Herstel ontbrekende ledematen: amputaties

Maak  een nanoplaatje ter grootte van de stompen en doe hier Hemoglobine gans en aminozuren van calcium op.

mag ook met Zno, Cuo, Cao, Co2 en Ch3

zie video; https://youtu.be/M6OJhMaLeLc?si=TlxNAk3KcjJj2pDL&t=11293

Plaats dit rond de stomp.

Gebruik slechts één spiraal om vingers/tenen opnieuw te laten groeien. Breng een saran-wrap aan rond de stomp om contact van de spiraal met de huid te voorkomen. De spoel wordt loodrecht op de stomp geplaatst op een afstand < 2-3 mm. Omring de vinger met de 4 klemmen van de spoelen; ze moeten lang genoeg zijn om voorbij de stomp te gaan en 1 helemaal rond de vinger te maken. Het neemt de pijn weg; ook fantoompijn.

Als u de plasmahelm gebruikt, zal de oprechte wens om het ledemaat opnieuw te laten groeien, de hersenen ertoe aanzetten dit proces te starten. De tijd wordt bepaald door de hersenen volgens het ritme van celvernieuwing.

Een andere manier: vorm een ​​model van het ledemaat dat er niet is, nanocoat het en breng de 3 GaNS aan; sluit alles geleidend aan op de stronk – en de vinger groeit terug.

LETOP! Deze methoden werken niet wanneer u implantaten hebt, dus een nieuwe heup,, knie etc.  omdat de het bot zal groeien en dit het implantaat eruit zal werken. Er ontstaat dan een ruimteconflict en eventueel een afsterven implantaat ( Ook bij Donororganen ! )   

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »