Onze onderzoeken

Transport onderzoek

Plasma technologie voor Transport

Heb jij een passie voor auto’s en ook voor de plasma technologie? Dan is het onderzoekslab voor transport echt iets voor jou.  Voor dit lab zoeken we mensen die verstand hebben van auto’s en hier plasma technologie voor willen ontwikkelen en toepassen om auto’s zuiniger, schoner, duurzamer etc te maken.

Er zijn patenten beschikbaar die we mogen gebruiken van de Keshe Foundation om hiermee te werken. Maar mooier is om hier weer verder mee door te ontwikkelen. Dit lab is niet op onze locatie maar gewoon bij jou in je garage of werkplaats.

Heb je hier vragen over? mail ons dan via de roze knop.

N

elektrisch zonder opladen

N

stille auto's

N

mogelijkheden tot zweven

Magrav energie

Transport 

Als we de ruimte in kijken, moeten we ons verwonderen over onze zon en planeten. Wat maakt dat ze roteren? Welke energie zorgt ervoor dat alles in het heelal beweegt? We zien geen motoren in de ruimte die planeten laten draaien, geen elektriciteitscentrales die elektriciteit produceren. Welke energie zit er achter de creatie van ons universum en onze planeet? Door de interactie van de velden te begrijpen: Magnetisch – Afstoting Zwaartekracht – Aantrekking Net zoals twee ronde magneten met elkaar interageren, kan men positionering en reizen in de ruimte begrijpen.

Translate »