Keuze uit zout
Voor gezondheidstoepassingen is het beter om een geraffineerd zout te nemen – NaCL zonder andere elementen, omdat deze een reeks van oncontroleerbare interacties kunnen veroorzaken. Voor technische toepassingen of voor voedselGaNs kunnen we nog steeds natuurlijke zouten gebruiken, zoals Himalayazout of Gironde-zout.

De verschillende soorten GaNS

Soorten GaNS Kleur Electrode A Electrode B
CO2 wit Zn Cu-nc (koper nanocoated)
CO2 droog wit droog CO2 in de lucht
Nanogans wit 1deel CO2droog + 2delen NaOH + gekookt water
CuO blauw-groen Cu Cu-nc (koper nanocoated)
CH3 oranje Fe Cu-nc (koper nanocoated)
Ni groen Ni Cu-nc (koper nanocoated)
Pb donker grijs Pb Cu-nc (koper nanocoated)
Ti Ti Cu-nc (koper nanocoated)
CuZn Brass Cu-nc (koper nanocoated)
CuSn bronze Cu-nc (koper nanocoated)
Sn Tin Cu-nc (koper nanocoated)
Ag Ag Cu-nc (koper nanocoated)
Tomatina oranje Zn + gekookte tomaat met vel Cu-nc (koper nanocoated)

Calcium GaNS

Calcium GaNS gemaakt van eierschalen en amandelen.
1. Maal schelpen en amandelen in een verwarmde blender.
2. Voeg water en 23% zoutzuur toe.
3. Verhit enkele uren op ongeveer 30 of 40 graden. Regelmatig mengen. Het preparaat moet een ph van 12 hebben.
4. Doe over in een kom, voeg water en 35 gram zout per liter water toe.
5. Installeer een nanocoated koperplaat  ( Co2) en een zinken plaat (Zno). Een elektrische stroomdraad die met klemmen met de platen is verbonden, afwisselend 15 minuten stop en 15 minuten aan; stroomsterkte bij 0,01 of 0,02 ampère. Voeg een zuurstofbubbelaar toe die continu bubbelt om de aanmaak van GaNS te vergroten.

GaNS van GaNS-CO2

In onze conventionele CO-2-productie produceerden we het veld Carbon (C); in interactie met het zoute water (NaCl) hebben we wat zuurstof opgenomen en GaNS-CO2 bezonken op de bodem. Deze GaNS-CO2 is van Calcium (Ca) sterkte.
Als je nu de zoutoplossing verandert van NaCl in een magnesiumzout (MgSO4) en de platen vervangt door: 1 reageerbuisje met 2deel GaNS-CO2 en 1 reageerbuisje met 1deel GaNS-CO2; verbind de twee reageerbuisjes met een nano-gecoate koperdraad als belasting met een plasmacondensator. Nu creëer je een GaNS-CO2 met de sterkte van beide: Ca en Mg. Dit is de versie van GaNS-CO2, die overeenkomt met de hersenen van de mens en die op elk systeem werkt; het zal een onmiddellijk effect hebben op alle vormen van kanker. De door u geproduceerde GaNS heeft de aminozuursterkte van NaCL en Mg.
Als je de GaNS-of-GaNS in dynamische reactoren stopt, hoef je er alleen maar tussen te gaan staan. Het veld zal interageren met alle cellen van het menselijk lichaam, omdat het kan linken naar alle essentiële zouten.
Homeopathie leert ons dat het menselijk lichaam slechts 12 zouten bevat:
1. Calciumfluoride
2. Calciumfosfaat
3. Calciumsulfaat
4. IJzerfosfaat
5. Kaliumchloride
6. Kaliumfosfaat
7. Kaliumsulfaat
8. Magnesiumfosfaat
9. Natriumchloride
10. Natriumfosfaat
11. Natriumsulfaat
12. Siliciumdioxide
Door deze 12 zouten te gebruiken, zouden we dus een GaNS kunnen creëren dat aansluit op elk deel van het menselijk lichaam. Hoogstwaarschijnlijk bevinden deze 12 zouten zich al in de wateren van de oceanen?

GaNS van jezelf

Je kunt een GaNS van jezelf maken:
1. Neem een voetenbad en voeg een beetje zout en een kopje PL-CO2 toe.
2. Plaats beide voeten elke dag een uur in de vloeistof. Zorg ervoor dat de voeten elkaar niet raken, omdat de voeten in deze opstelling werken als de twee platen bij conventionele GaNS-productie.
3. Vanaf de 2e of 3e dag zou je de GaNS en aminozuren aan de oppervlakte moeten zien

GaNS-Tin

Tin GaNS wordt geproduceerd in zout water (regenwater met 4 of 5% zout), net als conventioneel GaNS. Door een tinnen plaat en een nanocoated koperplaat in het kokende gezouten water van 90 ° C te plaatsen, produceren we Gans – Tin.

GaNS H

1. Nanocoat een fles cola en een Masson-pot
2. Vul de colafles met 90% gedestilleerd water + 10% NaOH, sluit en plaats in de masson-pot.
3. Installeer een Cu-nc-spoel en een Zn-eenvoudige plaat in de Masson-pot, verbind ze met een Cu-nc-draad
4. vul de masson pot met een 10% zoutoplossing; hermetisch afsluiten

GaNS-Cuo

Koper GaNS maak je door een genanocaote koperplaat of spoel te nemen en 1 kale koperplaat of spoel.
Voeg hierbij zout water toe, gemaakt van 10 gram zout per 100Ml

GaNS – ZinK

Voor het produceren van Zink GANS gebruiken we een Nano-gecoate Zinkplaat en een normale Zinkplaat en verbinden deze met draden en een led ertussen. Sommigen gebruiken stroom voor deze productie. Op het oppervlak van de 5% zoutwateroplossing ontstaan aminozuren, die apart worden opgevangen. Alleen voor deze GANS gebruiken we in plaats van een (Nano-gecoate) Koperdraad een (Nano-gecoate) Zinkdraad. De aansluitdraad (Nano-coated Zinc) van de Nano-coated Zink plaat is verbonden met de + pool van de led en de – pool van de led, is met de Zink draad verbonden met de Zink plaat. De borden hangen ca. 2 cm boven de bodem van de container en 4 tot 7 cm van elkaar. (LET OP: drink nooit GANS en raak geen lichaamsdelen aan).

Zink is een sleutelcomponent in meer dan 80 menselijke stofwisselingscycli en speelt een belangrijke rol bij de genezing van wonden. De magnetische/zwaartekrachtvelden van ZnO GANS en/of ZnO vloeibaar plasma (plasmawater) staan in wisselwerking met de velden van menselijke emoties en kunnen daarom worden gebruikt om menselijke emotionele behoeften te versterken en in evenwicht te brengen. Vloeibaar plasma van ZnO GANS wordt “vredesplasma” genoemd.

 

GaNS-H² Deuteriumproductie.

Om Deuterium te produceren in plaats van CH3, wordt de CH3-opstelling gebruikt, maar in plaats van een ijzeren plaat te gebruiken, wordt gegalvaniseerd ijzer (kippenbroche) gebruikt; GaNS-CO2 wordt ook toegevoegd in het productie- of zoutwater van de CO2-productie na het oogsten van GaNS.
In de CH3-fabriek wordt meer stroom (0,5 V) toegepast (Cu-np + kippengaas); dan wordt een zwarte en niet oranje GaNS verkregen.

GaNS-H3

Keshe KSW177 @2:31 :00
1. 6% zoutoplossing in gedestilleerd water in een masson-nc pot
2. Cu-nc (of Cu-nc-spons) verbonden met een enkele Zn-plaat door een LED
3. installeer een kleine glazen fles-nc, 5ml met GaNS-CH3; het is omgeven door een koperdraad met nanocoating (om het te bevestigen); de container is niet gesloten
4. Sluit de glazen masson pot goed af en laat 3 weken inwerken.
Jon Bliven (Keshe Manufacturing Arizona) borrelt eerst HHO in de CH3-container.
GaNS-H3 gedraagt zich als tritium. Tritium is 3 neutronen, 3 protonen, 3 elektronen. Het wordt geproduceerd uit dezelfde opstelling om GaNS-CO2 te maken; behalve dat men een open container CH3 introduceert die op zout water drijft. De grote container is hermetisch afgesloten.
Daarbij trekt de C die door de twee platen wordt gecreëerd de C van CH3 aan; wat overblijft is H3.

H, H2, H3

Waterstof is alkalisch, Deuterium is kristallijn, Tritium is zuur. Je hebt niet meer nodig dan tritium, deuterium en waterstof om elk element in het heelal te creëren, in een plasma-energieniveau, niet in de materiële staat. Want dan moet je iets anders proberen om de energie van een plasma- naar een materietoestand om te zetten.
Bij de productie van CH3 hebben we een gegalvaniseerde ijzeren plaat en een nano-gecoate koperen plaat. Het plasmaveld van de interactie van deze twee is Zn (65) – Cu-nc (59) = 6 en dat is de kracht van Koolstof (C).
Maar de aanwezigheid van het ijzer (Fe, 58) heeft ook een wisselwerking, ook al zit het onder de Zn-coating: 59-58=1. Door de interactie ontstaan ​​verschillende isotopen van H, namelijk waterstof, deuterium en tritium. Elk heeft een verbinding met het ijzer. Deze ijzeren verbinding zorgt ervoor dat ze kunnen worden getransmuteerd door de aanwezigheid van magneten.

Als je in een vergelijkbare opstelling een aluminium plaat samen met een Zn plaat en een Cu-nc plaat plaatst, maak je dezelfde drie isotopen van H, maar ze zijn nu aluminium verbonden.
Volgens dezelfde gedachtegang kunnen we veel meer verschillende H-isotoop-GaNSen produceren. Dit is belangrijk voor medische en agrarische toepassingen: we kunnen bijvoorbeeld een Mg+Zn ⇔ Cu-nc-installatie maken om de isotopen voor het plantenleven te creëren. We hebben geleerd dat het sap van planten op Mg is gebaseerd, zoals het bloed van warmbloedige dieren, zoals wij, op Fe is gebaseerd. Als ander voorbeeld kunnen we een GaNS-H1,2,3 maken op basis van het bron-metaal dat is gedetecteerd in het bloed van de kankerpatiënt.

Met behulp van magneten kunnen we de 3 isotopen van H in elkaar transformeren. Het principe is eenvoudig:
We weten dat wanneer we twee magneten plaatsen met gelijke polen tegenover elkaar, we een magnetische omgeving creëren, afstoting, we creëren een magnetisch veld met inzet van energie. Als we Deuterium tussen die magneten hebben, transformeert de extra energie het deuterium (H2) in tritium (H3).
In het tegenovergestelde geval: twee magneten met de ene N-pool gericht naar de S-pool van de andere, creëren een zwaartekracht omgeving die energie trekt: nu wordt het deuterium (H2) gereduceerd tot waterstof (H).

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

 

Translate »