rekening houdend met de toestand van de gebruiker en zijn reacties om ongemak te voorkomen.

getuigenissen

  • NC Vrouw, 23 jaar oud, lijdend aan reumatoïde artritis. Rechterknie ontstoken en vergrendeld op 160º. De dokter stelde Metrotrexal voor voor het leven; acupunctuur en fysiotherapie gaven slechts lichte verbeteringen.
    Het 
    duurt twee sessies van 3x 30 minuten per keermet pauzes van 5-10 minuten ertussen. Ze voelt tintelingen in haar handen en een emotionele rust; zijn toestand verbetert geleidelijk. Voor de rest van de sessie werd onderaan een 10W LED geïnstalleerd en bovenaan een 9W LED. Zijn toestand bleef verbeteren. Ze voelde tintelingen in haar zieke been; zijn been gestrekt voor de eerste keer na twee jaar. Het been bewoog heen en weer tussen de gestrekte en gebogen positie en ging uiteindelijk weer recht. De ontsteking nam af . Na 4 maanden behandeling loopt ze 12 km per dag.
  • IR-vrouw, 43 jaar oud, lijdend aan ernstige migraine. Na een week lang 1 uur/dag Sabrina2 te hebben gebruikt, stopten de hoofdpijnen.
  • DN vrouw, 63 jaar oud, al lang last van lumbale en thoracale rugpijn. Na het gebruik van Sabrina2 gedurende 4 opeenvolgende dagen was de rugpijn verdwenen.
  • 41-jarige man, lijdend aan acute migraine. Na het eerste gebruik van Sabrina2 werden de symptomen erger, maar na 3x 3-4 minuten gebruik van het apparaat ging hij naar bed, viel in slaap en werd na 3 uur wakker zonder symptomen.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »