De aminozuren oogsten

Het eerste dat u moet doen nadat u klaar bent met uw GANS-productie, is het oogsten van de Aminozuren uit de GANS-reactor. Het aminozuur ontstaat tijdens het GANS-productieproces en drijft aan het oppervlak van de zoutwateroplossing. Ze zien er vettig uit  (raak ze niet met uw handen aan).
Aminozuren zijn organisch en hebben de gemeenschappelijke noemers op onze planeet Aarde en de hele atmosfeer/magnetosfeer, wat betekent dat we erdoor verbonden zijn. Ze zijn dus erg belangrijk voor de verbinding met onze apparaten en applicaties of met ons lichaam en elk levend wezen.
De laag aminozuren, die op het oppervlak van de zoutoplossing rust, is vrij dun en daardoor moeilijk te verzamelen. Als u een spuit of oogdruppelaar (pipet) gebruikt, vangt u samen met de zuren een hoeveelheid zout water op. Daarom is het aan te raden om een ​​kleine plastic lepel of glazen staaf te gebruiken.
Raak de aminozuren aan met de staaf of lepel; de zuren blijven aan beide plakken. Zeer geschikt is een plastic lepel en nog beter, een nano-gecoate plastic lepel. Of, als u niets anders heeft, kunt u ook een vel karton of plasticfolie gebruiken.

Schenk het Aminozuur in een eigen glas. Je kunt een spuit met schoon water gebruiken om het van de lepel af te spoelen of je hebt al water in een glas en draai de lepel en met Aminozuur in het water om het op te lossen. Door te oefenen leer je hoe je gemakkelijk de aminozuren kunt oogsten. Bewaar geoogste aminozuren in vloeibare vorm, of je kunt ze drogen (als je karton gebruikt om zuren op te vangen, is drogen een gunstige optie).

Bewaar het aminozuurpoeder na het drogen in een kleine, schone, verzegelde container en label uw container (bijv. Aminozuren van CO2-GANS). Zodra het oogsten van de aminozuren is voltooid, kunt u de GANS die is verzameld in uw GANS-container wassen (zie GANS Wassen).

Uitwassen van de GANS

GANS kan volledig worden uitgewassen, maar dat hoeft niet per se. Zout is een verbindingsstuk en afhankelijk van het gebruik van de GANS kan een bepaalde hoeveelheid Zout nuttig zijn. Methode: GANS bezinkt op de bodem van de opvangbak.
Zonder de GANS te verstoren, giet/verwijder de zoutwateroplossing die boven de nieuw gecreëerde GANS rust. Als je de GANS verstoort en het zich begint te vermengen met het zoute water, laat het dan bezinken voordat je probeert meer van het zoute water te verwijderen. (Sommige GANS’en komen sneller tot rust, andere langzamer. Een veilige tijd zou 24 uur zijn, maar je kunt ook langer wachten) Als je het meeste van het zout water hebt verwijderd, haal je de GANS uit de container (je verwijdert ook wat zout water) en doe je het in een glazen pot met deksel.

   • Laat de GANS op de bodem van de pot bezinken en giet/verwijder vervolgens zoveel mogelijk zout water.( bv met een pipet eruit halen)
   • Vul deze GANS glazen pot met schoon water en sluit deze af.
   • Laat de GANS weer op de bodem van de glazen pot bezinken en giet/verwijder weer zoveel mogelijk water boven de GANS zonder de GANS te verstoren.
   • Vul de GANS glazen pot opnieuw met schoon water en sluit deze af. Dit proces herhaal je 8-10 keer.
   • Dit proces wast het zout uit de GANS.

  Probeer een zoutgehalte van maximaal 0.9% aan te houden. Dit past bij het zoutgehalte van het lichaam. Dit kun je meten met ene zoutmeter.
  De GANS kan nu worden toegepast of opgeslagen.

  Alternatief 1

  Wees creatief: U kunt ervoor kiezen om GANS-inzamelbakken te gebruiken met tuiten aan de onderkant. U kunt dan de tuit openen en GANS (en wat zout water) opvangen, zodat u het zout water van boven de GANS in de opvangbak niet hoeft af te gieten/verwijderen. Zoek een methode die voor jou werkt.

  Alternatief 2

  In plaats van al het water uit de reactor halen, kun je ook de Gans van de bodem pipetteren of met een injectiespuit verwijderen. Zo kun je veel van het Gans verwijderen. je zuigt hierbij wel water mee op, maar je reactor kan gewoon doorgaan met het produceren van gans.
  Je hoeft niet alles te verwijderen. Enkel tussendoor oogsten.  Was deze gans net zoals hierboven beschreven.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »