Iedereen die plasmatechnologie gebruikt, maakt en erover leert, kent de kracht van CO2 GANS. De eerste GANS die we gebruiken voor gezondheid en welzijn is onze vertrouwde CO2. De redenen hiervoor zijn niet meteen duidelijk, maar we weten allemaal dat het werkt. Ons lichaam reageert hierop door gezonder te worden, minder pijn te hebben of zich vitaler en energieker te voelen. De redenen hiervoor zijn te vinden in de combinatie van koolstoffen, zuurstofatomen en isotopen waaruit ons CO2 GANS-materiaal bestaat.

Bij het opzetten van onze CO2-box gebruiken we een stuk koper met nanocoating en een zinken plaat. Deze zijn verbonden via een reeks draden die zijn verbonden via een led-bol die de milliampère en millivolt vertraagt ​​om de zachte werking van natuurlijk voorkomende processen te simuleren. Deze platen in een reactor met zout water creëren vervolgens een omgeving die koolstofvelden in het water trekt. Deze velden vertragen voldoende door de interactie met het zoute water om zich vervolgens te combineren met zuurstof in het water en onze CO2 GANS te vormen.

We doen constant dezelfde dingen in ons lichaam en creëren voortdurend massa’s GANS. Dit is de eerste reden waarom ons lichaam CO2 zo compatibel vindt met wat we nodig hebben. Waar we mee matchen, daar kunnen we energie van opnemen en ook energie aan geven.

De volgende reeks verbindingen zijn met de CARBON en OXYGEN zelf. Omdat ons lichaam deze elementen in overvloed bevat, kunnen ze ook energieën ontvangen en geven aan de CO2 GANS. Omdat elke cel in ons lichaam de plasma’s van koolstof en zuurstof bevat, betekent het gebruik van CO2 GANS dat we op magnetische en zwaartekrachtbasis in wisselwerking staan ​​met elke cel van ons lichaam. Bij de productie van CO2 GANS gebruiken we een koperen en een zinken plaat. Daarom zullen we binnen de geproduceerde CO2 GANS ook de energieën van KOPER hebben die verbinding maken met onze spieren en de energieën van ZINK die verbinding maken met onze emotie.

De derde verbinding is door de daadwerkelijke combinatie van C en O2, die, wanneer gecombineerd als CO2, de gecombineerde energetische plasmasterkte van 44 creëert.

Koolstof 12 + Zuurstof 16 + Zuurstof 16 = 44

Ons lichaam bevat combinaties van aminozuren die combinaties zijn van COHN, als we deze energieën bij elkaar optellen, hebben we in totaal 43.

De GANS en aminozuren liggen extreem dicht bij elkaar in termen van plasma-energie, en creëren daarom de volgende match waar het lichaam CO2-GANS kan ontvangen of energie aan kan geven.

Plasma leert ons dat we door al deze verschillende verbindingen onze GANS kunnen gebruiken om energie naar het lichaam te voeren, wat helpt wanneer ons lichaam uitgeput is. Ons lichaam gebruikt de energieën om het evenwicht en de harmonie voor ons fysieke welzijn te herstellen. Op deze manier kan plasma het lichaam ondersteunen om weer in balans te komen.

We hebben al meerdere factoren die verbinding creëren, maar de schoonheid van de verbindingen houdt daar niet op. Er is nog een andere synergie die het geheim is van de compatibiliteit met levende wezens en onze CO2-GANS. MEER VERBINDINGEN BETEKENT MEER PLASMA FLOW.

DOOR DE NANOMATERIALEN  (koper) te gebruiken, hebben we de ongrijpbare CARBON 14 in de mix in onze reactor geïntroduceerd. Door onze nanokoper te maken, ontstaat een deel van deze koolstof 14 of grafeen in de nanomaterialen zelf. De energieën van de koolstof 14 worden vervolgens overgebracht naar onze reactor en de materialen die we maken. CARBON 14 is een sleutelcomponent in CO2 GANS en aminozuur (vergeet niet hoe belangrijk het is dat de aminozuren bovenop je zoute water groeien), de eerste en belangrijkste GANS in onze collectie.

Koolstof 14 is uiterst belangrijk omdat het het element is dat de verbinding van de materie met de ziel mogelijk maakt. In veel eerdere leringen van de heer Keshe is hij in details gegaan over dit onderwerp. De verbinding tussen lichaam en ziel is het essentiële element in het creëren van een gezond lichaam. We moeten ons verbinden met degene die ons echte genezing kan brengen, ONZE ZIEL, en die ook de fysieke bouwstenen van energie kan leveren, om uiteindelijk te genezen van zowel fysieke als emotionele problemen.

Wanneer we werken aan alle elementen van onze slechte gezondheid, ons fysieke lichaam, ons emotionele evenwicht en onze ziel, zal ons lichaam de problemen weerspiegelen die we in de hogere energetische staat dragen. Om gezond te worden, moeten we werken vanuit de hoogste energieën van de Schepper, onze ziel, de emoties die de ziel verbinden met ons fysieke lichaam, en de fysieke energieën zelf om niet alleen onze gezondheid in evenwicht te brengen en te herstellen, maar het ook zo te houden in de toekomst. Verhoog de ziel, kalmeer de emotie en het lichaam zal in balans komen, wat het leven ook op onze weg brengt.