Bed wants: vriend of vijand?

Bed wantsen kunnen zeer vervelend zijn. De jeuk, de beten en de slapeloze nachten.
De Keshe foundation kreeg de vraag wat iemand kon doen hieraan, want deze persoon had veel last van bed wantsen.

Mr Keshe zei; “Slaap niet in het bed van iemand anders, dat is jouw oplossing. Je bed wantsen zijn vertrouwd met jou, dus bijten ze je niet. Als je een vreemde bent bijten ze je, dus blijf in je eigen bed. Of laat vreemden niet in jouw bed slapen.

In China zag Mr Keshe dat een officier ook last van bed wantsen had.  Toen ze experimenten met de Chinezen deden, waren er bewakers die alles in de gaten moesten houden om de testopstelling te bewaken. De bewakers sliepen in 1 huis om de beurten in een paar bedden. En van alle bewakers was er maar 1 bewaker die last had. Want de man moest in een vreemd bed slapen, het bed van iemand anders en s’morgens had hij overal beten.
Deze man had in bed gelegen met een emotie dat hij hier niet wilde zijn. terwijl de andere mannen snel wat slaap probeerden te pakken en de situatie accepteerden.

Bed wantsen zitten altijd al in elk bed. .Als ze aan ons gewend zijn, raken ze ons niet aan.
Maar de bewaker die gebeten werd had dus een vreemde, niet accepterende energie. Een energie die de bed wantsen niet kenden en dus beten ze hem.

Maar wil je ergens anders slapen? Accepteren het bed dan alsof het je eigen bed is. Dan accepteer je ook de bedwantsen erin en zo kun je vredig naast elkaar leven. Wil je dit versterken dan kun je gans van Zn en Co2 met wat aminozuren gebruiken.

In plaats van ze te bestrijden en eventueel te doden kun  je beter de omgeving veranderen en in vrede samen leven. De omgeving van een levend wezen veranderen, zoals aminozuur dat doet, is een nieuwe omgeving van emotie introduceren, een mengsel van CO2 en Zn met een paar druppels aminozuur (AA) dat je ermee kunt verbinden. Misschien verbindt het zich ergens met jou en bed wantsen in het bed. En kunnen jullie beiden leven en bestaan en, hoe je het ook noemt, een nieuw leven samen creëren.

Translate »