Biologische landbouw met nanomaterialen en GANSes

Het potentieel om planten te kweken, de opbrengsten te verhogen en betere omgevingen rond de planten te creëren, lijkt enorm.  GANS-wateren worden gebruikt om de veldsterkte rond een plant te veranderen, ofwel de relevante plasma-energie voor groei te leveren, ofwel de temperaturen te stabiliseren, ofwel ongedierte te beheersen door de plant te versterken.  De heer Keshe suggereert dat de bovengrondse delen reageren op gespoten Co2 / ZnO-gans ( die zijn verbonden met lucht- en lichtelementen ), en CH3 of stikstof-GANS worden gebruikt voor de worteldelen. Deze effecten worden gemaakt met Gans-water of geladen plasma-water. Planten zijn 42-45% koolstof, 45% zuurstof, 6% waterstof en 0,1-0,6% stikstof, ( totaal c.96% ), en dus kunnen we begrijpen dat de C- en O-plasmatische velden rechtstreeks in wisselwerking staan met en balans brengen in de meeste primaire systemen.Maak GANS van je onkruid en wat Nitraat en je bent het meest onderweg.  

De foto rechts toont vijgen die zijn gekweekt met een siliconen buis om de stam gewikkeld, die geactiveerd water en GANS-plasmawater bevat.
krediet / ref: YouthEternalSupreme.comYoutube aan de rechterkant: geweldige samenvatting van de reis van één man naar het gebruik van plasma-kennis in de landbouw, Wayne Wangler USA.

 

Foto

Enkele uitstekende nieuwe wekelijkse openbare onderwijsworkshops voor tuinmannen en telers worden uitgezonden door Zoom uit Australië. Ze merkten bijvoorbeeld op dat droge zaden resoluut onaangetast blijven door blootstelling aan plasmavelden, maar eenmaal gedrenkt in water opent zich een hele nieuwe wereld. Hoe bosbranden werken om nieuwe plasmatische groeigebieden te maken, wordt ook besproken. Ontdek hoe en waarom !

Link naar de hele afspeellijst:  hier

Concept 1 – Verticale mensen. Planten zijn wezens met gevoel.
Concept 2 – Planten werken samen met en gebruiken plasmavelden.
Concept 3 – Planten zijn levende reactoren.
Instructies voor plasma-activatoren Hoe u een enorme hoeveelheid plasmavelden kunt maken met vloeibare plasma’s in combinatie met groene afdekgewassen om uw totale groeiomgeving te veranderen.
– De vreugde van onkruidplasma-genezende planten.
– Waarom CO2 werkt
– Bosbranden. Begrip vanuit een plasmaperspectief

– Vloeibare plasmaringen. Torusvelden creëren rond onze planten
Alles over zaden
– Experimenten gedaan om het effect van de GaNS-velden op de zaden te zien
– Zaden begrijpen vanuit een plasma-perspectief
– Het originele zaad
– Verdere experimenten met GaNS op zaden
Translate »