Lumion Creations Lab

In ons Lumion Creations Lab werken we hard aan het ontwerpen van units die zowel  het bewustzijn verhogen alsmede gezond zijn en/of goed voor het milieu. We werken veel met de Plasma technologie maar ook werken we met de plasma velden zoals in het Verlichte Kompas en de Lumion Intentie Lamp.

MaGrav Unit

MaGrav is een samentrekking van de 2 velden: het magnetische veld en het gravitationele veld, het MAGRAV veld.

De MaGrav unit is een magische unit, die een brug vormt tussen onze intentie en de fysieke wereld.
De MaGrav bestaat uit een stapel van 3 nanocoated spoelen die het gehele spectrum aan energie aantrekken.  Hiermee is dus alles mogelijk. Want wat de MaGrav uitzendt wordt bepaald door jouw intentie en wat jij nodig hebt.

Het universum bestaat uit plasmavelden die of magnetisch of gravitationeel zijn.  Deze zoeken altijd naar een balans en pakken wat ze nodig hebben en laten los wat ze niet nodig hebben.
Deze plasmavelden trekt de MaGrav aan.  Bedenk dat elk atoom een bewustzijn heeft en verbonden is met het oneindige veld van alle mogelijkheden, waaruit alles kan bestaan en worden.

De genanocoate MaGrav-spoelen zijn een mega-ontvanger en geleider die in staat zijn om allerlei energieën op te pakken en te transmuteren in een nieuw veld met specifieke MaGrav-aantrekkinge- en afstotings velden. Onze gerichte intentie energie velden in combinatie met onze verbeeldingskracht, laat ons zien, middels de MaGrav, dat we een oneindig veld kunnen aanboren qua energie opwekking of het bewust worden van de onzichtbare energetische velden en hiermee werken.

Op energiegebied werkt de MaGrav samen met de velden van het elektriciteitsnetwerk. Het elektriciteitsnetwerk geeft het veld van elektriciteit en de MaGrav-unit zal dit versterken  en hetzelfde veld verstreken via een plasma veld Hierdoor wordt het stroomverbruik lager.

Wil je op de hoogte blijven of heb je interesse in een MaGrav-unit? Stuur dan een mail naar: info@lumioncreations.nl

Lumion Moodlamp

De Moodlamp is een lamp die het bewustzijn veld van de aarde meet. Ben jij in de zelfde ruimte als de moodlamp, dan meet het jouw intentie en emotieveld en laat hierbij een kleur zien. De lamp laat het volle kleurspectrum zien afhankelijk van de gemeten waarden.

De moodlamp meet het kosmische ruis en kan hierdoor kleine fluctuaties in ons emotieveld meten. 

De lamp is ontwikkeld om realtime inzicht te krijgen hoe onze intentie invloed heeft op het veld. Zo leer je meer met de velden te werken. 

Deze moodlamp is nu te koop voor €252. Heb je hier interesse in of wil je hier meer over weten? Mail ons dan.

Spinning Reactor

De Spinning Reactor is een zogenoemde single core spinning reactor met GaNS-plasma.  Deze draait de GaNS die erin zit rond met een snelheid tussen de 0 en 3000 toeren.  Hierbij wordt het veld van de GaNS enorm versterkt en verspreid waardoor het een zeer sterk helend effect kan geven.  Bv Zink GaNS in een spinning reactor kan het  bewustzijn verhogen en de emoties  balanceren. Net zoals de gans  van Zink dit ook kan doen, alleen is het spinning veld van de GaNS vele male sterker. Deze reactors (maar dan de double core spinning reactors) zitten in de systemen van de Keshe Foundation.

Het Verlichte Kompas

Het Verlichte Kompas

Het Verlichte Kompas is een project dat begon eind 2019 na een channeling die Ilonka doorkreeg. De boodschap ging over een bewust levenskompas dat mensen inzichten geeft in het leven waardoor mensen bewuster worden en zo naar de verlichting kunnen komen.  Dit kompas is gebouwd door Timo Boudewijn.

Een uniek ontwerp waarvan er maar 1 in de wereld bestaat!

Het is een kompas dat met intenties werkt en jou vertelt wat je nodig hebt in woord, beeld, geluid en inzichten.

Het is een  bewust kompas omdat alles energie is en alles de basis heeft van atomen. Het bewustzijn zit in de atomen en dus in alles wat er is.

Een kompas dat ons vertelt wat er in het globale bewustzijnsveld rondom de Aarde gebeurt, in beeld, woord en geluid.

 

Translate »