De Heilige afscheiding is een algemene naam voor de levendige substantie die door de pijnappelklier wordt aangemaakt, ook wel de Christus-Olie genoemd.
Deze afscheiding wordt geproduceerd op het moment dat de maan het sterrenbeeld van de persoon binnengaat. De kalender hiervoor kun je vinden op deze facebookpagina;

De productie van de heilige afscheiding  wordt beïnvloed door verschuivingen in de magnetische maanenergieën. Het wordt vergeleken met DMT, maar met meer weerklank voor de unieke frequentie van een persoon omdat het endogeen wordt geproduceerd. De heilige afscheiding is in staat om de zuivering van het lichaam en de kalibratie van de lichtlichaam frequenties te ondersteunen, omdat het zowel het innerlijke licht verhoogt (biofotonen en luciferineproductie) als soortgelijke frequenties van hogere energieën aantrekt (zoals aangegeven door de Wet van Aantrekking).

Het DDC-gen kan worden bewerkt om een ​​van twee verschillende eiwitten te vormen: AADC480 of AADC422, de voormalige codes voor DMT. Terwijl het DDC-gen kan coderen voor DMT, reguleren de
INMT-receptoren voor DMT. Zowel DDC als INMT wordt overal in de hersenen aangetroffen, het meest overvloedig in de pijnappelklier en de choroïde plexus. Interessant is dat beide doordrenkt zijn met biomagnetiet, dat onze hersengolven en de productie van neurotransmitters verandert, afhankelijk van het elektromagnetische veld. Dus wanneer de magnetische maanenergieën resoneren in je veld, kan DMT gemakkelijk worden geproduceerd.

Waarom is de nieuwe maan de krachtigste bewaartijd?

Een nieuwe maan zal je heilige olieproductie beïnvloeden rond de maand van je geboorte (wanneer zowel de zon als de maan binnen het sterrenteken staan ​​dat je veld bij je geboorte bekleedde, toen je lichaam werd gescheiden van dat van je moeder en je een uniek, soeverein wezen werd). Energetisch ondersteunt de nieuwe maan ons als een reinigingsperiode en een tijd om ons te zuiveren van niet-dienende energieën, om ruimte te maken voor nieuwer, hoger licht. Daarom, wanneer deze energie wordt gecombineerd met de kracht van je Zon/Sterrenteken, wordt de heilige afscheiding geïntensiveerd, aangezien een belangrijk aspect van de heilige afscheiding zuivering is (ons sterfelijk bloed in ichor maken – zoals dat van de goden.) De energieën zijn dus complementair.

Wat voor intentie kan ik in deze periode zetten?

Je kunt de frequentie van het heilige geheim specifiek aanpassen aan een intentie die je hebt, net als rituelen die worden uitgevoerd tijdens de nieuwe maanfasen en de menstruatie van een vrouw. Op dat moment zul je waarschijnlijk merken dat situaties in je leven zullen veranderen om je in vibraties te brengen die de productie van deze endogene essentie zullen ondersteunen op een manier die je intentie(s) het meest optimaal dient.

Waarom kunnen we niet gewoon onze weg naar DMT-productie regelen, zoals dopamine?

DMT is de geestthermostaat. Daarom wordt het door het lichaam gebruikt om onze perceptie van de werkelijkheid te moduleren en ons bewustzijn te sensibiliseren. Dit is een langzame en gestage toename terwijl we fysiek ascenderen. Als we ons te veel ontwikkelen, voorbij wat ons lichaam momenteel aankan, kan het ons een ‘high’ gevoel geven omdat onze frequentie boven het fysieke lichaam uitstijgt. We kunnen echter niet high zijn als er een roofdier in de buurt is (je zou het beter doen met cortisol en adrenaline!). Het behoud van de heilige afscheiding zorgt ervoor dat de DMT-productie op deze manier stabiel en veilig is.

Hoe weet ik of ik met succes de heilige afscheiding heb opgewekt?

De fysieke ‘symptomen’ die worden ervaren, variëren enorm, maar typische tekenen zijn onder meer een warmer gevoel, meer verbondenheid, meer liefde, meer vergevingsgezindheid en een toename van ‘downloads’ of realisaties/verlichting. Veranderingen in slaapkwaliteit en levendige dromen komen ook vaak voor. Ik heb ook bewaarperiodes meegemaakt waarin ik me in een ‘slecht humeur’ voelde – wat voor mij een teken was om me terug te trekken, te rusten en me te concentreren op het innerlijke werk. Enkele andere ervaringen worden hieronder vermeld.

Wat zijn enkele symptomen van DMT-productie?

Wanneer de productie een kleine, natuurlijke, veilige inkeping heeft gekregen, zijn er soms helemaal geen symptomen. Aan de andere kant zijn enkele veel voorkomende indicatoren het opmerken van fellere kleuren, gevoeliger zijn voor geluiden (harmoniserende frequenties) en ‘lichter’ voelen. Sommige getuigenissen pleiten zelfs voor verbeterde zang- en dansvaardigheden en een verandering in iemands stemgeluid naarmate de energie beter stroomt.

Waarom wordt de heilige afscheiding ‘goud’ genoemd?

Goud is een prominente geleider van elektriciteit. Door deze essentie te vergelijken met goud, communiceert het metaforisch de kracht ervan. Wanneer we de heilige afscheiding behouden, worden we een meer open kanaal naar hogere frequenties, in staat om uit te zenden en te transmuteren en ons veld te verstrikken met de bredere fractals van het goddelijke. Zo worden we dirigenten van ‘goddelijke krachten’ en ontwikkelen we ichor- bloed van de goden.

Is de heilige afscheiding gewoon endogene DMT?

Volgens 1 Johannes 5:6-8 in de Bijbel staat dat er drie versies van Christus zijn: bloed (DNA-Luciferine), water (CSF-DMT) en geest (Aura- het lichtlichaam). De Heilige Secretie kan dus worden gezien als veel meer dan ‘alleen maar endogene DMT’, hoewel dit een belangrijk fysiek en metafysisch aspect is.

Moet ik alle zure voedingsmiddelen vermijden?

Het is belangrijk om het verschil op te merken tussen dood zuur en levend zuur om deze vraag te beantwoorden. Sterk bewerkte voedingsmiddelen en voedingsmiddelen die niet natuurlijk zijn voor de aarde, moeten worden vermeden. Zuur voedsel dat echter LEVEND is, zoals gefermenteerde zuurkool, heeft verbazingwekkende voordelen. Hun lading/spanning van deze levende voeding is perfect resonerend, ongeacht hun zogenaamde ‘zuurgraad’-niveau.

Overgenomen en bewerkt. Origineel van: www.victorialoalou.com/blog/sacredsecretion/furtherreading
Translate »