In dit fragment uit een workshop van lang geleden legt Keshe uit hoe je tandbederf kunt helpen herstellen.

De CO2 heeft een zachte antibacteriële werking, terwijl de kaas, gele harde kaas , een calciumveld-energie in de mond geeft die de tanden kunnen gebruiken voor reparatie.

Zo kun je tandbederf, tandvleesontsteking en parodontitis aanpakken.

In een recente workshop werd gesuggereerd dat Cup 1 en 2 ook zouden kunnen helpen bij ernstige problemen.

Een antibiotische formule van cup 2 water 90% plus 10% zout CO2 water. 100 ml drinken over een periode van 24 uur was in de cup of life-protocollen.

Cup 1 produceert ook een beetje calcium en magnesium, evenals CO2, zink en koper GANS. Hier zie je hoe deze kunnen worden toegepast en dat het sterkere veld het zwakkere voedt.

Dus gebruik Co2 gans water om je mond te spoelen en poets hiermee. Neem 3-4 x per week een stukje harde kas en kauw hierop want dit voedt de tanden en kiezen om tanden te herstellen,.
Geef dieren Co2 water te drinken. en doe harde kaas in hun eten.

Merk ook op dat Keshe zinspeelt op de problemen met het gebruik van tandpasta. De reden hiervoor is dat de mond de energiesignatuur leest van alles wat je in je mond stopt. De lever maakt zich dan klaar om die energieën te ontvangen. Wanneer we de tandpasta uitspugen en afspoelen, ontnemen we het lichaam van wat het verwachtte te ontvangen. De lever besluit dan dat het die energie zal oppotten wanneer het beschikbaar is en dit kan ervoor zorgen dat deze energie, meestal calcium, echte tumoren in de lever worden. Dit is dan een kanker gebaseerd op Calcium en kan worden opgelost met een Calcium gans zodat het Calcium weer in balans komt. .

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Quantum-units is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »