Algemene informatie

Hoewel het duidelijk is dat een goed voelend lichaam zorgt voor een aangenamere fysieke ervaring, willen we dat je begrijpt dat het vinden van prettige dingen om je op te concentreren ook zorgt voor een goed voelend lichaam.
De meeste mensen benaderen het onderwerp van hun fysieke welzijn echter op een achterlijke manier. De meeste mensen die fysieke aandoeningen ervaren, laten hun mentale houding bepalen door hun fysieke toestand. Met andere woorden, hun emoties reageren op hun fysieke toestand. Als ze pijn hebben, bieden ze emoties van frustratie, zorgen, woede of angst. Ze willen dat de conditie verbetert, zodat hun emotionele toestand kan verbeteren.
Elke ziekte, of afwijking van fysiek welzijn, begint op cellulair niveau – maar de overweldigende neiging van je cellen is die van bloeien. De hele dag, elke dag, herwinnen je cellen het evenwicht op zulke verfijnde en subtiele niveaus dat de meeste mensen zich totaal niet bewust zijn van de kracht en intelligentie van hun cellichamen.
Focussen op goed aanvoelende aandachtsobjecten is de meest effectieve manier om de optimale omgeving te bieden voor ongehinderde cellulaire communicatie en het ultieme gedijen van je fysieke lichaam.
—Abraham, uittreksel uit: Getting into the Vortex Guided Meditation CD en User Guide op 01 november 2010

Intentie

Intentie speelt de hoofdrol in de effectiviteit van Plasma-tools.  Je bent zelf een plasma wezen. Jouw energieveld is ook sterk. je gedachten en stemming hebben dus invloed op het plasma veld dat je creëert.  Wees ervan bewust dat je met de bouwstenen van het leven bezig bent. Er ontstaat materie. Dat betekend dat er een vorm van nieuw leven ontstaat. Wees daarvan bewust.  Behandel je GaNS als een baby in ontwikkeling die je de liefste energie wilt geven en de mooiste gedachten.

HET ZIEKTESYSTEEM

Deze kleine paragraaf is niet geschreven om “een waarheid” weer te geven; hij wil een metaforische structuur bouwen, een reeks beelden die de verschijnselen van ziekte en ook die van gezondheid kunnen verklaren.

We zijn samengesteld uit 3 aspecten: de ziel, het emotionele centrum (dat ook “geest” en het lichaam kan worden genoemd. De ziel is ons “niet-persoonlijke” deel, het aspect dat deel uitmaakt van het “Ene”, “God ” enz. Het emotionele centrum of de geest is persoonlijk; samengesteld uit een bewust deel en een onbewust deel. Het lichaam is ons “voertuig”, de materiële ondersteuning van onze geest en de ziel. Vaak worden we geïdentificeerd met het lichaam, denkend dat “wij zijn ons lichaam”.

De ziel is ons plasma-aspect – ons origineel; ze is nog steeds gezond en compleet; ze kan niet ziek zijn en ook geen ongeluk krijgen. De ziel woont in het morfogenetische universum . Zijn onschendbaarheid maakt het de referentie waarmee we kunnen weten of onze geest of ons lichaam ziek of gezond is. Evenzo kent ‘genezing’ twee fasen: de herkenning van een ongezonde toestand, dat wil zeggen een discrepantie tussen ons origineel in het morfologische universum en onze materiële kopie, het lichaam. Dan bestaat het genezingsproces uit een “inspanning” om de kopie terug te brengen naar het origineel.

Dus om een ​​ziekte of lichamelijke aandoening te genezen, moet je eerst de tekortkoming in het emotionele centrum in evenwicht brengen; men moet de psychologische reden voor de fysieke onbalans wegnemen of eerst de emotionele bevredigen. De relatie tussen het fysieke aspect en het psychologische aspect is 50%:50%.
Als men een pleister aanbrengt om een ​​tumor te behandelen, mag men niet vergeten een andere op het hoofd aan te brengen om het emotionele centrum te behandelen.

DE TAAL VAN ZIEKTE

Het feit dat al onze ziekten kunnen worden omschreven als “psychosomatisch” wijst erop dat elke ziekte zowel lichamelijke symptomen (soma) als symptomen in onze geest (psyche) veroorzaakt. We moeten dus naar de hele gestalt van een ziekte kijken. Er is een hiërarchische relatie tussen de twee velden: het psychische deel legt het fysieke deel op. Dat betekent dat als we bijvoorbeeld een kankergezwel alleen op het fysieke vlak behandelen, we het symptoom (de lokale tumor) misschien kunnen laten verdwijnen; maar het zal op een andere plaats terugkomen als we “de krachtpatser”, het emotionele centrum of de geest niet behandelen.
Het is daarom noodzakelijk om het emotionele centrum aan te pakken en tegelijkertijd de fysieke symptomen te behandelen. Een van de meest effectieve manieren om aan het psychologische aspect van een ziekte te werken is ”  THE WORK  ” van Byron Katie. Hier kun je meer informatie vinden en een sessie boeken.

WEES VOORBEREID

Vermoeidheid

Wanneer u producten gaat gebruiken die GaNS bevatten, zult u meer vermoeidheid opmerken. Dit fenomeen is natuurlijk: de GaNS vraagt ​​uw lichaam om alle gebieden die voorheen uit balans waren opnieuw in evenwicht te brengen; om dit te doen kost het meer energie dan normaal – wat resulteert in meer vermoeidheid.

emotionaliteit

Als GaNS-producten ZnO bevatten, ontwikkelt zich hetzelfde proces emotioneel: je tolerantieniveau is lager, je bent nerveuzer enz. totdat het nieuwe emotionele evenwicht is geïnstalleerd.
In het geval van Plasma-Nectar (food GaNS) kun je trek in suiker of junkfood waarnemen. Dit kan gebeuren omdat u uit balans bent en u zich kwetsbaarder voelt – dus een grotere behoefte aan compensatie.

bloed in de urine

kan gebeuren wanneer GaNS rechtstreeks wordt ingenomen en niet GaNS-water. kan ook gebeuren als de detox erg sterk is, omdat er een enorme hoeveelheid toxine is die het lichaam probeert te verdrijven.

KENMERKEN VAN GANS

    1. Het aspect communicatie, de link tussen emotionaliteit en lichamelijkheid: CO2
    1. Het aspect van emotionaliteit: ZnO
    1. Het aspect van gebrek aan energie, atrofie, verlamming, vermoeidheid, depressie: CH3
    1. Het aspect van het versterken van het spierdeel of infectie: CuO
  1. Geen Pb, Al, Hg voor gezondheidseenheden.

Afkortingen:

GaNS water = vloeibaar plasma = PL
Universal Health Unit = UHU
Portable Health Unit =PHU

Translate »