Creatie van water

Plastic container (ijsdoos) gevuld met water en een 10% zeezoutoplossing
Plaats een stuk kippengaas en een nano-gecoate koperdraadspiraal; verbind het kippengaas met de koperen spoel met een draad
Zet deze doos in een grotere doos, die aan de binnenkant is voorzien van een nanocoating

Dit is niet met opzet gemaakt om water aan te trekken, maar dat fenomeen deed zich voor door per ongeluk te voldoen aan de voorwaarden voor het creëren van een “magneet” voor water. Deze kleine observatie kan nuttig zijn als ‘proof of concept’-demonstratie voor de nieuwe natuurkundige theorieën van M. T. Keshe.

Creatie van water 2

Plasmatechnologie toegepast op ontzilting van zeewater KSW#156.

Het ontzilten van water is heel eenvoudig. Na interactie met verschillende GaNS hebben we schoon water om te drinken. Met onze technologie kunnen we een paar druppels plasmawater aan het water toevoegen om het te verversen. Dit is belangrijk, want als je een toestand van interactie van de wateren creëert om het water schoon te maken, is er geen afval en is er veel winst in elk aspect om de mineralen en de rest ervan te verzamelen, en dit proces leert ons veel .

Hier is geen geheim over. Je wilt water maken, water van hoge kwaliteit, kijk wat je hebt gedaan met een koperen plaat en een zinkplaat. Het is niet anders dan wanneer je een nano-gecoate koperen plaat en een zinken plaat in zout water legt en je creëert CO2.

Waarom herhaal je niet hetzelfde met een GaNS van water? Haal het zeewater, maak er een GaNS van en doe het in het water. Je zou het waterpeil moeten zien stijgen. Zo produceer je het. Zo produceert de zee water.

Doe de test in een waterbox; verzegel het, markeer het waterniveau – wacht dan af.

Translate »