In deze video onthult meneer Keshe het gebruik van het 5-cup-systeem dat hij onlangs onderwees voor het verbeteren van de ziel, emotie en lichamelijkheid. Als we het hebben over het gebruik van dergelijke protocollen voor verstandelijk gehandicapten, stel je dan eens voor wat je met alles en iedereen zou kunnen bereiken. Het verhogen van ons bewustzijn op alle drie de gebieden van ons bestaan zal al ons potentieel vergroten om gezonder, stabieler en in contact met de Bron te zijn. Dit is zo belangrijk in de ontwikkeling van de mensheid die vooruitgaat in onze evolutie.
Het bouwen van een 5-cups systeem is voor velen geen gemakkelijke taak, maar het kan ons veel voordelen opleveren. Als je aarzelt om het zelf te doen, bundel dan je kennis, expertise en middelen om als groepen samen te werken om het te bereiken. Je kunt ons benaderen hiervoor. Dit is het moment om naar een nieuw begrip van onszelf en het universum waarin we leven te gaan.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Translate »