De CENTRALE zonnen ’ ’ – GANS ballen

,,“Plasmatische zonnen ” zijn kleine verzegelde bolvormige containers gevuld met GANS. Ze moeten in het midden van elke stack worden geplaatst van de Magravs spoelen, zodat de evenaar van elke bal zich in hetzelfde horizontale vlak bevindt met de cirkels die de centrale assen vormen van de centrale en perifere lussen van de respectievelijke vloer. De zeer belangrijke rol die ze hebben in de eenheden Magravs deze bolvormige containers gevuld met GANS is vergelijkbaar met die van de zon als energiebron in het centrum van ons zonnestelsel.

Voorzichtig! Bezoek het gedeelte Diagrammen waar de methodologie wordt geïllustreerd in afbeeldingen en schetsen.

De 3 ballen moeten dezelfde afmetingen hebben. Ook moet hun minimale diameter minstens zo groot zijn als de diameter van de buitenste magnetische spoel.

Ideaal voor de afmetingen van de Magravs-eenheden die ik heb beschreven, zijn de 3 lege plastic ballen, met een diameter van 2 cm, één voor elke set spoelen.

Als we al de 3 ballen tot onze beschikking hebben, verwarmen we een naald of een dunne spijker op de vlam. We prikken elke bal met die hete naald,zonder het op deze manier gevormde gat te verbreden. Alles wat we nodig hebben is een ruimte waardoor we het uiteinde van een kleine spuit zonder naald kunnen inbrengen. Dan wordt elke bal zonder naald met die spuit gevuld, met een type vloeibare GANS, afhankelijk van hoe we de plasmastroom tussen ballen en spoelen willen genereren.

Sommige onderzoekers behaalden uitstekende resultaten door de hoeveelheid GANS in elke bal te verdunnen met gedestilleerd water, in verhouding tot één deel GANS en twee gedestilleerd water.

Het gebruikte gedestilleerde water geeft dus energie en wordt een plasmawater.

Er zal een plasmastroom zijn tussen het GANS-materiaal en het water in de bal.

Als we verschillende soorten GANS in de bal invoeren, beginnen we altijd met de lichtere GANS ( magnetisch ), voer vervolgens het gemiddelde plasmamiddel GANS in en aan het einde de zwaarste GANS. Meng de GANS niet voordat u ze in de centrale bal plaatst.

Direct na het vullen van elke bal met het mengsel van gedestilleerd water en GANS, we nemen een marker en schrijven op de bal het type GANS dat erin is geïnjecteerd. Bedek vervolgens de gaten heel goed met een niet-corrosieve lijm ( koud solderen met siliconen kan worden gebruikt niet-giftige aquaria ), zodat het water in de bal niet verdampt of afvoert.

We wensen u veel succes en we raden u aan bij elke stap van de procedure foto’s te maken en deze samen met persoonlijke ervaringen in het openbaar te delen.

Translate »