De Cup van de Schepper

… onthult het geheim van de schepping.

overgenomen van plasma-laurentides

Dit blog vertelt je hoe je van het plasma naar de materiestatus over kan brengen; of met andere woorden hoe informatief licht in materie kan condenseren. Dit is de voorbereiding op 6 juni 2022 wat we moeten weten hoe we moeten transmuteren, vervoeren enz. Hier is de manier om iets te creëren, hoe GaNSes te transmuteren in levende cellen, bijvoorbeeld:

Vroeger hingen we de ongecoate koperen plaat verticaal in de set voor GaNS-productie; nu positioneren we ook elementen horizontaal.

 1. Begin met het centrale deel van de Cup of Universe: de nano-gecoate koper- en zinkspoelen; voeg de ijzeren spoel toe (de spoelvorm creëert tegelijkertijd meerdere velden).
 2. Verbind de volgende entiteiten horizontaal tussen een verticale nano-gecoate koperen spoel en een verticale nano-gecoate zinkplaat:
  1. een ongecoate koperen plaat (platen creëren slechts één veld)
  2. een nano-gecoate koperen plaat
  3. een ongecoate zinkplaat
  4. een nano-gecoate zinkspoel
  5. het belangrijkste ingrediënt: gegalvaniseerd element als spoel
 3. Verbind de volgende elementen tussen de verticale nano-gecoate koperen spoel en de verticale nano-gecoate ijzeren spoel:
  1. een ander nano-gecoat gegalvaniseerd element verbinden met de nano-gecoate koperen spoel;
  2. voeg er ijzeren spoel aan toe
  3. voeg een nano-gecoate ijzeren spoel toe en sluit het andere uiteinde aan op de verticale ijzeren spoel
 4. Verbind de volgende verticale elementen tussen de verticale ijzeren spoel en de verticale nano-gecoate zinkspoel:
  1. sluit een nano-gecoate zinkspoel aan
  2. sluit een half nano-gecoate en half ongecoate koperen spoel aan
  3. sluit een nano-gecoate ijzeren spoel aan
  4. sluit een ongecoate ijzeren spoel aan op de nano-gecoate zinkspoel

Langs elke lijn die de verticale spoelen verbindt, vormen zich interactieve velden. De blauwe cirkels tonen de interacties, wat we hebben gecreëerd:

 1. deze cirkel toont de creatie op het materievlak, CO2 bijvoorbeeld
 2. deze cirkel toont de interactie van de ziel van lichamelijkheid
 3. deze cirkel toont de energiebron voor het geheel


Dan kunt u natuurlijk alle elementen en verbindingen – variëren afhankelijk van wat u wilt maken…

In het midden verschijnt het meest verbazingwekkende – de ziel van het nieuwe leven (blauwe bol).

En dan kunt u het bovenste uiteinde van de nano-gecoate koperen spoel verbinden met het onderste uiteinde van de ijzeren spoel en het onderste uiteinde van de nano-gecoate zinkspoel (groene lijnen). Hierdoor kun je de kracht van de ziel dicteren die je wilt creëren. Elke ziel heeft zijn eigen structuur of kracht; de ziel van een steen, van een mens of van een elektron zijn in zekere zin allemaal verschillend. Dit wordt eigenlijk gedaan door de aminozuren, die zijn gemaakt langs de verschillende horizontale delen van de setup. Ze bepalen door hun interactie de veldsterkte van de te creëren ziel (rode cirkels en lijnen). Je ziet dat ze allemaal verbonden zijn met de ziel in het midden.

U hoeft geen zout toe te voegen, omdat de velden binnen de set-up de juiste zoutconditie creëren.

In de toekomst de mens heeft het koper en het zink niet nodig, omdat hij weet hoe hij het veld van het koper en het zink rechtstreeks moet creëren en ermee moet werken. Onze lichaam weet het al en werken ermee; en zelfs een embryo groeit op deze manier met precies dezelfde kennis.

Binnenkort zal de mensheid dit begrijpen en de mensheid zal een voorwaarde creëren voor toegang tot en gebruik van deze kennis. Aan dit begrip moet je veel andere kennis toevoegen. Je moet de gevoelens en emoties hebben van elke verbinding ”. MT Keshe

Deze opstelling creëert de buitenomgeving (inertie op materieniveau) en de binnenomgeving (inertie op veldniveau); en tussendoor is het lichaam van de man die de interactie tussen de twee omgevingen gebruikt om te manifesteren wat we willen creëren. Het is het vermogen van het goddelijke bewustzijn om de specificaties van elk element te bepalen, zodat hun symfonie het gewenste resultaat zal creëren.

Dan kun je veel Cups of the Creator maken en met hun positionering spelen om verschillende materiële elementen te creëren.

De volgende stap is onvermijdelijk om de Cup of the Creator opnieuw te creëren met alleen de bijbehorende GaNSes. En dit zal ons heel dichtbij brengen om de beker opnieuw te creëren door alleen velden te gebruiken.

Kenniszoekers met MT Keshe hebben het ijsexperiment gemaakt: ze creëerden velden – zonder GaNS – in een kubus met water te gebruiken en bevroor vervolgens het water. Als gevolg hiervan zien we de veldlijnen die zich hebben gevormd in het ijsblok –, net zoals in GaNS-experimenten eerder. Dit experiment is het bewijs dat je geen materie nodig hebt om elementen op materieniveau te creëren.

Voor zover we tot nu toe weten, is de ziel in de ijsblokje geen afzonderlijke ziel in de ware zin van het woord. We praten over verschillende zielen of zielen met verschillende sterke punten of structuren omwille van meer begrip. In werkelijkheid is op het fundamentele niveau geen enkele ziel gescheiden of anders. Er is maar één ziel, de ziel van de Schepper.

In leringen uit het recente verleden hebben we geleerd dat de traagheid ( inertia) van de omgeving, die het spectrum van mogelijke creaties in een bepaalde ruimtetijd bepaalt, is in feite de ziel van de Schepper. Dat betekent dat de hele schepping het resultaat is van een interactie tussen de Ziel van de Schepper en onze Ziel. En we kunnen hier niet echt praten over een interactie omdat de Ziel van de Schepper en de onze ÉÉN en hetzelfde is.

Het hele scheppingsproces kan worden getoond in concentrische cirkels of bollen: de Schepper is de bol in het midden; de ziel van de mens eromheen, de ziel van lichamelijkheid om hen beiden, de ziel van de omgeving rond de 3 anderen.

Onthoud dat dit geen hiërarchie is. De Schepper dicteert niet aan de Ziel, aan de geest en de omgeving om de materialisatie van een entiteit uit te lokken. Het is een proces van homeostase: elke buitenste laag is verbonden met de binnenste entiteit, net als de cel van de nier, bijvoorbeeld met het nier orgaan; we zouden kunnen zeggen dat ze in een symbiotische relatie leven. Ze gaan natuurlijk met de stroom mee en verzetten zich niet tegen – hun vrije wil wil wat de binnenste laag wil, want zo krijgen ze de meeste vreugde, liefde en zelfrealisatie eruit.

Uitleg uit boek 1

Mehran Keshe legt deze processen uit in zijn eerste boek; hier is een korte samenvatting van Mark House (Gouden Eeuw van GaNS). De samenvatting is bewerkt door aviram.

In dit boek legt nucleair ingenieur Mehran Keshe op een zeer logische manier uit dat de aanvankelijke fundamentele bouwstenen van het universum hun oorsprong vinden in een kosmische magnetische soep die een oneindig aantal magnetische velden bevat met verschillende sterke punten. In deze soep kunnen magnetische velden van vergelijkbare of gelijke sterkte elkaar ontmoeten, op elkaar inwerken en verstrikken in grotere dynamische bolvormige verpakkingen. De interactie tussen verschillende dynamische pakketten leidt tot het creëren van zwaartekrach( gravitationele) – en magnetische veldeffecten en eigenschappen in hun gegeven omgevingen. Vanwege de verschillen in hun magnetische velden, zal elk bolvormig pakket een andere sterkte hebben, in één orde van grootte van de drie basisniveaus van de werkelijkheid: Eelke bol bevat echter altijd:

 1. Principe, Zielniveau, fundamenteel niveau, informatief licht
 2. Transitie, energieniveau
 3. Materie niveau

Elk element in deze drie realiteitsniveaus is gemaakt van magnetische velden; ze werken met elkaar samen, wat resulteert in een groter collectief geïntegreerd systeem genaamd het Initial Fundamental Plasma, of de Neutron. Aangezien dit plasma van nature vervalt, genereert het het plasma van het proton en het plasma van het elektron, beide bevatten nog steeds de drie-eenheid van de drie werkelijkheidstoestanden in het oorspronkelijke plasma.

 

De creatie van een cel

Gepresenteerd door de Science of Eden op basis van de leer van Grigori Grabovoï

Vandaag kijken we samen met ons bewustzijn naar het materialisatieproces van een cel door onze ziel en de geest.

Als we ons concentreren op ons goddelijke bewustzijn door het scheppingsproces te volgen, kunnen we nieuwe cellen materialiseren volgens de goddelijke norm. Een enkele cel volgens de norm kan de norm verspreiden naar disfunctionele organen en naar het hele lichaam om deze te harmoniseren en weer gezond te maken.

Hier is hoe het werkt:

 1. We dalen af in onze ziel
 2. We voelen tegelijkertijd ons fysieke lichaam, ons goddelijke bewustzijn en onze ziel.
 3. Dan positioneren we ons op de kruising van ons persoonlijk bewustzijn en het goddelijke bewustzijn en kunnen we getuige zijn van de materialisatie van een cel naar de norm. De cel die we zullen zien, zal natuurlijk driedimensionaal zijn en lijkt misschien niet op de cellen die je in anatomische boeken hebt gezien.

In de praktijk beginnen we met een hartcel. Het voordeel is dat je de liefde erin gemakkelijker kunt voelen vanwege de specifieke locatie. En je weet dat het gevoel van de liefde helpt om veel effectievere resultaten te behalen. Nadat u elk type cel voor hetzelfde proces kunt gebruiken. Natuurlijk worden we ook bij deze actie te allen tijde vergezeld door de aanwezigheid van de Schepper, want onze Ziel en de Schepper zijn één.

“ Als we begrijpen wat de norm is voor een enkele cel, kunnen we begrijpen wat de norm is voor het hele organisme. Omdat alle elementen van alle universa met elkaar verbonden zijn, volstaat het in principe om a te verklarenny enkele cel naar de norm van de Creator naar normaliseren het hele orgel, het hele lichaam en natuurlijk de hele wereld. Daarom, als we het hebben over echte verbetering van de gezondheid in overeenstemming met de totaliteit van het universum, we zeggen dat het proces van verbetering van de gezondheid ook betrekking heeft op de harmonieuze ontwikkeling van het universum. ” Grigori Grabovoï

De praktijk

 1. Voorbereiding: Breng de emotionele en energetische toestand in evenwicht. Voel dat de geest tot uw dienst staat. Voel de ruimte om je heen en voel dat er geen echte scheiding is tussen je lichaam en de rest van de wereld, dat je er één mee bent.
 2. Ga terug naar je ademhaling: stel je bij elke uitademing voor dat de grenzen van je lichaam oplossen; en laat je met elke uitademing dieper in je ziel glijden.
 3. Ervaar het licht van de geest – zilverachtig wit en zeer dynamisch rondom je lichaam.
 4. Voeg de perceptie van je goddelijk bewustzijn rond het lichaam toe. Het schijnt naar de buitenwereld maar ook naar de binnenkant van je lichaam. Dit licht is lichtgouden en erg helder. Stel dat het licht van het goddelijke bewustzijn samenkomt met het licht van de geest.
 5. Het knooppunt tussen deze twee lichten bevindt zich ter hoogte van de borst. Zie of voel een hartcelvorming. Het heeft een heel bijzondere helderheid.
 6. Zie of voel het licht van deze cel die zich door het hart en het hele lichaam door het hele universum verspreidt om alles te normaliseren.

Los nu enkele gevoelens op om ze te integreren.

Translate »