Basisprincipes voor het versnellen en de kwaliteit

Belangrijke uitgangspunten voor een versnelde GANS-productie zijn de Nano-coating, Zoutgehalte, Temperatuur en Nano-coated Plastic dozen/ glazen potten. Hoe beter de Nano-coating, hoe beter en sneller de GANS-productie. Ook kunt u de productie versnellen met een hoger zoutgehalte, bijvoorbeeld 7, 10 of tot 20%, maar bedenk, hoe hoger het zoutgehalte, hoe meer de kwaliteit afneemt.

De temperatuur is ook erg belangrijk. Optimaal is een temperatuur tussen kamertemperatuur (25°) en 40°C.

Tijdens de eerste GANS-productie wordt de plastic doos of de glazen pot,  Nano-gecoat en vanaf de tweede GANS-productie wordt de productie sneller en meer. Maar gebruik weer CO2 GANS plastic dozen en glazen potten enkel voor CO2 GANS, anders komen er andere velden binnen.

GANS-productie met stroom, weerstand en aquariumpomp

Als je GANS zonder stroom maakt, duurt het iets langer, maar de kwaliteit is beter.
Als je snel een GANS nodig hebt, kun je stroom/elektriciteit gebruiken, ook een batterij is daar goed voor. Afhankelijk van de GANS en elektriciteit, moet je ook een aquariumpomp gebruiken.
Lees gedetailleerde beschrijvingen:
CO2 GANS Weerstand: 150 Ohm en 15 tot 20 mA
Als je bijvoorbeeld een CO2-productie gebruikt, is een volledig opgeladen 1.5V AA-batterij te veel vermogen en wordt de CO2 er te donker van. In plaats daarvan kun je dus een weerstand gebruiken, die je serieel instelt (150 Ohm en 15 tot 20 mA) (foto hiernaast).

 

 

 

 

ZnO GANS

Om de ZnO-productie te versnellen, kunt u een kleine hoeveelheid gelijkstroom gebruiken en optioneel ook een beluchter (aquariumpomp). U kunt ook een gelijkstroomapparaat gebruiken dat ongeveer 15 mA gelijkstroom levert tussen de twee platen (of spoelen) in plaats van de zinkdraad. De negatieve pool van het apparaat is verbonden met het nano-gecoate zink en de positieve pool van het apparaat is verbonden met het ongecoate zink. Als u een stroom gebruikt, kunt u een beluchter (aquariumpomp) gebruiken om extra zuurstof aan de zoutwateroplossing te geven.

CH3 GANS

In tegenstelling tot de productie van CO2 GANS, kunt u bij CH3  een zeer kleine hoeveelheid gelijkstroom en een aquariumpomp (beluchter) gebruiken om het productieproces te versnellen, maar de pomp is niet verplicht. Eerst zal er een reactie zijn tussen zink en nano-gecoat koper, na een tijdje begint de reactie tussen ijzer en nano-gecoat koper. U kunt een gemeenschappelijk, instelbaar DC-apparaat gebruiken, dat een stroom van ongeveer 15 mA produceert tussen de twee metalen platen in plaats van de aansluiting van een koperdraad. Als u dat doet, wordt de negatieve pool van het apparaat bevestigd aan de nano-gecoate koperen spoel of plaat en wordt de positieve pool van het apparaat verbonden met het strijkijzer. U kunt ook een 1,5 V-batterij als stroombron gebruiken. Als u enige vorm van stroom gebruikt, moet u de zoutoplossing beluchten met een kleine aquariumpomp. Het duurt slechts enkele uren om een ​​roodbruine laag CH3 GANS op de bodem van de container te produceren. Om een ​​beter resultaat te krijgen, kunt u een spoel van een pc-ventilator tussen de twee platen monteren in plaats van een draad of een stroombron.

CuO GANS

Om het GANS-productieproces te versnellen, kunt u een kleine hoeveelheid gelijkstroom en een kleine beluchter (aquariumpomp) gebruiken. In plaats van de koperdraad tussen de platen kan een gelijkstroomapparaat worden gebruikt, dat ongeveer 15 mA gelijkstroom tussen de twee platen of spoelen levert. De negatieve pool van het apparaat is verbonden met het nano-gecoate koper en de positieve pool van het apparaat is verbonden met het ongecoate koper. Als u stroom gebruikt, moet u een beluchter toepassen om extra zuurstof aan de zoutwateroplossing te leveren. Na een paar uur bouwt zich een turquoise laag op de bodem van de container op en zet zich daar neer. Dit is CuO GANS. Om een ​​beter resultaat te krijgen, kunt u een spoel van een pc-ventilator tussen de twee metalen monteren in plaats van een draad of een stroombron.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »