Ziekte kan ontstaan als er een te hoge spanning in de cel is.  Onze cellen werken gezond in een pH-bereik tussen 7,35 en 7,45, wat overeenkomt met een spanning van -20mV tot -25mV. Dit betekent dat we -25mV nodig hebben om onze cellen op een gezonde manier te laten werken en dat we -50mV nodig hebben om onze cellen te vernieuwen.

Ons lichaam moet onze cellen voortdurend vernieuwen om gezond te blijven; een van de redenen is de levensduur van fosfor (P). De tabel hiernaast geeft de gemiddelde omlooptijden van de lichaamscellen weer.

Bacteriën, schimmels en kankercellen sterven af ​​bij pH 7,8-8,8 (-50mV tot -105mV).
Vermoeidheid treedt op bij -15 mV (pH 7,26);
ziekte bij -10 mV (pH 7,18);
orgaanfalen bij -5 mV (pH 7,09);
bij 0 mV (pH 7) verandert de polariteit van de omgeving van gever (-) naar dief (+).
Pijn treedt op bij 5 mV (pH6,91);
zuurstofniveaus dalen tot 10 mV (pH 6,83);
virale infecties treden op bij 15 mV (pH 6,74);
bacteriële infecties bij 20 mV (pH 6,65), schimmelinfecties bij 25 mV (pH 6,56)
en DNA-schade (kanker) bij 30+ mV (pH 6,48).

Deze tabel laat zien dat chronische ziekten alleen kunnen optreden als het vermogen tot vernieuwing van cellen wordt belemmerd. Om nieuwe cellen te bouwen heb je -50mV energie nodig (≈pH 8) en alle andere componenten om een ​​cel te bouwen (aminozuren, mineralen, enz.). Bovendien moeten we ook gifstoffen in voedsel, geneesmiddelen, lucht en water beheersen….

Wat betreft de energievoorziening heeft het lichaam 4 batterijen: spieren met fascia, celmembranen, mitochondriën (celbatterijen) en DNA. Elk orgaan in ons lichaam heeft zijn eigen batterij. De afzonderlijke batterijen zijn verbonden door meridianen; zoals het maagcircuit: hersenen > macula van het oog > schildklier > borsten > maag > mannelijke geslachtsdelen > voorkant van de knieën > achterkant van het been > grote teen.

Al deze verschillende circuits gaan door de tanden die fungeren als stroomonderbrekers. De bovenste kiezen en de onderste premolaren zijn bijvoorbeeld de stroomonderbrekers van de maag. De tanden functioneren als de lymfeklieren van het lymfestelsel. De meeste chronische ziekten beginnen met een negatieve emotionele gebeurtenis die een magnetisch veld in een tand veroorzaakt, dat de stroom van elektronen blokkeert, waardoor de spanning in dit circuit wordt verminderd. Bovendien blokkeren negatieve emoties de tandheelkundige pomp, waardoor gaatjes en infecties kunnen ontstaan, waardoor de spanning in dit circuit verder wordt verlaagd. Rotte tanden zien er eigenlijk uit als gecorrodeerde batterijen. Wanneer de tandinfectie (die de spanning verlaagt) migreert naar het bot (de stroom wordt afgesneden). Dit is meestal het geval bij wortelkanalen, waarbij de wortel wordt geboord en de zenuw wordt verwijderd;

We kunnen dus begrijpen dat als de stroom in onze lichaamscircuits onder de -50mV daalt, we onze cellen die op dat specifieke circuit zijn aangesloten, niet kunnen vernieuwen. Als het onder de -25mV komt, kunnen onze cellen niet meer goed functioneren. Ernstige chronische ziekten zoals kanker verschijnen vanaf +30mV en hoger. Ch3 gans water kan hier helpen omdat het energie geeft aan de cellen.

Een ander effect van spanningsdaling is dat opgeloste zuurstof in water afneemt en metabolische efficiëntie (genezing) wordt gecontroleerd door zuurstof die wordt geregeld door spanning … in het kielzog is er minder energie beschikbaar in de cellen en kunnen de celbatterijen niet worden opgeladen.

Bovendien worden parasieten, zoals bacteriën, virussen, enz. gecontroleerd door zuurstof, zodat ze zich ongehinderd kunnen verspreiden als de spanning en de zuurstoftoevoer laag zijn.

Dus, wat kunnen we doen?

We kunnen werken aan de oorzaak, het emotionele niveau. We hebben gezien dat emoties magnetische velden zijn en dat magnetische velden kunnen worden veranderd door sterkere magnetische velden. Hier komt plasmawetenschap in het spel omdat plasma een magnetisch zwaartekrachtveld is. Dus door het toepassen van CO2  gans water brengen we de situatie in balans en met ZnO  Gans water werken we op emotioneel niveau om het weer in balans te brengen. Men kan ook CH3 gans water  toepassen die energie geeft op plasmaniveau als de transducer op materiaalniveau.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »