Kosmische Straal Communicatie Bundel

“Met deze technologie halen we je uit videogames consoles naar de life-console – je kunt het echte leven spelen! MT Keshe

Op de afbeelding houdt M Keshe de nieuwe vast Communicatie-eenheid in zijn handen; de nieuwe Power Unit (close-up hieronder) zit op de tafel voor hem. Beide apparaten samen worden “Cosmic Ray Communication” genoemd Bundel”.

De bundel is in feite de langverwachte Oasis Systeem. Het verheft onze geest zodat het kan toestaan de ziel om de Kosmische Stralen beschikbaar te maken aan ons lichaam-geest-systeem. De Kosmische Stralen kan dus worden gebruikt om ons te voeden, te repareren delen van het lichaam, om te transmuteren naar elke plaats, om alle energie te leveren die we nodig hebben, enzovoort.
Kortom, de Bundel maakt het voor ons mogelijk om gewoon te krijgen wat we nodig hebben en wensen werken met onze gedachten; en dat doen we niet überhaupt door het materieniveau heen moeten.
Het apparaat kan zelfs emoties creëren zoals geluk, liefde in ons! De wattmeters aangesloten op het stroomnet eenheid toont een verbruik van 1380 W – maar het systeem laat een verwarming draaien met 3 kW, een reeks van verlicht en voorziet in de vraag van het communicatiesysteem.

“In werkelijkheid is dit systeem een wortel voor je: je verwacht wat besparingen in je elektriciteitsrekening, terwijl op een dieper niveau het energieniveau van je hele lichaam-geest- systeem wordt verheven op het niveau van de Ziel, het niveau van de Schepper, wat mogelijk maakt jij om alles te creëren wat je nodig hebt op dezelfde manier als de Schepper.” MT Keshe

De nieuwe Bundel is in feite de miniatuur versie van de grote Universal Enhancement Unit en de geproduceerde Material Enhancement Unit door de KF zo’n 5 jaar geleden. Het is verbonden met de transmutatie- en verbeteringseenheden in Linz en de kosmische stralen worden bestuurd vanuit daar.
Beide delen van de bundeleenheid hebben aparte uitgangen: de vermogenscomponent moet zijn aangesloten, zoals de compacte plasma-eenheid, de ene op het lichtnet en de andere op de rooster voor intensief gebruik (wandcontactdozen). En het koptelefoongedeelte heeft ook een rechter- en een linkerkant – niet te verwarren! Deze configuratie komt overeen met de vorm van onze hersenen, namelijk verdeeld in een linker- en een rechterhersenhelft.

“Met deze technologie gaat de mensheid een enorme stap maken. Niemand hoeft voor hem te doden levensonderhoud meer; en omgekeerd, niemand hoeft te sterven aan de gevoelens van binnen van hem niet meer.” MT Keshe

Bijwerkingen
Deze technologie zal ons veel helpen om onszelf te begrijpen, te assimileren en te voelen als de eeuwige wezens die we zijn. Wetende dat onze perceptie wordt beheerst door het collectief
(on)bewust, zolang we het leven van andere wezens nemen om onszelf te voeden, wij versterken het niet-constructieve geloof in het collectieve bewustzijn dat “iedereen moet sterven, er is geen ontkomen aan”. En doden brengt een hele reeks negatieve dingen met zich mee gevoelens die ons geluk geleidelijk zullen verminderen. Daarom willen we eigenlijk niet om voor altijd te leven, want op dit moment betekent voor velen van ons eeuwigheid een eeuwigheid van lijden.

Kortom, deze technologie helpt ons om de betere versie van onszelf te worden – gelukkige en luchtige wezens.

 

Translate »