Productie

CH3 GaNS reactor setup:

De setup hier op de foto met led is de beste optie om een ​​zeer goede kwaliteit GaNS te produceren. [Alleen voor noodgevallen (mindere kwaliteit): Als er geen led is om de draden aan te sluiten, kunt u twee Nano-gecoate koperdraden gebruiken en deze tegen de klok in in elkaar draaien. Als je geen nano-gecoate koperdraden hebt, moet je één led gebruiken! Aan de linkerkant van het bed van de afbeelding of hieronder heb je in de 5% zoutwateroplossing de nano-gecoate koperen plaat en aan de rechterkant de met zink verzinkte ijzeren plaat. Het is verbonden met Nano-gecoate koperdraad en een koperdraad, ook met een led ertussen. Als alternatief kan ook kippengaas worden gebruikt, dat ook is gemaakt van gegalvaniseerd ijzer. (De afgeknipte uiteinden moeten uit het water steken, anders zal het strijkijzer onmiddellijk inwerken op het afgesneden uiteinde). Borden, spoelen of kippenpuree moeten ca. 2 cm boven de grond en 4 tot 7 cm uit elkaar. Bij de CH3 kan GaNS productiestroom gebruikt worden. In eerste instantie zal het zink, van de met zink gegalvaniseerde ijzeren plaat, een interactie aangaan met het nano-gecoate koper en net als bij de CO2-productie zullen CO2 GaNS en het aminozuur ervan worden geproduceerd. Na een paar dagen, afhankelijk van de hele opstelling en omgeving, zal de roodbruine CH3 GaNS-productie beginnen en zichtbaar zijn. U kunt de roomwitte CO2 GaNS-sedimenten in de reactor laten en ze laten mengen met de roodachtige/bruine CH3-GaNS-sedimenten (LET OP: drink nooit GaNS en raak geen lichaamsdelen aan).

Benodigde Materialen: 

  • Groene led: Anode (+) / Kathode (-)
  • Plastic doos
  • Schoon water
  • Zout
  • Groene led
  • Nano-gecoate koperdraad
  • Koperdraad
  • Nano-gecoate koperen plaat of spoel
  • IJzerplaat of spoel gegalvaniseerd met zink (of kippengaas)
Uitleg van de vorming van CO2 en CH3 GaNS (English)

Gewassen CH3 GaNS

CH3 GaNS productie met Kippengaas

CH3 GaNS gebruik

CH3 GaNS-water geeft het lichaam veel energie en is voedzaam. Bijvoorbeeld, 8 druppels CH3 GaNS-water gecombineerd met 1 druppel ZnO GaNS-water en 1 druppel CO2 GaNS-water geven de volgende resultaten: De plasmavelden van CH3 GaNS-water geven energie aan het lichaam, terwijl de plasmavelden van het ZnO GaNS-water ondersteunen het zenuwstelsel. De plasmavelden van het CO2 GaNS-water werken in op de spieren en het zenuwstelsel.
De koolstof in CH3 en CO2 GaNS-water geeft energie af, terwijl de waterstof van het CH3 GaNS-water en de zuurstof van CO2 GaNS-water samen zorgen voor vocht, dat nodig is in het lichaam. De energie van de waterstof van het CH3 GaNS-water wordt voedsel voor het lichaam. Het ZnO GaNS-water ondersteunt zenuwverbindingen die nodig zijn om energie in het lichaam op te nemen. Om ervoor te zorgen dat de toepassing effectief is, voegt u altijd één druppel aminozuur van elk type GaNS toe aan uw druppelmengsel. Het aminozuur hoopt zich op bovenop de zoutwateroplossing tijdens de productie van elk van de GaNS (zie Aminozuren).

Elke keer dat u CH3 GaNS-vloeistof als voedsel wilt gebruiken, moet u Aminozuren toevoegen. De aminozuren vertellen het lichaam dat de energie voor het lichaam wordt geleverd. De GaNS en de Aminozuren worden gemaakt in dezelfde container en hebben daarom een ​​innerlijke verbinding met betrekking tot hun innerlijke structuur. Deze innerlijke verbinding is nodig om de velden van de GaNS en zijn informatie, die beschikbaar zijn in het GaNS-water en het vloeibare plasma, over te brengen naar de moleculen van de cellen van een levend lichaam. Procedures zijn onderwerpen van huidig ​​en toekomstig onderzoek. CH3 GaNS is ook nodig voor technische energieproductie.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Quantum-units is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »