Zout is een systeem dat energie omzet in materie.

Soorten zout

Voor de productie van GANS kunt u zeezout (ongeraffineerd), steenzout of puur NaCl-zout gebruiken. Voor gezondheidstoepassingen of algemene exacte werking, moet u, als het voor u mogelijk is, alleen (farmaceutische) NaCL gebruiken, omdat het pure natriumchloride is en geen andere ingrediënten bevat, terwijl zeezout of steenzout ook andere elementen, mineralen en dergelijke bevat Aan. Met Pharma Salt, wat zeer schoon NaCL is, heb je geen andere ingrediënten in het zout en verder ook niet in het GANS.

Zeezout, ongeraffineerd,

of Berghaliet (steenzout was ooit zeezout)

of (farmaceutisch) NaCl

Zoutgehalte

Ervaringen hebben uitgewezen dat het gemiddeld zoutgehalte voor de productie van GANS  5% is. Dat wil niet zeggen, dat voor specifieke toepassingen een ander zoutgehalte niet beter zou zijn. Als de productie van GANS om wat voor reden dan ook erg snel moet gaan, is het ook mogelijk om een ​​zoutgehalte van 10-20% te gebruiken, maar de kwaliteit van het GANS neemt af.

Extra informatie

Afhankelijk van het doel van de GANS kun je ook zouten van (Mg)Magnesium, (K)Kalium, (Ca)Calcium gebruiken om GANS’en te produceren.

Als je een zoutgehalte of zout water van 5% hebt, betekent dit dat je 50 gram zout op 1 liter water hebt. Je kunt een saliniteitsmeter gebruiken om het Zoutgehalte te meten, maar ook een conductie meter, die de (deeltjes)parts per million meet en tevens een indicator is voor het Zoutgehalte. Specifiek zoutgehalte voor een betere verbinding Lichaam Als je GANS met pleisters voor het lichaam wilt gebruiken, hoef je het zout niet helemaal uit de GANS te wassen. Zout is een hoofdbestanddeel van het lichaam en helpt bij de verbinding tussen bijvoorbeeld een Patch en Body. Een zoutgehalte van rond de 0,9% kan de GANS effectiever maken. (0,9% is het gemiddelde zoutgehalte van het lichaam).

GANS met Urine

Ook hebben verschillende organen een ander zoutgehalte en bevat urine verschillende zouten van het lichaam en is zeer effectief om opnieuw verbinding te maken met het lichaam. Je kunt dus al een paar druppels van je urine in de GANS-productie doen, of later in de afgewerkte GANS zelf en het een paar dagen laten staan.

Apparaten en toepassingen

Zout is ook een veelgebruikte connector en kan in veel toepassingen nuttig zijn. Zo kan voor een optimale werking van de Plasma Food Tower, verschillende zouten in de GANSen en Aminozuren worden gebruikt, om een ​​veel sterkere veldstroom te creëren. Het is dus aan jou om de voordelen van zout in andere toepassingen te ontdekken.

2e Kenniszoekers Workshop 00:26:58

https://youtu.be/CKo1VbF25d0?t=1618

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »